Miałam od nich próbki bez szelek i są świetne, tylko tyle.
[2017] Wspólne Zamówienie Ubrań Kolarskich
Posted 16 January 2017 - 14:49
Miałam od nich próbki bez szelek i są świetne, tylko tyle.
Zapytam
Jako, że się zapowiada na pomarańcz, prosiłbym jeśli jest taka możliwość o wrzucenie w miarę realnego koloru tej koszulki. Może jakieś próbki masz od nich?
Mogę Ci podać nazwę koloru: Pantone hexachrome orange c. Próbniki Pantone mają w drukarniach i sklepach z farbami.
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Posted 16 January 2017 - 18:25
Przy ostatnim zamówieniu santini trafiłem.
Santini zamówiłem:
koszulkę XXL
spodenki XL
wiem, że wielu z Was ma porównanie a Vitesse jeszcze nie zamawiałem.
.
Teraz chcę zamówić:
RACE CUT
Koszulka 5
Bluza 5
Koszulka termoaktywna 5
Spodenki 4
Będzie dobrze?
Dzięki uraz za realizację.
Posted 16 January 2017 - 18:40
Przy ostatnim zamówieniu santini trafiłem [...]
Vitesse robi dużo dłuższe koszulki niż Santini więc rozmiar 5 jest wg. mnie dobry na minimum 185 cm wzrostu. Krótsze i szersze są te o kroju sport.
Zawsze dla pewności można zadać pytanie przez email bezpośrednio do Vitesse albo nawet zamówić sobie od nich próbki rozmiarowe.
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Posted 16 January 2017 - 20:04
Mam pytanie co do koszulek Proline vs Ultimate, jestem na granicy rozmiarów 2 i 3 w obwodzie klatki i chciałbym mieć dobrze przylegającą koszulkę, ale jednocześnie wygodną do jazdy cały dzień, odpowiednio elastyczną, wybrać 3 Ultimate czy 2 Proline? Czytałem o sztywnym zamku w Ultimate z zeszłego roku, wiadomo czy Vitesse coś poprawiło? Miał ktoś okazje porównać Ultimate i Proline, jak wrażenia poza tym co jest napisane na ich stronie o materiałach itp?