Starty, treningi, wspólne imprezy rowerowe
Started By
irimi
, 10 May 2010 20:12
1154 replies to this topic
Posted 06 August 2011 - 09:17
482 to ja :-P
Czas: 1.57.26
Miejsce open: 123/790
Miejsce M3: 35/219
Czas: 1.57.26
Miejsce open: 123/790
Miejsce M3: 35/219
Posted 07 August 2011 - 07:30
Nocne Kryterium w Nowym Sączu (sobota 6 sierpnia):
20 okrążeń po 2,6km, gaz od startu do mety czyli jak to bywa z reguły na wyścigach "ulicznych". Wygrany finisz z grupy i ostatecznie 3 miejsce w kategorii M30. Miała być walka o najwyższy stopień podium i była. Niestety jak się jedzie przeciwko dwudziestu chłopa z Mayday Team Lublin to jest bardzo ciężko....mimo wszystko jestem zadowolony
20 okrążeń po 2,6km, gaz od startu do mety czyli jak to bywa z reguły na wyścigach "ulicznych". Wygrany finisz z grupy i ostatecznie 3 miejsce w kategorii M30. Miała być walka o najwyższy stopień podium i była. Niestety jak się jedzie przeciwko dwudziestu chłopa z Mayday Team Lublin to jest bardzo ciężko....mimo wszystko jestem zadowolony
Posted 07 August 2011 - 09:36
irimi jasne, że będzie relacja tylko na chwilę obecną trzeba poczekać "trochę" na fotki organizatorów.
Posted 07 August 2011 - 21:36
Posted 07 August 2011 - 21:52
Moi drodzy,
Spotkałam na Pętli Beskidzkiej i na Rajczy kilku kolegów, którzy pojechali i zdobyli punkty... tylko że nie dla drużyny. Apeluję do Was, jeśli ktoś się wybiera na jakiś Road Maraton (zostały już tylko 2 impresy- Road Trophy i Velo Carpathica), to zgłoście do mnie udział na 2 tygodnie wcześniej, a najlepiej na 2,5, bo do organizatorów muszę zgłosić na 2 do przodu. Można na każdy maraton podać inny skład, byle w terminie. Wtedy punkty będą zaliczane dla drużyny.
25 września w okolicach Skały i Ojcowa ma być zorganizowany wyścig drużynowy na czas w ramach Road Maraton (tylko dla 8 zarejestrowanych drużyn) ale jak pojadę sama, to nie będę się najlepiej prezentować jako drużyna... Czy jest ktoś chętny?
Spotkałam na Pętli Beskidzkiej i na Rajczy kilku kolegów, którzy pojechali i zdobyli punkty... tylko że nie dla drużyny. Apeluję do Was, jeśli ktoś się wybiera na jakiś Road Maraton (zostały już tylko 2 impresy- Road Trophy i Velo Carpathica), to zgłoście do mnie udział na 2 tygodnie wcześniej, a najlepiej na 2,5, bo do organizatorów muszę zgłosić na 2 do przodu. Można na każdy maraton podać inny skład, byle w terminie. Wtedy punkty będą zaliczane dla drużyny.
25 września w okolicach Skały i Ojcowa ma być zorganizowany wyścig drużynowy na czas w ramach Road Maraton (tylko dla 8 zarejestrowanych drużyn) ale jak pojadę sama, to nie będę się najlepiej prezentować jako drużyna... Czy jest ktoś chętny?
Posted 08 August 2011 - 20:52
Pojechałem w koszulce Gianta, bo częśc szpikowej koszulki została na Kluczborskim asfalcie, a nowa dotarła podobno dziś. W TdP startowałem z nr 505.w wynikach TdP Amatorów jest Marek Raciborski z Gryfina
nie wiem czy jechał w szpikowej koszulce, bo na fotkach go nie znalazłem
W sobotę była Rajcza Tour z nr startowym 065 i także w Giantowej koszulce.
Posted 08 August 2011 - 21:07
Marras... gratulacje. Dla pozostałej dwójki także. To jest wyczyn przejechać tę trasę. Byłem tam na I TdP A w ubiegłym roku. Podczas treningu na podjeździe na Sierockie pogryzł mnie pies. Miałem zastrzyki przeciwko wściekliźnie i stąd nie dane mi było pojechać na Gliczarów. Ścigałem się na krótszej trasie do Bukowiny, ale to wystarczyło aby umierać :-)
Masz odpuszczone - widziałem Twoją podartą koszulkę w Kluczborku :cry:
Masz odpuszczone - widziałem Twoją podartą koszulkę w Kluczborku :cry:
#474 Gosc_Rzysko_*
Posted 15 August 2011 - 18:49
Wigor Dzwonili do mnie z Leopard Trek, masz być jutro na torze, nabór czy coś... :mrgreen:
Posted 16 August 2011 - 19:00
Borys o której zbiórka w Gostyniu,mam kawałek od siebie do Gostynia i chcę zaplanować porę wyjazdu :-> ??????Na stronie Amber Road "pojawiła się" lista startowa oraz szczegółowy opis trasy...
Start p 11:24. Ja postaram się być już o 9 i odebrać numery startowe. A zbiórkę Drużyny proponuję na godz 10. Mam nadzieję, że pogoda dopisze ;-)
Posted 17 August 2011 - 07:38
piotrfala Twoja się kurczy, u mnie jej nie ma wcale ;-)