Skocz do zawartości

Zdjęcie

Starty, treningi, wspólne imprezy rowerowe

1154 odpowiedzi w tym temacie

#361 wiki

wiki
  • Użytkownik
  • 2190 postów
  • SkądOzorków k/Łodzi

Napisano 27 czerwiec 2011 - 22:01

Twierdza Nowy Sącz zdobyta :) - relacja na BS

#362 irimi

irimi
  • Użytkownik
  • 839 postów
  • Skądże znowu?

Napisano 30 czerwiec 2011 - 21:44

Jesteś GIGANT. Gratulacje!

#363 Marras

Marras
  • Użytkownik
  • 100 postów
  • SkądGryfino

Napisano 03 lipiec 2011 - 14:59

Gorzowski zaliczony. Moje pierwsze giga w okolicznościach przyrody wręcz wymarzonych dla kolarstwa ;-). Mokro i wietrznie.
Dystans - 234 km. Czas - 07:53:41, Średnia - 29.64 km/h. Miejsce: open - 15/42, M3 - 4/7.

#364 irimi

irimi
  • Użytkownik
  • 839 postów
  • Skądże znowu?

Napisano 03 lipiec 2011 - 23:18

234km... czy Wy macie tyłki ze stali???????
Gratki!

#365 Wigor

Wigor
  • Użytkownik
  • 131 postów
  • SkądPoznań

Napisano 03 lipiec 2011 - 23:54

Gratulacje. Podziwiam. Pojechałem na 81 km.
Warunki niezłe. Mokra zimna mokrość i wichur :)
Człowiek w 80% składa się z wody, więc było ok...
Woda z góry (deszcz), woda z boku (samochody), woda z dołu (kałuże), dodatkowe darmowe zraszanie prosto w twarz (z koła przed Tobą)
Autentycznie jestem zadowolony. To nie żart. Była prawdziwa walka.
I jeszcze te strome podjazdy na początek (po małej tylko rozgrzewce na stadionie żużlowym) i na sam koniec kilka km przed metą - rodzynki w cieście (widziałem facetów prowadzących tam rowery).

#366 irimi

irimi
  • Użytkownik
  • 839 postów
  • Skądże znowu?

Napisano 04 lipiec 2011 - 07:27

:mrgreen: Wszelakie rodzaje deszczu, jak w Forrescie :mrgreen:
No to czekamy na relacje na stronie. Jestem tez ciekaw wszelakich fotek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

#367 Jacek 62

Jacek 62
  • Użytkownik
  • 45 postów
  • SkądStargard Szczeciński

Napisano 04 lipiec 2011 - 11:35

Na mega 150 km była nas dwójka z Kolarskiej Drużyny Szpiku.,ale jechaliśmy w różnych grupach.Ze względu na pogodę,Gorzów 2011 r ma szansę stać się ,legendarnym maratonem,podobnie jak Gryfice 2009 .A jeśli chodzi o Marrasa to naprawdę twardy gość-szacunek kolego!
Jest jeszcze może miejsce w drużynie KDS na mistrzostwa druzynowe w Gostyniu,chętnie bym się podłaczył jeśli jest taka możliwość :?:

#368 irimi

irimi
  • Użytkownik
  • 839 postów
  • Skądże znowu?

Napisano 04 lipiec 2011 - 18:17

No właśnie. Kapitanem Drużyny na Gostyń jest Borys. Panowie porozumcie się w sprawie startu, poustalajcie co i jak. Ja w Gostyniu na pewno będę, ale mnie zmieni w składzie ZAKK, bo jest z pewnością mocniejszy. Będę robić fotki i Was wspierać no i kibicować wszystkim. zachęcam tez innych z Drużyny, by jechali pokibicować naszym.
Oczywiście fajnie, jeśli Drużyna Szpiku zaistnieje dobrym wynikiem, ale nie do jest najważniejsze. Mnie cieszy, że będziemy tam jako zespół, że pokażemy się jako Drużyna i to jest moim zdaniem priorytet. To Panowie, dogadajcie się ze sobą.

#369 xubix

xubix
  • Użytkownik
  • 1552 postów
  • SkądKrotoszyn

Napisano 04 lipiec 2011 - 21:57

Dwa szpiki z Poznania były na czasówce w Sieroszewicach. Są na filmiku i na zdjęciach :)
Dziw ,że jeszcze nie dali znaku zycia ;)

#370 ROZMIAR

ROZMIAR
  • Użytkownik
  • 3219 postów
  • SkądPoznań

Napisano 04 lipiec 2011 - 22:14

Bo trzeba pisać relację :mrgreen:

7602ede9d85aa0ebmed.png

Więcej satysfakcji daje dobra forma niż dobry sprzęt.

logo_phpBB.gif

#371 BorysCh1

BorysCh1
  • Użytkownik
  • 284 postów
  • SkądLuboń

Napisano 05 lipiec 2011 - 09:42

Zgłoszony osoby na Amber to: ROZMIAR, irimi (w zastępstwie wstepnie zakk), Marras, maciej 1986 i ja. Spokojnie można jeszcze dokonac zmian w składzie. Priorytetem powinna być oczywiście forma ;-) Myślę, że poczekamy jeszcze do końca lipca z ustaleniem ostatecznego składu.

#372 Jacek 62

Jacek 62
  • Użytkownik
  • 45 postów
  • SkądStargard Szczeciński

Napisano 05 lipiec 2011 - 11:17

Zgłoszony osoby na Amber to: ROZMIAR, irimi (w zastępstwie wstepnie zakk), Marras, maciej 1986 i ja. Spokojnie można jeszcze dokonac zmian w składzie. Priorytetem powinna być oczywiście forma ;-) Myślę, że poczekamy jeszcze do końca lipca z ustaleniem ostatecznego składu.

Spokojnie,skład jest ustalony(o czym nie wiedziałem) i tego należy się trzymać nic wobec tego nie mieszajmy.Jeśli Marras będzie miał w aucie miejsce i wolę aby mnie zabrać ze sobą to przyjadę pokibicować KDSzpiku. ;-)

#373 zakk

zakk
  • Użytkownik
  • 57 postów
  • Skądpoznań

Napisano 05 lipiec 2011 - 13:49

Spokojnie,skład jest ustalony(o czym nie wiedziałem) i tego należy się trzymać nic wobec tego nie mieszajmy.Jeśli Marras będzie miał w aucie miejsce i wolę aby mnie zabrać ze sobą to przyjadę pokibicować KDSzpiku. ;-)

Myślę, ze sprawa jest otwarta, ja jestem tylko kandydatem na miejsce irimi'ego, jeśli chodzi o formę to między mną a np ROZMIAR'em jest przepaść, nie mówiąc już o kapitanie drużyny, słynnym BorysieCh1, tak więc na pewno znajdzie się ktoś mocniejszy, a ja chętnie pokibicuję kolegom z drużyny ;-)

#374 Gosc_Rzysko_*

Gosc_Rzysko_*
  • Gość

Napisano 05 lipiec 2011 - 15:24

lipa punkt 9 regulaminu ... sru na razie mam TdP :-D

#375 Wigor

Wigor
  • Użytkownik
  • 131 postów
  • SkądPoznań

Napisano 06 lipiec 2011 - 20:30

Kochani... aktualne plany torowe są następujące:
jutro Tor Poznań dostępny w godz. 15.00 do 16.30
w przyszłym tygodniu poniedziałek,wtorek,środa, czwartek od godz. 19.00 do zmroku
w kolejne tygodnie we wtorki i czwartki od 19.00 do zmroku

#376 MaciejBrace

MaciejBrace
  • Użytkownik
  • 21 postów
  • SkądPoznań

Napisano 06 lipiec 2011 - 22:53

Witam

Czy w tych godzinach każdy może tam wejść i robić kółka, czy trzeba gdzieś się zgłosić.

MaciejB.

#377 Wigor

Wigor
  • Użytkownik
  • 131 postów
  • SkądPoznań

Napisano 07 lipiec 2011 - 08:12

Każdy z rowerem w stroju kolarskim. Nie wolno jeździć autem po Torze. Z reguły wjeżdżamy samochodami z wiaduktu na prawo i do końca w stronę toru kartingowego.
Mogą się zdarzyć sporadycznie nieprzewidziane sytuacje, że wartownik nie wpuści bo wskoczy jakaś inna ważniejsza impreza na Tor.
Nigdzie nie trzeba się zgłaszć. Na bramie mówimy: na trening rowerowy i to wszystko.

#378 MaciejBrace

MaciejBrace
  • Użytkownik
  • 21 postów
  • SkądPoznań

Napisano 07 lipiec 2011 - 10:52

Witam

Czy jak przyjadę na MTB (bo tylko to mam i tak reprezentuję DS) to nie będziecie psioczyć ,że wolno jadę i nie ten rower ? ;)
Postaram się być na 19 w poniedziałek.
MaciejB.

#379 moly

moly
  • Użytkownik
  • 296 postów
  • SkądPoznań

Napisano 07 lipiec 2011 - 11:28

tam się zawsze szybko jeździ, czy się chce czy nie ;)
Do zobaczenia!

#380 Wigor

Wigor
  • Użytkownik
  • 131 postów
  • SkądPoznań

Napisano 07 lipiec 2011 - 14:01

Ha, ha, można i wolno. Jak kto chce. Zależy co dla kogo oznacza wolno ;-)
Trzeba uważać, bo czasem ćwiczą z Tarnovi jazdę za samochodem.
Im nas więcej, tym lepiej. Moża się wtedy pozbierać w grupki, na jednym poziomie.
Niektórzy jadą z grupą, a jak odpadną, nawracają i się znowu podłączają.
Można jechać i trenować swoje, jak ktoś nie lubi czy nie chce w grupie :mrgreen:

Dodaj odpowiedź