Skocz do zawartości

Zdjęcie

Starty, treningi, wspólne imprezy rowerowe

1154 odpowiedzi w tym temacie

#261 irimi

irimi
  • Użytkownik
  • 839 postów
  • Skądże znowu?

Napisano 04 maj 2011 - 09:47

Już wysłałem Bodziowi linka do twojego bloga, wiec na dniach zamieści na stronie. Dzięki!

#262 Jacek 62

Jacek 62
  • Użytkownik
  • 45 postów
  • SkądStargard Szczeciński

Napisano 04 maj 2011 - 10:46

Impreza udana, pogoda dopisała, mój wynik, jak na aktualne moje możliwości, chyba do przyjęcia. To mój pierwszy maraton w Trzebnicy, ogólnie szósty. Dopiero szósty.
Dystans 135 km. Czas 04:27:12. Średnia 30.32. Miejsce open M 223, M3 55. Bufet ok 7 minut.
Do 45 km jechałem w grupie. Podczas wyprzedzania busa i chyba spycho-koparki zostałem z tyłu i nie udało mi się dojść do grupy. Ale pewnie i tak bym za długo nie wytrzymał tempa. Sporo pracy przede mną. Do końca jazda samotnie z dwoma krótkimi epizodami współpracy, z której zrezygnowałem. Wolałem jechać sam żeby przeżyć ;-)
Gratulacje dla Izy za podjum, i dla wszystkich reprezentujących KDS. Byliśmy widoczni.
W najbliższą sobotę Radków. Do zobaczenia.

Z Twojej relacji wynika,że potencjał mamy zbliżony,tym fajniej wobec tego,że razem pojedziemy Gryfland.Gratuluję,i pozdrawiam :->

#263 Kiwaczek

Kiwaczek
  • Użytkownik
  • 87 postów
  • SkądDąbrowa Górnicza

Napisano 04 maj 2011 - 12:33

Drużyna na Road Maraton
Ten skład, który wypisał Ślimak w klasyfikacji drużynowej jest nieoficjalny i nie ma na te osoby oficjalnego zgłoszenia. Do zgłoszenia potrzebny PESEL
Na dzień dzisiejszy oficjalny skład drużyny:
Borys Chwiłkowski, Maciej Norek, Michał Rejza, Iza Włosek
Jak widać tylko 4 osoby. Jeśli ktoś jeszcze planuje jakiekolwiek starty w Road Maraton (w szczególności w najbliższym w Ustroniu) to szybciutko do mnie dane poproszę.
Mamy jeszcze 4 wolne miejsca

#264 wiki

wiki
  • Użytkownik
  • 2190 postów
  • SkądOzorków k/Łodzi

Napisano 04 maj 2011 - 12:38

Iza jakby nie było chętnych to na 99% jedzie ze mną do Ustronia mój tata, który co prawda nie jest w drużynie ale co tam. Komplety ciuchów mam dwa także jeden mu dam :)

#265 Kiwaczek

Kiwaczek
  • Użytkownik
  • 87 postów
  • SkądDąbrowa Górnicza

Napisano 04 maj 2011 - 13:04

to szybko prześlij mi jego dane, takie jak Twoje mi przesłałeś :-)

#266 irimi

irimi
  • Użytkownik
  • 839 postów
  • Skądże znowu?

Napisano 05 maj 2011 - 09:38

Jest już widzę KLASYFIKACJA DRUŻYNOWA. Pysznie :mrgreen:

#267 moly

moly
  • Użytkownik
  • 296 postów
  • SkądPoznań

Napisano 05 maj 2011 - 22:29

Co za wstyd! JEDEN Szpik na Torze dzisiaj.
Za tydzień 3 karne okrążenia ze średnią 40,9 km/h.

#268 Wigor

Wigor
  • Użytkownik
  • 131 postów
  • SkądPoznań

Napisano 05 maj 2011 - 22:43

Pewnie wystraszyła ludzi pogoda, ale w sumie było super i nawet wyszło słońce.
Było kilkunastu Mastersów, kilku młodzików z jakiegoś klubu, kolarze z Tarnovi i jeden Szpik, czyli ja :) Ujechaliśmy 10-11 okrążeń Toru, czyli ponad 40 km w niezłym tempie. Treningu na Torze nie muszę zachwalać. Ponad 4 km asfaltu o szerokości 12 metrów, bez dziur i samochodów. Po prostu rozkosz. Od 18 do 20 można śmigać ile bozia dała w nogach. Być może Tor będzie dostępny dla kolarzy w każdy czwartek od godz. 18. Potwierdzę to tutaj jak zweryfikuję tę informację. Fajnie byłoby potrenować tam Szpikową Drużyną. Nie ma stresu, każdy może jeździć tak jak chce. Nie ma przymusu pędzenia na maksa. Przybywajcie Szpikowcy. To niepowtarzalna okazja. Pozdrawiam.

#269 Wigor

Wigor
  • Użytkownik
  • 131 postów
  • SkądPoznań

Napisano 05 maj 2011 - 22:47

Ktoś robił fotki na Torze. Jak go zidentyfikuje i znajdę, wyślę na Szpikową stronę.

#270 HS

HS
  • Użytkownik
  • 80 postów
  • SkądWroclaw

Napisano 05 maj 2011 - 22:51

[quote]HS pozdrawiam![
Pozdrawiam Kolarską Drużynę Szpiku, ale ciebie moly w szczególności.

#271 wiki

wiki
  • Użytkownik
  • 2190 postów
  • SkądOzorków k/Łodzi

Napisano 06 maj 2011 - 06:44

to szybko prześlij mi jego dane, takie jak Twoje mi przesłałeś :-)

Iza tata jedzie krótszy dystans PK. Także punktów nie będzie, nie ma sensu więc zgłaszać go do drużyny.
Pozdrawiam.

#272 irimi

irimi
  • Użytkownik
  • 839 postów
  • Skądże znowu?

Napisano 06 maj 2011 - 09:21

...Być może Tor będzie dostępny dla kolarzy w każdy czwartek od godz. 18. Potwierdzę to tutaj jak zweryfikuję tę informację. Fajnie byłoby potrenować tam Szpikową Drużyną. Nie ma stresu, każdy może jeździć tak jak chce. Nie ma przymusu pędzenia na maksa. Przybywajcie Szpikowcy. To niepowtarzalna okazja. Pozdrawiam.

No niestety, w czwartek mam aikido i dla mnie odpada w ten dzień szosówka, a szkoda...

Co za wstyd! JEDEN Szpik na Torze dzisiaj.
Za tydzień 3 karne okrążenia ze średnią 40,9 km/h.

I jak tam Moly Ci się jeździło?

#273 moly

moly
  • Użytkownik
  • 296 postów
  • SkądPoznań

Napisano 06 maj 2011 - 10:17

Aikido masz na 20.00! raz na jakiś czas możesz się 2 x zmęczyć.
Ja mam L4. Mnie kara nie obowiązuje.
Ale jak Ty się nie pokażesz trzeci raz w 18-tej minucie, to poczekam i Ci jakieś bakteryjki zaimplementuję :)

#274 irimi

irimi
  • Użytkownik
  • 839 postów
  • Skądże znowu?

Napisano 06 maj 2011 - 10:31

Aikido masz na 20.00! raz na jakiś czas możesz się 2 x zmęczyć.
Ja mam L4. Mnie kara nie obowiązuje.
Ale jak Ty się nie pokażesz trzeci raz w 18-tej minucie, to poczekam i Ci jakieś bakteryjki zaimplementuję :)

Hi hi. Jest Ci wybaczone, albowiem nie wiesz co mówisz. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

#275 Wigor

Wigor
  • Użytkownik
  • 131 postów
  • SkądPoznań

Napisano 06 maj 2011 - 11:29

Jak Szef Drużyny Kolarskiej chociaż raz się nie pokaże i nie pokręci w kółko po Torze, to Szpiki nie przebędą, bo przykład idzie z góry :-)
Żartuję, ale naprawdę była fajna jazda.

Pozdrawiam Moly!

#276 irimi

irimi
  • Użytkownik
  • 839 postów
  • Skądże znowu?

Napisano 06 maj 2011 - 11:43

Żaden szef, jeno koordynator :-P . Na pewno się pokaże, ale najlepiej jeśli wtedy pojawi się też Borys i Maciej, to byśmy razem trochę razem pokręcili pod kątem czasówki w Gostyniu, jakoś się zgrali itp.
Wczoraj miałem pierwszy trening aikido po przerwie spowodowanej urazem łokcia, a że mam swoje priorytety, bo kroi mi się egzamin na 2 dan i muszę naparzać :mrgreen: to wybór był dla mnie oczywisty.
Wigor daj znać, jeśli te czwartki będą cykliczne.

#277 Wigor

Wigor
  • Użytkownik
  • 131 postów
  • SkądPoznań

Napisano 06 maj 2011 - 14:36

ach też od dawna myślę o aikido, ale póki co na myśleniu i medytacji się kończy
mój kolega mnie namawiał, ale sam zrezygnował jak naparzała go małoletnia, acz doświadczona panienka i rozkwaszała to o podłogę, to o ścianę, to fruwał sobie pod sufitem jak gołębica... :)
ja się nie piszę do zespołu czasówkowego - dzisiaj zdycham po wczorajszym :(
to wprost idealne miejsce na zgranie się przed zawodami
a jak pięknie szumią oponki na równym jak stół asfalcie gdy idzie peleton jak przeciąg i daję ostrą vixę, aj, aj
dam, dam znać oczywiście - zasięgnę języka u najwyższej władzy czyli Prezesa PTC, coby mieć pewność, że nie zastaniemy zamkniętej bramy :)
pewnikiem dopiero w poniedziałek, albo we wtorek

#278 Wigor

Wigor
  • Użytkownik
  • 131 postów
  • SkądPoznań

Napisano 06 maj 2011 - 14:38

Moly - a co tam dzierżysz w kubeczku?
nie wiem czy tam słomka dla zmyłki, czy zameczek od przecudnej urody szpikowej koszuli :)

#279 Marras

Marras
  • Użytkownik
  • 100 postów
  • SkądGryfino

Napisano 06 maj 2011 - 20:39

Pozdrowienia z Radkowa. Start o 8:36. Trzymajcie kciuki, bo jestem tu pierwszy raz.

#280 Kiwaczek

Kiwaczek
  • Użytkownik
  • 87 postów
  • SkądDąbrowa Górnicza

Napisano 07 maj 2011 - 00:19

Pozdrowienia dla tych co w Radkowie... też miałam tam być :-( a siedzę w Lublinie (piękne miasto) i tylko trening do Nałęczowa mi pozostał

Dodaj odpowiedź