Jeśli robimy 2 turę to mogę dzisiaj zakończyć tą ankietę. W sumie wygląda na to, że sytuacja się już nie zmieni.
[2017] Wspólne Zamówienie Ubrań Kolarskich
Napisano 19 grudzień 2016 - 17:36
- Strasznie szybko zakończyłeś głosowanie - trwało może 1 pełną dobę. Nie każdy ma czas "ot już" na forum.
W kwestii zwycięskich wzorów już się nic nie zmieni, tak tylko piszę na przyszłość. - Może do dogrywki warto wybrać trochę więcej niż 2 topowe wzory ? Albo przemyśleć zasady głosowania ?
Tak, 2 zwycięskie wzory mi się kompletnie nie podobają - Wyglądają jak jednolity kolor, bez żadnego, chociażby najmniejszego detalu a "Przydałoby się trochę polotu i finezji …".
Wiadomo, że wszystkim się nie dogodzi, ale obecnie mniejszość głosujących jest zadowolona z wyboru finalistów: 19 i 14 głosy na 44 osób.
Miałem co prawda swoich faworytów, ale jakbym mógł wybrać pomiędzy jednym z 2 zwycięskich wzorów a losowym z pozostałych 40-paru, to wybrałbym opcję 2gą.
Myślę, że sporo osób myśli podobnie.
Jeśli się nie mylę - proszę o kliknięcie "Lubie to" dla tego postu - zobaczymy, może da się przekabacić Uraza.
(spokojnie, przycisk "Lubię to" nie ma żadnego związku z facebookiem)
OT: Dla zainteresowanych dlaczego powszechnie stosowane formaty demokracji są bez sensu:
- vuc, EuzeniO i fan lubią to
Napisano 19 grudzień 2016 - 17:55
Niema, co kombinować wątpię żeby Rosjanie maczali palce w tej ankiecie, chociaż po formowej ankiecie i zwycięstwie Czarne spodenki / kolorowa koszulka liczyłem na wygraną wzoru np. 40 canyon w delikatnie zmienionej kolorystyce. Pomarańczowy i granatowy nie można nazwać kolorowym, ale sami wiecie cena czyni cuda, jeśli będzie dobra to biorę, co będzie.
Napisano 19 grudzień 2016 - 18:02
nie Rosjanie, tylko sprawa jest prosta:
jakbym mógł wybrać pomiędzy jednym z 2 zwycięskich wzorów a losowym z pozostałych 40-paru, to wybrałbym opcję 2gą.
jeśli się zgadzasz, to klikaj.
Śmiem twierdzić, że jakby zrobić tylko 4 opcje wyboru: Volero, Podia, Twój Canyon-Sram i jeszcze coś uniwersalnie ładnego, może te wzory Gobika,
to "zwycięskie" Volero i Podia dostałyby solidnie po dupie.
Napisano 19 grudzień 2016 - 21:48
Wyniki zostały poddane lekkiej moderacji. Usunąłem głosy z nieistniejącą na forum nazwą użytkownika oraz głosy podwójne. Wyniki podzieliłem na 2 grupy: wszystkie oraz tylko ludzi z listy.
-----
Do 2 tury przechodzą projekty 3, 11, 28.
Głosowanie na projekty - II tura
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Napisano 19 grudzień 2016 - 22:39
@fan: Dokładnie. Pomarańcz to taki CCC, w którym się napisy sprały
tutaj macie ładniejszą wersję tej koszulki: https://www.facebook...?type=3
Z resztą nieważne, wygra albo Volero albo Gobik.
Co natomiast jest ważne:
Głosujemy jedynie na konkretną kolorystykę i detale typu: czy będzie jakiś wzorek, czy ściągacze będą w innym kolorze, itp. są to rzeczy do dogrania?
Czy może głosujemy na wzór wyglądający dokładnie tak jak na poglądzie, bez żadnych modyfikacji ?
Oczywiście modyfikacje konieczne to usunięcie nazwy producenta.
Napisano 20 grudzień 2016 - 08:10
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka