To jakie dane trzeba podac do tego zgłoszenia IRIMI ? Marras Ty juz chyba zgłosiłeś się wcześniejja tak myślę, że jak dobrze ruszymy głowami, to możnaby zbudować dwie drużyny, chętnych do pierwszej "sprinterskiej" nie brakuje, ale gdyby było łącznie 10 SZPIKÓW - to byłby dopiero bajer !!!
Tak więc proszę zgłaszać się do Ojca Koordynatora Drużyny Szpiku - tzn IRIMIEGO
Do drugiej drużyny (opcjonalnie) możnaby zgłosić: maciej1986, piotrfala, zakk, dwa miejsca jeszcze wolne :-D
Starty, treningi, wspólne imprezy rowerowe
Posted 18 July 2011 - 19:12
Posted 18 July 2011 - 21:25
Znasz to:nie zapomnijcie o mojej kandydaturze, tez jestem chętny !
- Czego ?
- My do porwania.
- Nie ma miejsc, komplet.
;-) ;-) ;-)
Posted 18 July 2011 - 21:28
Żeby nie było niepotrzebnych dyskusji trzeba pewne rzeczy ustalić.
Skład na dziś:
ROZMIAR
ZAKK (za mnie),
Marras,
maciej 1986,
BorysCh. (kapitan)
Pierwsze primo, to jak kilka miesięcy temu szukaliśmy chętnych, to ich było jak na lekarstwo. Teraz się namnożyło tych Drużynowych czasowców, że hoho. Oczywiście żartuję, bo taka postawa cieszy. Rozumiem chęć reprezentowania Drużyny w jeździe drużynowej i cieszę się, że jest taki odzew. Jednak pierwszeństwo maję Ci, którzy pierwsi się zgłosili. Na pewno wiedząc, że nie jadą tylko na własny wynik pracowali (pracują) nad tym, by dobrze wypaść, specjalnie pod ten jeden start. Nie będzie fair, jeśli ktoś, nawet lepszy nagle ich zastąpi. Więc uważam, że tylko rezygnacja kogoś ze składu zwalnia miejsce.Jako kolarze musimy postępować honorowo, a nie jak jakieś piłkarskie babole :mrgreen:
Jeśli uzbiera się drugi skład, to oczywiście dobrze by było ustalić jego kapitana i spróbować zgłosić równoległą Drużynę Szpiku. Kto wie, może dlatego, że nie jeździmy tylko dla kolarskiej sławy :mrgreen: da nam to jakieś fory w zapisach, ale na cud nie ma co liczyć. Będzie jeszcze wiele startów, na pewno tez okazje drużynowe.
Posted 18 July 2011 - 22:48
Trening szosowy Drużyny Szpiku, tor Poznań, 12.07.2011
https://picasaweb.go...feat=directlink
Kto chce wszystkie zdjęcia piać na PW.
https://picasaweb.go...589076745653666
https://picasaweb.go...589158700161650
Te są najlepsze :-P
Posted 19 July 2011 - 11:14
Jednak pierwszeństwo maję Ci, którzy pierwsi się zgłosili.
Popieram!
Więc uważam, że tylko rezygnacja kogoś ze składu zwalnia miejsce.
W sumie dobry pomysł. Myślę, że tego będziemy się trzymać.
Do 7 sierpnia muszę wpłacić startowe. Do tej daty proszę zgłoszonych o potwierdzenie startu albo rezygnację. Jak ktoś zrezygnuje to będziemy wybierać zastępstwo...
Posted 19 July 2011 - 16:10
maciej1986 napisał/a:
Te są najlepsze
Nieprawda, te stwierdziłem, że można pokazać, były jeszcze inne :mrgreen: Ale widać, że się nie obijał tego dnia. ;-)
ha ha ha ! posmiejcie sie jeszcze troche :-P
każdy ma prawo sie zmęczyć :mrgreen:
www.facebook.com/strato.bike
Posted 19 July 2011 - 19:15
To odłożymy te Bukowe górki na początek przyszłego tygodnia ,w weekend mam robotę i nie uradzę.Zadzwonię i wtedy się umówimy ok?! :-?Limit drużyn jest już wyczerpany. Drużynę zgłosić można i liczyć na wycofanie się innej.
Jacek, w środę oddaję szoszę do serwisu. Odbiór w czwartek. Chyba, że na góralach.
Posted 20 July 2011 - 09:38
ale tak raczej na 100%, bo skład czeba zgłosić wczesniej, tak więc jak ktoś obudzi się dzień przed startem to będzie za późno.
Średnia wyjdzie prawdopodonie ok 38 km/h, dla mnie to za mocno, tak więc zapraszam na moje miejsce.
Posted 27 July 2011 - 22:00
Posted 28 July 2011 - 07:15
Posted 28 July 2011 - 09:08
Czyli mamy:Żeby nie było niepotrzebnych dyskusji trzeba pewne rzeczy ustalić.
Skład na dziś:
ROZMIAR
ZAKK (za mnie),
Marras,
maciej 1986,
BorysCh. (kapitan)
zakk=Jacek62??
Marras
Maciej1986=Wiki
BorysCh
i Ja
Nadal skład można zmieniać. Najlepiej niech się wszyscy chętni wypowiedzą co i jak.
Posted 28 July 2011 - 13:29
JESTEM DO DYSPOZYCJI,JEŚLI JEST MIEJSCE W DRUŻYNIECzyli mamy:Żeby nie było niepotrzebnych dyskusji trzeba pewne rzeczy ustalić.
Skład na dziś:
ROZMIAR
ZAKK (za mnie),
Marras,
maciej 1986,
BorysCh. (kapitan)
zakk=Jacek62??
Marras
Maciej1986=Wiki
BorysCh
i Ja
Nadal skład można zmieniać. Najlepiej niech się wszyscy chętni wypowiedzą co i jak.
Posted 28 July 2011 - 15:36
1. ROZMIAR
2. Marras
3. Jacek62
4. Wiki
5. Ja
Z podaniem składu organizatorowi wstrzymam sie do soboty. Na wszelki wypadek gdyby pojawiły się jeszcze jakieś wątpliwości.
Tak czy inaczej Wiki i Jacek62 poproszę na pw dane osobowe: PESEL, nr dowodu, rozmiar koszulki.