Starty, treningi, wspólne imprezy rowerowe
Started By
irimi
, 10 May 2010 20:12
1154 replies to this topic
Posted 31 March 2012 - 09:43
Cycloxy, spokojnie dasz radę. Z tego co widzę, to nawet na góralu będziesz jednym z mocniejszych punktów zespołu.
Drużyna Szpiku Slow Motion (skład nr 2): Zakk, Cecloxy, Maciej, ja. Brakuje jednej osoby, ale jest jeszcze czas...
Nazwa "slow motion" (zwolnione tempo ;-) ) pasuje? :mrgreen: ;-)
Drużyna Szpiku Slow Motion (skład nr 2): Zakk, Cecloxy, Maciej, ja. Brakuje jednej osoby, ale jest jeszcze czas...
Nazwa "slow motion" (zwolnione tempo ;-) ) pasuje? :mrgreen: ;-)
Posted 31 March 2012 - 11:56
Wow,,,jeśli uda się zebrać aż 3 ekipy, to będzie komu zdjęcia robić. Jednak muszę stwierdzić, zupełnie obiektywnie, po analizie zdjęć z zeszłorocznej imprezy, że daleko mi do wprawnego oka naszego Ojca Dyrektora. Oczywiście solennie przyrzekam poprawę w tym temacie oraz zaprzestaje kręcenia tasiemców na rzecz krótkiej i treściwej, kilkuminutowej relacji video dot. tylko naszych drużyn :-0
Całkiem poważnie, to jeśli tylko czas pozwoli, wybiorę się w tym roku do Gostynia moim wozem technicznym :-0, ale to czas pokaże.
Całkiem poważnie, to jeśli tylko czas pozwoli, wybiorę się w tym roku do Gostynia moim wozem technicznym :-0, ale to czas pokaże.
Posted 31 March 2012 - 14:36
Walery, to wstępnie mamy już skład nr 2. Teraz wszystkich (Maciej, Zakk, Walery, Cykloxy) poproszę na prive'a o podstawowe dane: imię, nazwisko, data urodzenia, pesel, rodzaj roweru (na wszelki wypadek). Nie wiem czy ktoś z was ma licencję, jesli tak, to chyba trzeba podać ten fakt. czekam na wasze dane, i jak tylko wszystko skompletuję, to zgłaszam Drużynę Szpiku 2 Slow Motion :mrgreen:
Posted 04 April 2012 - 18:10
Niestety u mnie w Głogowie na co dzień nie ma możliwości zarejestrowania się jako Potencjalny Dawca Szpiku, ale wyjątkowo w dniu 21.04.2012 będzie możliwość wpisania się na listę potencjalnych dawców szpiku.
Będzie to organizowane przy okazji akcji Motoserce, a więcej informacji TU
Myślę, że warto o tym wspomnieć, gdyż normalnie, aby się zarejestrować trzeba jechać ponad 120km do Wrocławia lub Poznania, a nie każdy ma czas, aby się tam wybrać.
Za zorganizowanie akcji rejestracji jako potencjalny dawca szpiku odpowiada Drużyna Szpiku, więc tym bardziej cieszy fakt, że Drużyna ma się dobrze i prężnie działa reklamując i wspierając ideę zgłaszania się jako potencjalny dawca szpiku.
Pozdrawiam
Grzegorz
Będzie to organizowane przy okazji akcji Motoserce, a więcej informacji TU
Myślę, że warto o tym wspomnieć, gdyż normalnie, aby się zarejestrować trzeba jechać ponad 120km do Wrocławia lub Poznania, a nie każdy ma czas, aby się tam wybrać.
Za zorganizowanie akcji rejestracji jako potencjalny dawca szpiku odpowiada Drużyna Szpiku, więc tym bardziej cieszy fakt, że Drużyna ma się dobrze i prężnie działa reklamując i wspierając ideę zgłaszania się jako potencjalny dawca szpiku.
Pozdrawiam
Grzegorz
Posted 04 April 2012 - 18:47
przygrze, co Ty chłopie gadasz ? Jak to w Głogowie nie da się zarejestrować. Idziesz do RCK w szpitalu ostatnie piętro. 20 min i po sprawie.
W takim razie dlaczego nasze miasto nie jest ujęte w wykazie miast pobierających próbki? Sprawdzałem kilkakrotnie na różnych stronach i nigdzie nie jesteśmy wymienieni, przykład TUTAJ.
Dwa miesiące temu byłem też oddać krew, właśnie w szpitalu na ostatnim piętrze i tam również nie widnieje żadna informacja, że mogę zostać wpisany na listę potencjalnych dawców szpiku. Za jakiś czas znowu pójdę oddać krew i zapytam, czy faktycznie mogę u nas zostać wpisany jako potencjalny dawca i jeżeli tak, to dlaczego nie ma o tym żadnej informacji na poczekalni.
Pozdrawiam
Grzegorz