Jump to content

Photo

Starty, treningi, wspólne imprezy rowerowe

1154 replies to this topic

#481 irimi

irimi
  • Użytkownik
  • 839 posts
  • Skądże znowu?

Posted 17 August 2011 - 13:41

Wybrałem się dziś na mały trening przez Strzeszynek, Złotniki i Biedrusko. Na wjeździe na poligon tradycyjnie wyświetlał się napis "OSTRE STRZELANIA. STOP!" Równie tradycyjnie potraktowałem napis z przymrużeniem oka :mrgreen:
Jadę ja sobie spokojnie a tu nagle na skrzyżowaniu z drogą do Złotkowa z boku wyjechały dwa ROSOMAKi a kolejne dwa wyjechały mi zza pleców. Zahamowałem niemal w miejscu i jak gdyby nigdy nic wypiłem izotonik z bidonu udając, że wcale to a wcale, nie zesra...m się w gacie :mrgreen: Kilkadziesiąt metrów dalej kolejny przystanek, bo przez drogę przejechały legendarne BWP :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

#482 Virenque

Virenque
  • Moderator
  • 1,536 posts
  • SkądPoznań

Posted 17 August 2011 - 13:44

Irimi ja już przez poligon przed 15:00 nie jeżdżę, raz że są przygody jak Twoje, a dwa jak Cie zatrzymają to płacisz 500zl :/
Na szczęście popołudniu, pomimo iż jeździ i sprawdza Straż Miejska to zatrzymują tylko samochody, a kolarzy zostawiają w spokoju :)
Mnie dla odmiany wczoraj na poligonie wystraszył lisek na środku drogi :)
pzdr

#483 irimi

irimi
  • Użytkownik
  • 839 posts
  • Skądże znowu?

Posted 17 August 2011 - 13:53

A to dzięki za info. Mijałem jakąś pannę na szosówce i spotkałem jeszcze kilku kolesi na rowerach i dwie osobówki, w tym jedna na pewno cywilna i nie spodziewałem się kontrofensywy 2 frontu białoruskiego...

W zeszłym tygodniu byłem w Powidzu i zrobiłem sobie rundkę do Słupcy. Najpierw miałem bliskie spotkanie 3 stopnia z TIRem i naprawdę dużo nie brakowało. Chyba opatrzność... Potem jakiś podpity koleś w Słupcy wyjechał rowerem z bocznej ulicy i jakimś cudem odbiłem tylnym kołem, bo jak nic bym szlifował. Kawałek dalej kot kilka centymetrów od przedniego koła. Jakiś fatalny był ten wyjazd, więc chciałem dziś wyskoczyć do południa przy małym ruchu i odetchnąć na poligonie, a tu proszę....

#484 Gosc_Rzysko_*

Gosc_Rzysko_*
  • Gość

Posted 17 August 2011 - 15:24

HAHAHA cholera szkoda że nie mogłem z toba jechac ;p kozacko ! jutro też jedziesz ? ;D

#485 irimi

irimi
  • Użytkownik
  • 839 posts
  • Skądże znowu?

Posted 17 August 2011 - 15:52

Nie, jutro z samego rana bieganie plus siłownia w lesie na Umultowskiej. Muszę się szykować do maratonu w październiku...

#486 charles7310

charles7310
  • Użytkownik
  • 224 posts
  • SkądPoznań/Brunssum

Posted 17 August 2011 - 16:21

Wybrałem się dziś na mały trening przez Strzeszynek, Złotniki i Biedrusko. Na wjeździe na poligon tradycyjnie wyświetlał się napis "OSTRE STRZELANIA. STOP!" Równie tradycyjnie potraktowałem napis z przymrużeniem oka :mrgreen:
Jadę ja sobie spokojnie a tu nagle na skrzyżowaniu z drogą do Złotkowa z boku wyjechały dwa ROSOMAKi a kolejne dwa wyjechały mi zza pleców. Zahamowałem niemal w miejscu i jak gdyby nigdy nic wypiłem izotonik z bidonu udając, że wcale to a wcale, nie zesra...m się w gacie :mrgreen: Kilkadziesiąt metrów dalej kolejny przystanek, bo przez drogę przejechały legendarne BWP :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

.....zapraszam na Krzesiny tutaj samoloty latają dość :-D wysoko... :-D :-D pozdrawaim

#487 wiki

wiki
  • Użytkownik
  • 2,190 posts
  • SkądOzorków k/Łodzi

Posted 17 August 2011 - 20:45

Ja w niedzielę zaliczyłem czasówkę w Spytkowicach, taki mały sprawdzian przed Amber Road ;-)
http://rejziak79.bik...-niedziela.html

#488 BorysCh1

BorysCh1
  • Użytkownik
  • 284 posts
  • SkądLuboń

Posted 17 August 2011 - 21:01

Ja jutro wybieram się na Tor na 19. Będę sprawdzać swoją formę. ;-)

#489 irimi

irimi
  • Użytkownik
  • 839 posts
  • Skądże znowu?

Posted 18 August 2011 - 13:40

Relacja mistrzowie, relacja na stronę plisss! 8-) :-P :mrgreen:

#490 BorysCh1

BorysCh1
  • Użytkownik
  • 284 posts
  • SkądLuboń

Posted 18 August 2011 - 20:27

Amber już za tydzień
Dzisiaj testowo na Torze godzinna samotna jazda na czas... pokonany dystans 38km :-)
Myślę, że w przysżłą sobotę pokarzemy się z dobrej strony ;-)

#491 Jacek 62

Jacek 62
  • Użytkownik
  • 45 posts
  • SkądStargard Szczeciński

Posted 19 August 2011 - 07:13

Amber już za tydzień
Dzisiaj testowo na Torze godzinna samotna jazda na czas... pokonany dystans 38km :-)
Myślę, że w przysżłą sobotę pokarzemy się z dobrej strony ;-)

Lider nasz kapitan,ja też wczoraj samodzielnie objechałem dystans ok 85 km,zajęło mi to trochę poniżej 2 h 40 min.JUTRO tylko Kołobrzeg trzeba przeżyć i będzie dobrze.
Borys na lemndce chcę pojechać nasz drużynowy wyścig ,to nie jest problem mam nadzieję ??!! :-?

#492 BorysCh1

BorysCh1
  • Użytkownik
  • 284 posts
  • SkądLuboń

Posted 19 August 2011 - 09:12

Borys na lemndce chcę pojechać nasz drużynowy wyścig ,to nie jest problem mam nadzieję ??!!

Pewnie że nie będzie problemu;-)
Myślę, ze większość startujących będzie miała kierownice do jazdy na czas...

#493 piotrfala

piotrfala
  • Użytkownik
  • 861 posts
  • SkądPoznań

Posted 20 August 2011 - 21:32

ja niestety nie ;/ w crc skonczyły sie zapasy ;/

www.facebook.com/strato.bike

gallery_2798_164_47484.jpg

#494 wiki

wiki
  • Użytkownik
  • 2,190 posts
  • SkądOzorków k/Łodzi

Posted 21 August 2011 - 19:41

Panowie jak tam forma przed Amber ?
Całe szczęście, że u mnie wróciła ochota na rower i dzisiaj udało się ustrzelić fajny trening.
Wtorek lub środa jadę do Ozorkowa (niestety zmarła mi babcia) i stamtąd w sobotę rano "autobaną" do Gostynia. Powalczymy, jak myślicie ???
Wypada też napisać, że w moim życiu prywatnym istotne zmiany nadchodzą. Opuszczam Zakopane na dobre. Od pierwszego września już będę na stałe pod Łodzią. Muszę przyznać, że widzę same plusy: wreszcie we własnym M5 z żoną i synkiem, mnóstwo płaskich (a takie lubię najbardziej) wyścigów w Polsce centralnej, może się uda zakończyć ten sezon w Poznaniu na torze (połączenie mam bardzo szybkie dzięki autostradzie) i zobaczyć członków drużyny i pogadać przy okazji. Mam nadzieję, że potrenuję zimą i przyszły sezon będzie równie obfity w starty (dużo tez zależy od tego co będę robił u siebie czyli od pracy)....pozdrawiam.

#495 Gosc_Dawidziu_*

Gosc_Dawidziu_*
  • Gość

Posted 21 August 2011 - 20:39

To szkoda wicklowman, że już nie będziemy się spotykać na wyścigach mastersów. Będziesz jeszcze na dolinie popradu? Pozdrawiam

#496 wiki

wiki
  • Użytkownik
  • 2,190 posts
  • SkądOzorków k/Łodzi

Posted 21 August 2011 - 21:31

To szkoda wicklowman, że już nie będziemy się spotykać na wyścigach mastersów. Będziesz jeszcze na dolinie popradu? Pozdrawiam

E tam, zajrzę mam nadzieję raz na jakiś czas na południe. Co do Popradu to na 99% mnie tam nie będzie (kawał drogi do Sącza z Łodzi jest). Druga sprawa, że w tym samym terminie mam pod nosem wyścig kat. 2.
Jakbym się liczył w generalce GP to może bym i wpadł....

#497 szamanviking

szamanviking
  • Użytkownik
  • 1,199 posts
  • SkądWadowice

Posted 22 August 2011 - 08:33

zmiany zmiany zmiany.... oby na lepsze ,pozdro

#498 irimi

irimi
  • Użytkownik
  • 839 posts
  • Skądże znowu?

Posted 22 August 2011 - 11:20

Zaproszenie od szefowej:

Kochani

Chcielibyśmy Was zaprosić na mały-malutki piknik, takie drużynowe zakończenie lata.
Kiedy: w najbliższą niedzielę 28 sierpnia 2011 o godz 16
Gdzie: Poznań, Pole Piknikowe nad Maltą
Po co ?
Bardzo chcielibyśmy się z Wami spotkać, móc porozmawiać, pobyć ze sobą, tak po prostu. Zawsze podczas imprez biegowych nie ma czasu, jesteśmy zagonieni, zakręceni, a szkoda.
Dlatego przyjdźcie, weźcie całe rodziny, kocyki, my przygotujemy ognisko, mam nadzieje, ze uda nam się zdobyć sponsora na kiełbaski, czy grochówkę.
To będzie doskonała okazja, aby opowiedzieć co robimy, jakie mamy plany i jak bardzo Was potrzebujemy. Mam nadzieję, że naszym „Vipom” uda się dotrzeć na Polanę.
Marzy mi się, aby zaczerwieniło się w niedzielę.
Kochani proszę piszcie kto się wybiera!!!!
Jeszcze jedno szukamy animatorów, którzy zajmą się dziećmi, jeżeli znacie, też piszcie,, jeżeli macie kogoś, kto mógłby nam coś pod sponsorować, to oczywiście też piszcie i po prostu bądźcie.
Ja nie mogę się już doczekać tej niedzieli.
Dorota Raczkiewicz
szefowa
515228708

W sobotę czasówka w Gostyniu, więc w niedzielę będzie można odpocząć 8-)

#499 MaciejBrace

MaciejBrace
  • Użytkownik
  • 21 posts
  • SkądPoznań

Posted 22 August 2011 - 17:31

Witam wszystkich

Trochę czasu minęło,i dawno nic nie wrzuciłem, mimo obecności kilku szpikowców na zawodach nikt nic nie pisze.

Grand Prix Wielkopolski Suchy Las
http://maciejbrace.b...raton-Mega.html

Grand Prix Wielkopolski Hermanów
http://maciejbrace.b...manow-2011.html

28 sierpnia nic nie mam zaplanowanego więc pewnie będę.

MaciejB.

#500 irimi

irimi
  • Użytkownik
  • 839 posts
  • Skądże znowu?

Posted 22 August 2011 - 19:52

Przesłałem twoje linki do Bodzia.

Ej lenie kwadratowe, ciągle was trzeba gonić z tymi relacjami. Na blogi walą wypracowania, ana stronę paru zdań nie mają czasu sklecić :roll: :-P :mrgreen:

Reply to this topic