Starty, treningi, wspólne imprezy rowerowe
Napisano 29 lipiec 2011 - 06:37
28 sierpnia startuję w Mistrzostwach Energetyków MTB w Krakowie i w związku z tym niestety nie będę mógł wziąć udziału w czasówce. Przepraszam, że tak późno o tym piszę, ale wszystko tak naprawę rozstrzygnęło sie wczoraj i zostaliśmy zgłoszeni przez pracodawcę. Niestety nie uda się być tu i tu. Maciej, wskakuj do składu. Myślę, że dasz radę.
A teraz czeka mnie długa droga do Zieleńca na jutrzejszy Klasyk Kłodzki. Jak będę miał dostęp do internetu to dam znać jak poszło, znaczy pojechało.
Napisano 29 lipiec 2011 - 07:09
BorysCh1 poszły dane na PW.
Napisano 29 lipiec 2011 - 19:38
Nie ma szans. Moga startować wyłącznie osoby pełnoletnie.zakk mi zaproponował a żebyśmy w ostateczności przedstawił organizatorowi zgodę moich rodziców i może by mnie puścili... chociaż według mnie to raczej ma małe szanse powodzenia ale spróbować można
Napisano 31 lipiec 2011 - 12:08
Napisano 03 sierpień 2011 - 21:07
BorysCh1 moze przyjedziesz jutro na tor od 18 ?
Niestety nie ma mnie w Poznaniu... Mam urlop i trochę odpoczywam ;-)
Może w przyszłym tygodniu uda mi się wpaść na tor...
byłem ostatnio na torze i ze srednią 36 i po 50 km miałem juz nieźle pod czaszką namieszane
Przecież głównie chodzi o uczestnictwo i dobrą zabawę. Z tą średnią to tak dla jaj ;-)
A na torze przejechać 50 km ze średnią 36 to też trzeba się napracować. Chyba że jechaliście w parę osób ;-)
Napisano 04 sierpień 2011 - 09:26
Cieszę się z powołania i dziękuję kolegom.20 jeździemy z Marrasem Kołobrzeg giga(coś 270 km),mam nadzieję,że dojadę do następnej soboty i stanę na starcie wspólnie z Wami :mrgreen:Zgłosiłem ostateczny skład na Amber Road
Powołani zostali: ;-)
1. Wiki
2. piotrfala
3. Jacek 62
4. ROZMIAR
5. Ja
Trenować chłopaki czasu mało zostało :mrgreen:
Napisano 05 sierpień 2011 - 06:52
...dla chętnych, jeśli ktoś byłby zainteresowany to oferuje transport na Amber Road do Gostynia... oprócz mnie mogę zabrać do 4 osób....niestety rowerów nie mam jak zamocować /brak bagażnika/ ale jeśli ktoś chciałby się przemieścić z Poznania by pokibicować to nie ma sprawy..... jeśli byłaby potrzeba zabrania drobniejszego sprzętu to nie widzę problemu.....ja chcę się uzbroić w aparat i kamerę i spróbować coś sklecić i uwiecznić Wasz wysiłek......jakby co to pisać.....
Pozdrawiam :-)