No bardzo słabo. Wszystko było już zorganizowane, były pieniądze i się czepili o jakieś duperele ... jak nigdy.
[2017] Wspólne Zamówienie Ubrań Kolarskich
Posted 24 April 2017 - 16:56
W twoim życiu liczy się najpierw samochód, później rower, a na końcu ja.
Kelly nawet nie mrugnął okiem. Na jego twarzy nie pojawił się choćby cień uśmiechu.
– Pomyliłaś kolejność. Na pierwszym miejscu jest rower.
Posted 24 April 2017 - 18:38
Kelly nawet nie mrugnął okiem. Na jego twarzy nie pojawił się choćby cień uśmiechu.
Posted 25 April 2017 - 08:09
Jeśli w przyszłym roku będzie zamówienie to zdecydowanie Santini (nawet pamiętając poślizg z realizacją)
Faktycznie koszulka bezapelacyjnie rewelka a spodenki nic do zarzucenia.
Dzięki Uraz za szczere chęci
każdy dźwiga swoje brzemię
HongFu HF-FM039 - 6871,2g
Radon ZR Race - 8222,8g
Posted 25 April 2017 - 16:57
OT:
Ile mniej-więcej musieliście odbezahlować za komplet u Santini?
Jeśli chodzi o moje zamówienie, to Vitesse jako producent też się właśnie wczoraj wykruszyło.
Z tego co wiem, to wczoraj szef fajwoklok był humorzasty, także mieliśmy pecha @uraz.
Odbezahlować ? Co to znaczy ? Ja za komplet płaciłem niecałe 200 € , bluza, spodenki i koszulka
Posted 26 April 2017 - 17:19
Ja to zasadniczo jestem bardzo zadowolony z tegorocznego kompletu bo idealnie dobrałem sobie rozmiar no i cena była ok.
Santini to zawsze problemy... z grafikiem nie sposób się dogadać nawet przy najmniejszych problemach, pośrednik który znika na 2 tygodnie bez słowa uprzedzenia, no i na koniec cena. Żeby zejść do poziomu 450-500 zł za komplet trzeba się dobrze nagimnastykować. Tak czy inaczej wkładki w spodenkach i krój koszulek mają satysfakcjonujący.
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Posted 04 May 2017 - 18:17
Santini to zawsze problemy... z grafikiem nie sposób się dogadać nawet przy najmniejszych problemach, pośrednik który znika na 2 tygodnie bez słowa uprzedzenia, no i na koniec cena. Żeby zejść do poziomu 450-500 zł za komplet trzeba się dobrze nagimnastykować. Tak czy inaczej wkładki w spodenkach i krój koszulek mają satysfakcjonujący.
Myślę, że cena 500 zł za komplet jest super jak na Santini. Zimą kupiłem z ich Outletu taki zestaw koszulka + spodenki wersja sleek (czyli chyba taki jak zamówienia na Forum) i wyszło 145 euro - po zniżce 50%. Co do kontaktu z firmą to powiem, że żadnych problemów, a musiałem wymieniać koszulkę bo ich M to jednak jakby trochę mniejsza od innych:-) Co do jakości to mogę tylko potwierdzić wypowiedzi powyżej - pierwsza klasa.