Starty, treningi, wspólne imprezy rowerowe
Napisano 15 kwiecień 2011 - 21:18
Czy ktoś może wybiera się na te imprezę: http://www.darszpiku...k_beskidzki.php
50/50...zobaczymy, ja chcę jechać (mam dość blisko).
Napisano 17 kwiecień 2011 - 21:48
Napisano 19 kwiecień 2011 - 13:08
Napisano 19 kwiecień 2011 - 20:34
Tak to ja. Już zgłosiłem mailem do organizatora prośbę o ułożenie mnie razem z kolegą z Gryfina (nr 103 na liście) w jednej grupie. Możemy oczywiście pojechać razem. Napiszesz do Orga maila w tej sprawie czy ja mam napisać?Pytanie do Marrasa,czy to Twoje nazwisko jest na liście startowej tegorocznego gryflandu na dystansie mega.pytam ponieważ jadę gryfland dys mega w barwach KDS,może spróbujemy ulokować się w jednej grupie i popracować razem w tym maratonie.Jestem ze Stargardu ,daj znać jeśli to o Ciebie chodzi.pozdrawiam Jacek
Pozdrawiam.
Marras.
Napisano 19 kwiecień 2011 - 20:57
Ja jestem 71 na liście uczestników,jeśli możesz napisać maila do organizatora z prośba o umieszczenie mnie w Twojej grupie,to poproszę ,będzie super.W sobotę zjeździłem Twoje tereny,byłem w Puszczy Bukowej,zahaczyłem o Gardno,może w któryś majowy weekend,jeszcze przed Gryflandem,gdzieś tam koło Ciebie pojeździmy wspólnie.Chętnie dojadę,zaproponuj czas i miejsce.Pozdrawiam JacekTak to ja. Już zgłosiłem mailem do organizatora prośbę o ułożenie mnie razem z kolegą z Gryfina (nr 103 na liście) w jednej grupie. Możemy oczywiście pojechać razem. Napiszesz do Orga maila w tej sprawie czy ja mam napisać?Pytanie do Marrasa,czy to Twoje nazwisko jest na liście startowej tegorocznego gryflandu na dystansie mega.pytam ponieważ jadę gryfland dys mega w barwach KDS,może spróbujemy ulokować się w jednej grupie i popracować razem w tym maratonie.Jestem ze Stargardu ,daj znać jeśli to o Ciebie chodzi.pozdrawiam Jacek
Pozdrawiam.
Marras.
Napisano 19 kwiecień 2011 - 21:28
Już napisałem.Ja jestem 71 na liście uczestników,jeśli możesz napisać maila do organizatora z prośba o umieszczenie mnie w Twojej grupie,to poproszę ,będzie super.W sobotę zjeździłem Twoje tereny,byłem w Puszczy Bukowej,zahaczyłem o Gardno,może w któryś majowy weekend,jeszcze przed Gryflandem,gdzieś tam koło Ciebie pojeździmy wspólnie.Chętnie dojadę,zaproponuj czas i miejsce.Pozdrawiam Jacek
Ja w sobotę, niedzielę i dzisiaj jeździłem po niemieckich ścieżkach i drogach. W święta, jeżeli pozwolą mi oderwać się od stołu ;-) , to wybiorę się także do naszych sąsiadów. Na najbliższą sobotę organizuje się w Gryfinie grupka do przejechania kilku kilometrów. Jak będę coś więcej wiedział to dam znać.
Napisano 21 kwiecień 2011 - 13:11
termin wolny, do Gostynia nie tak daleko ode mnie(może ustale z Marrasem i pojedziemy jednym autem) ,mam już swoje lata ale powinienem uradzić,weź mnie pod uwagę jesli nie będziesz miał lepszych kandydatów :-?Kurcze, może jednak na Amber by warto było powalczyć o wynik?? Może BorysCh1, ROZMIAR byliby chętni??
Napisano 21 kwiecień 2011 - 15:13
Bagażnik i chwyty rowerowe już jadą do mnie, więc nie widzę przeciwskazań żebyśmy pojechali jednym samochodem, jeżeli oczywiście załapiemy się do składu. Jest czas żeby popracować nad formą, a w limicie czasu powinniśmy się wyrobić ;-)termin wolny, do Gostynia nie tak daleko ode mnie(może ustale z Marrasem i pojedziemy jednym autem) ,mam już swoje lata ale powinienem uradzić,weź mnie pod uwagę jesli nie będziesz miał lepszych kandydatów :-?
Napisano 22 kwiecień 2011 - 14:57
Z Jackiem jedziemy mega i już zgłosiłem Orgowi żeby nas umieścił w jednej grupie. Zmień dystans to pojedziemy razem. Będzie okazja popracować przed ewentualną czasówką w Gostyniu (jak oczywiście znajdzie się skład i się zgłosimy).Wybiera się ktoś na maraton do Gryfic 14.05.2011 ? Można organizatorowi podać skład grupy startowej... Ja jadę dystans 94km.