Skocz do zawartości

Zdjęcie

Stawy

26 odpowiedzi w tym temacie

#21 travisb

travisb
  • Użytkownik
  • 1761 postów
  • Skąd54.351 �N 18.645 �E

Napisano 10 czerwiec 2010 - 07:27

radek_3131, domyślam się jak to działa ;-)
Vivi, moja wcześniejsza wypowiedź była ustosunkowaniem się do tego, co napisał Krzysiek1994 >

tylko chodzi o to że musze pobiec. Biegne dobrze jest 5 nie biegne 4 chociaż mam same piątki i kilka szóstek. to jutro ide do lidla na shopping :-) :-) dzięki wielkie za pomoc...

#22 spros

spros
  • Użytkownik
  • 663 postów
  • Skądpolska

Napisano 10 czerwiec 2010 - 08:57

zelazo i cynk tez sa zdrowe. czy to znaczy ze jak zjem ocynkowane wiaderko to bede zdrowszy? mniej wiecej tak samo sie smieje jak slysze o tym ze jedzenie galaretki z kurzych lapek ma pomoc na kolana.
chcesz miec lepsze oceny w szkole - badz madrzejszy - jedz mozgi. moga byc swinskie z racji braku podazy ludzkich.
ludzie, kurde nie zyjemy w sredniowieczu!

#23 Gosc_Vivi_*

Gosc_Vivi_*
  • Gość

Napisano 10 czerwiec 2010 - 13:04

zelazo i cynk tez sa zdrowe. czy to znaczy ze jak zjem ocynkowane wiaderko to bede zdrowszy? mniej wiecej tak samo sie smieje jak slysze o tym ze jedzenie galaretki z kurzych lapek ma pomoc na kolana.
chcesz miec lepsze oceny w szkole - badz madrzejszy - jedz mozgi. moga byc swinskie z racji braku podazy ludzkich.
ludzie, kurde nie zyjemy w sredniowieczu!

chcesz miec lepsze oceny w szkole - badz madrzejszy

badz madrzejszy

Być mądrym z wf-u?

#24 Krzysiek1994

Krzysiek1994
  • Użytkownik
  • 184 postów
  • SkądIława

Napisano 10 czerwiec 2010 - 13:31

nie było spr z w-f bo uciekli wszyscy i było 6 osób i tak sobie kopoliśmy spokojnie piłeczke :mrgreen: ale spr teraz bd w poniedziałek bo do poniedziałku sie wystawia oceny.

#25 kuba259

kuba259
  • Użytkownik
  • 495 postów
  • Skądelbląg

Napisano 10 czerwiec 2010 - 13:58

i tak sobie kopoliśmy spokojnie piłeczke

Mówisz, że bolą Cie kolana, a kopiesz piłeczkę, trochę bez sensu takie leczenie. Jak nie ma spr. to mówisz facetowi, że bolą cie kolana i nie grasz. Jak nauczyciel miał wcześniej do czynienie ze sportem, to powinien dać Ci luz, a jak mówi, że masz grać to mówisz mu Do widzenia i na następną lekcje usprawiedliwienie przynosisz. :-)

#26 mess

mess

tłuścioszek

• Użytkownik
  • 2692 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 11 czerwiec 2010 - 04:28

w swiecie gimnazjum czy liceum to nie takie proste, nauczyciele czesto nie ogarniaja albo mysla, ze uczen zmysla, bo "jak to mozna miec kontuzje w takim wieku?!?". Tez bym olal przedmiot i skupil sie na leczeniu.

#27 Krzysiek1994

Krzysiek1994
  • Użytkownik
  • 184 postów
  • SkądIława

Napisano 11 czerwiec 2010 - 09:40

ale na jedną bramkę i jeszcze sie opalałem bo nie można przegapić słoneczka :lol:
właśnie wróciłem z apteki i kupiłem jaki odnovit 30 saszetek do rozpuszczenia za 20zł
i poza tematem: czemu nie mogę tutaj wstawic zdjęcia opakowania??

Dodaj odpowiedź