Skocz do zawartości

Zdjęcie

Starty, treningi, wspólne imprezy rowerowe

1154 odpowiedzi w tym temacie

#201 irimi

irimi
  • Użytkownik
  • 839 postów
  • Skądże znowu?

Napisano 15 kwiecień 2011 - 17:32

Ep... Dopiero teraz zauważyłem twój wpis. Upsss....

Czy ktoś może wybiera się na te imprezę: http://www.darszpiku...k_beskidzki.php

#202 wiki

wiki
  • Użytkownik
  • 2190 postów
  • SkądOzorków k/Łodzi

Napisano 15 kwiecień 2011 - 21:18

Czy ktoś może wybiera się na te imprezę: http://www.darszpiku...k_beskidzki.php

50/50...zobaczymy, ja chcę jechać (mam dość blisko).

#203 wiki

wiki
  • Użytkownik
  • 2190 postów
  • SkądOzorków k/Łodzi

Napisano 17 kwiecień 2011 - 21:48

irimi jedziemy na Klasyk !!!! Znaczy się ja jadę :) (bo nie wiem jak Ty).

#204 irimi

irimi
  • Użytkownik
  • 839 postów
  • Skądże znowu?

Napisano 17 kwiecień 2011 - 22:06

No to oczekuję relacji! I trzymamy kciuki za udany start :mrgreen:

#205 Jacek 62

Jacek 62
  • Użytkownik
  • 45 postów
  • SkądStargard Szczeciński

Napisano 19 kwiecień 2011 - 13:08

Pytanie do Marrasa,czy to Twoje nazwisko jest na liście startowej tegorocznego gryflandu na dystansie mega.pytam ponieważ jadę gryfland dys mega w barwach KDS,może spróbujemy ulokować się w jednej grupie i popracować razem w tym maratonie.Jestem ze Stargardu ,daj znać jeśli to o Ciebie chodzi.pozdrawiam Jacek

#206 Marras

Marras
  • Użytkownik
  • 100 postów
  • SkądGryfino

Napisano 19 kwiecień 2011 - 20:34

Pytanie do Marrasa,czy to Twoje nazwisko jest na liście startowej tegorocznego gryflandu na dystansie mega.pytam ponieważ jadę gryfland dys mega w barwach KDS,może spróbujemy ulokować się w jednej grupie i popracować razem w tym maratonie.Jestem ze Stargardu ,daj znać jeśli to o Ciebie chodzi.pozdrawiam Jacek

Tak to ja. Już zgłosiłem mailem do organizatora prośbę o ułożenie mnie razem z kolegą z Gryfina (nr 103 na liście) w jednej grupie. Możemy oczywiście pojechać razem. Napiszesz do Orga maila w tej sprawie czy ja mam napisać?
Pozdrawiam.
Marras.

#207 Marras

Marras
  • Użytkownik
  • 100 postów
  • SkądGryfino

Napisano 19 kwiecień 2011 - 20:43

www.amber-road.pl

Pozostało jeszcze 11 miejsc. Może znajdą się chętni do pojechania w barwach KDS?

#208 maciej1986

maciej1986
  • Użytkownik
  • 3267 postów
  • SkądPoznań

Napisano 19 kwiecień 2011 - 20:47

No właśnie klecimy jakąś "słabszą" ekipkę??

#209 Marras

Marras
  • Użytkownik
  • 100 postów
  • SkądGryfino

Napisano 19 kwiecień 2011 - 20:53

Ja bardzo chętnie.

#210 Jacek 62

Jacek 62
  • Użytkownik
  • 45 postów

Napisano 19 kwiecień 2011 - 20:57

Tak to ja. Już zgłosiłem mailem do organizatora prośbę o ułożenie mnie razem z kolegą z Gryfina (nr 103 na liście) w jednej grupie. Możemy oczywiście pojechać razem. Napiszesz do Orga maila w tej sprawie czy ja mam napisać?
Pozdrawiam.
Marras.

Ja jestem 71 na liście uczestników,jeśli możesz napisać maila do organizatora z prośba o umieszczenie mnie w Twojej grupie,to poproszę ,będzie super.W sobotę zjeździłem Twoje tereny,byłem w Puszczy Bukowej,zahaczyłem o Gardno,może w któryś majowy weekend,jeszcze przed Gryflandem,gdzieś tam koło Ciebie pojeździmy wspólnie.Chętnie dojadę,zaproponuj czas i miejsce.Pozdrawiam Jacek

#211 Marras

Marras
  • Użytkownik
  • 100 postów
  • SkądGryfino

Napisano 19 kwiecień 2011 - 21:28

Ja jestem 71 na liście uczestników,jeśli możesz napisać maila do organizatora z prośba o umieszczenie mnie w Twojej grupie,to poproszę ,będzie super.W sobotę zjeździłem Twoje tereny,byłem w Puszczy Bukowej,zahaczyłem o Gardno,może w któryś majowy weekend,jeszcze przed Gryflandem,gdzieś tam koło Ciebie pojeździmy wspólnie.Chętnie dojadę,zaproponuj czas i miejsce.Pozdrawiam Jacek

Już napisałem.
Ja w sobotę, niedzielę i dzisiaj jeździłem po niemieckich ścieżkach i drogach. W święta, jeżeli pozwolą mi oderwać się od stołu ;-) , to wybiorę się także do naszych sąsiadów. Na najbliższą sobotę organizuje się w Gryfinie grupka do przejechania kilku kilometrów. Jak będę coś więcej wiedział to dam znać.

#212 maciej1986

maciej1986
  • Użytkownik
  • 3267 postów
  • SkądPoznań

Napisano 19 kwiecień 2011 - 21:57

Kurcze, może jednak na Amber by warto było powalczyć o wynik?? Może BorysCh1, ROZMIAR byliby chętni??

#213 BorysCh1

BorysCh1
  • Użytkownik
  • 284 postów
  • SkądLuboń

Napisano 20 kwiecień 2011 - 14:12

Kurcze, może jednak na Amber by warto było powalczyć o wynik?? Może BorysCh1, ROZMIAR byliby chętni??

Ja jestem jak najbardziej za! :mrgreen:

#214 maciej1986

maciej1986
  • Użytkownik
  • 3267 postów
  • SkądPoznań

Napisano 20 kwiecień 2011 - 14:38

No to jeszcze trójka mocarzy potrzebna;p

#215 Jacek 62

Jacek 62
  • Użytkownik
  • 45 postów

Napisano 21 kwiecień 2011 - 13:11

termin wolny, do Gostynia nie tak daleko ode mnie(może ustale z Marrasem i pojedziemy jednym autem) ,mam już swoje lata ale powinienem uradzić,weź mnie pod uwagę jesli nie będziesz miał lepszych kandydatów :-?

#216 Marras

Marras
  • Użytkownik
  • 100 postów
  • SkądGryfino

Napisano 21 kwiecień 2011 - 15:13

termin wolny, do Gostynia nie tak daleko ode mnie(może ustale z Marrasem i pojedziemy jednym autem) ,mam już swoje lata ale powinienem uradzić,weź mnie pod uwagę jesli nie będziesz miał lepszych kandydatów :-?

Bagażnik i chwyty rowerowe już jadą do mnie, więc nie widzę przeciwskazań żebyśmy pojechali jednym samochodem, jeżeli oczywiście załapiemy się do składu. Jest czas żeby popracować nad formą, a w limicie czasu powinniśmy się wyrobić ;-)

#217 maciej1986

maciej1986
  • Użytkownik
  • 3267 postów
  • SkądPoznań

Napisano 21 kwiecień 2011 - 21:05

Ze spokojem, chętnych jak na razie nie ma za wiele, a sądzę że za jakiś czas już by trzeba było skład zgłosić. Ocenimy wyniki Trzebnicy i jak co zgłosimy grupę:)

#218 BorysCh1

BorysCh1
  • Użytkownik
  • 284 postów
  • SkądLuboń

Napisano 22 kwiecień 2011 - 14:45

Wybiera się ktoś na maraton do Gryfic 14.05.2011 ? Można organizatorowi podać skład grupy startowej... Ja jadę dystans 94km.

#219 Marras

Marras
  • Użytkownik
  • 100 postów
  • SkądGryfino

Napisano 22 kwiecień 2011 - 14:57

Wybiera się ktoś na maraton do Gryfic 14.05.2011 ? Można organizatorowi podać skład grupy startowej... Ja jadę dystans 94km.

Z Jackiem jedziemy mega i już zgłosiłem Orgowi żeby nas umieścił w jednej grupie. Zmień dystans to pojedziemy razem. Będzie okazja popracować przed ewentualną czasówką w Gostyniu (jak oczywiście znajdzie się skład i się zgłosimy).

#220 Marras

Marras
  • Użytkownik
  • 100 postów
  • SkądGryfino

Napisano 22 kwiecień 2011 - 21:12

amber-road.pl

Zostało 7 wolnych miejsc.

Dodaj odpowiedź