Starty, treningi, wspólne imprezy rowerowe
Napisano 01 maj 2011 - 16:05
Napisano 01 maj 2011 - 17:06
Napisano 02 maj 2011 - 02:18
Pierwszy wyścig w Road Maraton za nami, a drużyna nie zgłoszona... szkoda
Jak to ? irimi zgłaszał chyba...
Iza jak Ci poszło na czasówce ?
EDIT:
Dziś po czasówce w Żmigrodzie rozmwiałem z Izą z Drużyny Szpiku, najprawdopodobniej przez jakiś błąd skryptów nie dostaliśmy od nich zgłoszenia. Jeśli doślą zgłoszenie Drużyna Szpiku będzie też policzona za czasówkę w Żmigrodzie.
Trzeba zgłosić jeszcze raz jak widać...
Napisano 02 maj 2011 - 08:41
O tym, że drużyna nie jest zgłoszona, dowiedziałam się od Michała w... Mc Donald's na trasie z Wrocławia do Katowic i zrobiłam wielkie oczy.
Irimi podobno się umawiał, ale zgłoszenie w końcu nie dotarło.
Z dyskusji na forum (klasyfikacja drużynowa) dziś wyczytałam, że na 14 dni przed imprezą trzeba zgłosić konkretny skład osobowy- może po to było potrzebne wytypowanie kapitana drużyny?
Irimi, może zgłoszenie gdzieś przepadło na serwerze? jeśli tak to poślij proszę.
A żeby każdorazowo nie zawracać d... Irimiemu, może na 20 dni przed kolejnymi imprezami będziemy wyznaczać kapitana, który zbierze skład i wyśle do Michała?
Ja na Ustroniankę 21 maja się wybieram.
Napisano 02 maj 2011 - 08:44
Moim zdaniem, jeżeli znajdzie się druga piątka, to powinniśmy ją zgłosić. Przed czasówką zmienić składy na najlepszych i tych co nie trafili z formą Maratony nie zawsze udaje się przejechać w grupie i czasy są różne. Na Amber są jeszcze 4 wolne miejsca więc można zebrać kolejnych pięciu.
Ok. Tylko musi się znaleźć chętny który zgłosi drugi skład...
Czasówka w Żmigrodzie z głowy. Czas 29 min 10 sek raczej słaby - nie zdążyłem zregenerować się po Trzebnicy ;-) Nawet nie wiem które miejsce zająłem.
irimi, mam parę fotek do wstawienia na stonę Drużyny.
Napisano 02 maj 2011 - 20:47
Jeszcze raz bardzo proszę o dane do drużyny na Road Maraton i to jak najszybciej, tym razem na mojego prive'a
Michał czeka na nasze dane
Minimum 3 osoby oprócz mnie na cito, bo drużyna ma od 4 do 8 osób, a w tym tygodniu (na 14 dni przed Ustronianką) jeszcze możemy dobić do 8
Sprężcie się proszę. Przypominam:
- nazwisko
- imię
- pesel
- data urodzenia
- kategoria w której startujecie.
Z góry dzięki, Iza
Napisano 03 maj 2011 - 15:42
Dystans 135 km. Czas 04:27:12. Średnia 30.32. Miejsce open M 223, M3 55. Bufet ok 7 minut.
Do 45 km jechałem w grupie. Podczas wyprzedzania busa i chyba spycho-koparki zostałem z tyłu i nie udało mi się dojść do grupy. Ale pewnie i tak bym za długo nie wytrzymał tempa. Sporo pracy przede mną. Do końca jazda samotnie z dwoma krótkimi epizodami współpracy, z której zrezygnowałem. Wolałem jechać sam żeby przeżyć ;-)
Gratulacje dla Izy za podjum, i dla wszystkich reprezentujących KDS. Byliśmy widoczni.
W najbliższą sobotę Radków. Do zobaczenia.
Napisano 03 maj 2011 - 17:24
Gratuluje występów!
Czekam na krótkie relacje z imprez wszelakich. Jak zawsze wystarczy parę zdań plus jakieś fotki lub linki do fotek. Najlepiej wysyłać to na mojego e-maila: [email protected] Borys prześlij co masz na ten e-mail, z relacja oczywiście.
Napisano 03 maj 2011 - 17:26
W telegraficznym skrócie:
- strój drużyny na trasie był
- pogoda piękna (na mecie było ponad 20 kresek), nie padało, jedynie wiatr chciał czasami łeb urwać
- wyników nie znam, na oko w open gdzieś w granicach 35-50 miejsce, jeżeli chodzi o moją kategorię to nie będę strzelał, na pudle mnie było, to wiem na 100% :-P (wyniki mają być wieczorem na www)
- jak na pierwszy wyścig to bardzo dużo kolarzy, ponad 130
- moja ocena za organizację to 5/6 z małym minusem
- zdjęcia będą (nie moje) od orgów pewnie w swoim czasie (mnie na trasie złapali trzy razy więc bedzie co na stronę Szpiku wrzucić)
- relacja będzie jak się pojawią jakieś fotki
To tyle na chwilę obecną...pozdrawiam.
Napisano 03 maj 2011 - 22:38
Fajnie, że parę osób już nie trzeba "gonić" do pisania relacji. Zaczyna powoli być nas widać w aktualnościach Drużyny Szpiku. Biegacze ciągle w przewadze, ale wreszcie coś się ruszyło. Oby więcej relacji kolarskich. Jeśli macie napisane parę zdań i kilka fotek, to możecie wysyłać to Bodziowi ( [email protected] ), który zamieszcza to zawsze w aktualnościach.
Napisano 03 maj 2011 - 23:43
Napisano 04 maj 2011 - 09:19
Pozdrawiam.
EDIT:
7 maj sobota, start w Piekoszowie (masters)
8 maj niedziela, start w Strawczynie (masters)