Wstępnie jestem +1, tylko ktoś musi podpowiedzieć z rozmiarem
Wieczorem podam wymiary.
1 do 10 że trafisz z rozmiarem...przeczytaj wątek o podmianach/wymianach
))
Napisano 12 kwiecień 2017 - 16:10
W sumie to jeśli ktoś chce coś dokupić to do 16 kwietnia można ponownie składać zamówienia. Jak będzie 5 kompletów to zamawiamy, jak nie będzie to się rozliczymy i po temacie. Ja wezmę 1 bluzę w razie czego.
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Napisano 13 kwiecień 2017 - 10:45
Na żywo bardziej żywe kolory
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Z tego co widzę to koszulkę Proline rozm. 4. Czy kolega może podać swoje wymiary tzn, wzrost i ile w klacie i czy rozmiar trafiony? Sam się waham między rozm. 3 a 4. Wzrost 179, 102 cm w klatce.
Napisano 13 kwiecień 2017 - 11:07
Sam się waham między rozm. 3 a 4. Wzrost 179, 102 cm w klatce.
Ja mam podobne wymiary i mam rozmiar 4. Tobie polecę 3 bo 4 mogła by być bardziej obcisła choć tragedii nie ma; )
A to ciekawostka, też mam podobne wymiary i brałem z edycji "czarnej z paskami" rozmiar 5 i był w sam raz. Czyli teraz rzeczywiście trzeba brać jeden rozmiar mniejsze.
Trochę się rozjaśnia sytuacja z rozmiarówką, dobrze że poczekałem na "drugą turę" ![]()
Napisano 13 kwiecień 2017 - 11:38
mierzcie ciuchy a nie "mam wzrost X ważę Y i pasuje rozmiar Z".
Ludzie są różnie zbudowani, ja np. mam 180cm wzrostu a krótki tułów i długie nogi, więc powyższe zalecenia są nic nie warte.
Koszulki:
Spodenki (tutaj ciężej dopasować po wymiarach, ale zawsze coś się da wykminić):
Używam tego systemu i nie ma problemów z tabelami rozmiarów skopanymi przez producenta (vide: to zamówienie).
Napisano 13 kwiecień 2017 - 12:31
Mierzenie nie zawsze jest miarodajne, bo bardzo rozciągliwe koszulki np. Santini które mają 46cm pod pachami leżą na mnie jak "chińczyki", które mają 50cm ale materiał jest dość "sztywny" ![]()
Spodenki, to już w ogóle, przecież prawie każde są praktycznie "za małe" i mają być opięte na ciele, więc wszystko zależy od użytego materiału i jego rozciągliwości.
Ale dodatkowo oczywiście można podać rzeczywiste wymiary ![]()