Starty, treningi, wspólne imprezy rowerowe
Napisano 03 lipiec 2011 - 23:54
Warunki niezłe. Mokra zimna mokrość i wichur
Człowiek w 80% składa się z wody, więc było ok...
Woda z góry (deszcz), woda z boku (samochody), woda z dołu (kałuże), dodatkowe darmowe zraszanie prosto w twarz (z koła przed Tobą)
Autentycznie jestem zadowolony. To nie żart. Była prawdziwa walka.
I jeszcze te strome podjazdy na początek (po małej tylko rozgrzewce na stadionie żużlowym) i na sam koniec kilka km przed metą - rodzynki w cieście (widziałem facetów prowadzących tam rowery).
Napisano 04 lipiec 2011 - 11:35
Jest jeszcze może miejsce w drużynie KDS na mistrzostwa druzynowe w Gostyniu,chętnie bym się podłaczył jeśli jest taka możliwość :?:
Napisano 04 lipiec 2011 - 18:17
Oczywiście fajnie, jeśli Drużyna Szpiku zaistnieje dobrym wynikiem, ale nie do jest najważniejsze. Mnie cieszy, że będziemy tam jako zespół, że pokażemy się jako Drużyna i to jest moim zdaniem priorytet. To Panowie, dogadajcie się ze sobą.
Napisano 05 lipiec 2011 - 09:42
Napisano 05 lipiec 2011 - 11:17
Spokojnie,skład jest ustalony(o czym nie wiedziałem) i tego należy się trzymać nic wobec tego nie mieszajmy.Jeśli Marras będzie miał w aucie miejsce i wolę aby mnie zabrać ze sobą to przyjadę pokibicować KDSzpiku. ;-)Zgłoszony osoby na Amber to: ROZMIAR, irimi (w zastępstwie wstepnie zakk), Marras, maciej 1986 i ja. Spokojnie można jeszcze dokonac zmian w składzie. Priorytetem powinna być oczywiście forma ;-) Myślę, że poczekamy jeszcze do końca lipca z ustaleniem ostatecznego składu.
Napisano 05 lipiec 2011 - 13:49
Spokojnie,skład jest ustalony(o czym nie wiedziałem) i tego należy się trzymać nic wobec tego nie mieszajmy.Jeśli Marras będzie miał w aucie miejsce i wolę aby mnie zabrać ze sobą to przyjadę pokibicować KDSzpiku. ;-)Zgłoszony osoby na Amber to: ROZMIAR, irimi (w zastępstwie wstepnie zakk), Marras, maciej 1986 i ja. Spokojnie można jeszcze dokonac zmian w składzie. Priorytetem powinna być oczywiście forma ;-) Myślę, że poczekamy jeszcze do końca lipca z ustaleniem ostatecznego składu.
Myślę, ze sprawa jest otwarta, ja jestem tylko kandydatem na miejsce irimi'ego, jeśli chodzi o formę to między mną a np ROZMIAR'em jest przepaść, nie mówiąc już o kapitanie drużyny, słynnym BorysieCh1, tak więc na pewno znajdzie się ktoś mocniejszy, a ja chętnie pokibicuję kolegom z drużyny ;-)
Napisano 07 lipiec 2011 - 08:12
Mogą się zdarzyć sporadycznie nieprzewidziane sytuacje, że wartownik nie wpuści bo wskoczy jakaś inna ważniejsza impreza na Tor.
Nigdzie nie trzeba się zgłaszć. Na bramie mówimy: na trening rowerowy i to wszystko.
Napisano 07 lipiec 2011 - 14:01
Trzeba uważać, bo czasem ćwiczą z Tarnovi jazdę za samochodem.
Im nas więcej, tym lepiej. Moża się wtedy pozbierać w grupki, na jednym poziomie.
Niektórzy jadą z grupą, a jak odpadną, nawracają i się znowu podłączają.
Można jechać i trenować swoje, jak ktoś nie lubi czy nie chce w grupie :mrgreen: