Jump to content

Photo

Starty, treningi, wspólne imprezy rowerowe

1154 replies to this topic

#621 irimi

irimi
  • Użytkownik
  • 839 posts
  • Skądże znowu?

Posted 31 March 2012 - 09:43

Cycloxy, spokojnie dasz radę. Z tego co widzę, to nawet na góralu będziesz jednym z mocniejszych punktów zespołu.
Drużyna Szpiku Slow Motion (skład nr 2): Zakk, Cecloxy, Maciej, ja. Brakuje jednej osoby, ale jest jeszcze czas...
Nazwa "slow motion" (zwolnione tempo ;-) ) pasuje? :mrgreen: ;-)

#622 charles7310

charles7310
  • Użytkownik
  • 224 posts
  • SkądPoznań/Brunssum

Posted 31 March 2012 - 11:56

Wow,,,jeśli uda się zebrać aż 3 ekipy, to będzie komu zdjęcia robić. Jednak muszę stwierdzić, zupełnie obiektywnie, po analizie zdjęć z zeszłorocznej imprezy, że daleko mi do wprawnego oka naszego Ojca Dyrektora. Oczywiście solennie przyrzekam poprawę w tym temacie oraz zaprzestaje kręcenia tasiemców na rzecz krótkiej i treściwej, kilkuminutowej relacji video dot. tylko naszych drużyn :-0
Całkiem poważnie, to jeśli tylko czas pozwoli, wybiorę się w tym roku do Gostynia moim wozem technicznym :-0, ale to czas pokaże.

#623 garenge

garenge
  • Użytkownik
  • 862 posts
  • SkądPoznań/Inowrocław

Posted 31 March 2012 - 11:57

A jak się zapisze do drużyny w kwietniu to też mogę ? :D

Grube kolarstwo, BMI fighter :)

#624 walery1974

walery1974
  • Użytkownik
  • 30 posts
  • SkądPoznań

Posted 31 March 2012 - 12:59

Witam, Irimi chętnie dołączę do składu nr 2 , nowy sprzęt i nowy duch sezon rozpoczęty.

#625 irimi

irimi
  • Użytkownik
  • 839 posts
  • Skądże znowu?

Posted 31 March 2012 - 14:36

Walery, to wstępnie mamy już skład nr 2. Teraz wszystkich (Maciej, Zakk, Walery, Cykloxy) poproszę na prive'a o podstawowe dane: imię, nazwisko, data urodzenia, pesel, rodzaj roweru (na wszelki wypadek). Nie wiem czy ktoś z was ma licencję, jesli tak, to chyba trzeba podać ten fakt. czekam na wasze dane, i jak tylko wszystko skompletuję, to zgłaszam Drużynę Szpiku 2 Slow Motion :mrgreen:

#626 irimi

irimi
  • Użytkownik
  • 839 posts
  • Skądże znowu?

Posted 31 March 2012 - 14:45

Proponuje ostatecznie nazwy:
Drużyna Szpiku 1 High Speed
Drużyna Szpiku 2 Slow Motion
Drużyna Szpiku 3 Oldboys

Nr 2 już skompletowany, sprawa drużyn 1 i 3 cały czas otwarta...

#627 BorysCh1

BorysCh1
  • Użytkownik
  • 284 posts
  • SkądLuboń

Posted 31 March 2012 - 18:00

Ok, musiałem posprawdzać terminy i mogę startować. Zajmę się zgłoszeniem składu - Drużyna Szpiku 1 High Speed. Czekamy na chętnych.

#628 CycloOxy

CycloOxy
  • Użytkownik
  • 73 posts
  • SkądPoznań

Posted 31 March 2012 - 19:09

Najgorzej jak mnie chwycą dodatkowe skurcze serducha na trasie wolnej zwolnię a podczas wyścigu was zostawię :(

#629 irimi

irimi
  • Użytkownik
  • 839 posts
  • Skądże znowu?

Posted 31 March 2012 - 19:32

Cykloxy, Walery, Zakk, czekam na dane.

#630 RafalK

RafalK
  • Użytkownik
  • 457 posts
  • SkądPoznań

Posted 31 March 2012 - 21:18

Ja mogę wspomóc pierwszą grupę :-D

#631 Marras

Marras
  • Użytkownik
  • 100 posts
  • SkądGryfino

Posted 31 March 2012 - 21:35

Witam,

Zapisy na Amber-Road ruszyły. Chętnie pojechał bym w Oldboys, ale czasówkę planuję pojechać w innej drużynie. Oczywiście PP w barwach KDS.

Pozdrawiam.

#632 irimi

irimi
  • Użytkownik
  • 839 posts
  • Skądże znowu?

Posted 01 April 2012 - 09:12

Marras, za młody szczaw jesteś na Oldboys ;-) Tam średnia wieku ma być powyżej 50tki :mrgreen: :-P

#633 tsubasa

tsubasa
  • Użytkownik
  • 13 posts
  • SkądPrzezmierowo

Posted 03 April 2012 - 08:02

Ja chętnie wystartowałbym w zespole nr 2. Ale skoro jest już komplet to może zostanę rezerwowym, w razie gdyby ktoś nie mógł wystartować.

#634 irimi

irimi
  • Użytkownik
  • 839 posts
  • Skądże znowu?

Posted 03 April 2012 - 09:55

Zagadajcie jeszcze z Wigosławem, bo nie wiem czy uda mu się skompletować skład "starszaków".

#635 Marras

Marras
  • Użytkownik
  • 100 posts
  • SkądGryfino

Posted 03 April 2012 - 21:01

Zagadajcie jeszcze z Wigosławem, bo nie wiem czy uda mu się skompletować skład "starszaków".

Postawiliście takie warunki, że ciężko je spełnić :-P

#636 piotrfala

piotrfala
  • Użytkownik
  • 861 posts
  • SkądPoznań

Posted 03 April 2012 - 21:33

może lepiej grupę nazwać MIDDLE AGE
8-)

www.facebook.com/strato.bike

gallery_2798_164_47484.jpg

#637 irimi

irimi
  • Użytkownik
  • 839 posts
  • Skądże znowu?

Posted 03 April 2012 - 21:41

Maras, nie my, tylko rganizator wymyslił kategorię 50+ ;-)
Ale powszechnie wiadomo, że Drużyna Szpiku to sam jurne, młode chłopy, oraz dziewczyny zdrowe jak rzepy ;-) więc zapewne wyjdzie z tego Drużyna Szpiku 3 strong men a nie oldboys :mrgreen:

#638 przygrze

przygrze
  • Użytkownik
  • 11 posts
  • SkądGrębocice

Posted 04 April 2012 - 18:10

Niestety u mnie w Głogowie na co dzień nie ma możliwości zarejestrowania się jako Potencjalny Dawca Szpiku, ale wyjątkowo w dniu 21.04.2012 będzie możliwość wpisania się na listę potencjalnych dawców szpiku.
Będzie to organizowane przy okazji akcji Motoserce, a więcej informacji TU
Myślę, że warto o tym wspomnieć, gdyż normalnie, aby się zarejestrować trzeba jechać ponad 120km do Wrocławia lub Poznania, a nie każdy ma czas, aby się tam wybrać.
Za zorganizowanie akcji rejestracji jako potencjalny dawca szpiku odpowiada Drużyna Szpiku, więc tym bardziej cieszy fakt, że Drużyna ma się dobrze i prężnie działa reklamując i wspierając ideę zgłaszania się jako potencjalny dawca szpiku.

Pozdrawiam
Grzegorz

#639 ciclista

ciclista
  • Użytkownik
  • 20 posts
  • SkądGłogów

Posted 04 April 2012 - 18:23

przygrze, co Ty chłopie gadasz ? Jak to w Głogowie nie da się zarejestrować. Idziesz do RCK w szpitalu ostatnie piętro. 20 min i po sprawie.

#640 przygrze

przygrze
  • Użytkownik
  • 11 posts
  • SkądGrębocice

Posted 04 April 2012 - 18:47

przygrze, co Ty chłopie gadasz ? Jak to w Głogowie nie da się zarejestrować. Idziesz do RCK w szpitalu ostatnie piętro. 20 min i po sprawie.

W takim razie dlaczego nasze miasto nie jest ujęte w wykazie miast pobierających próbki? Sprawdzałem kilkakrotnie na różnych stronach i nigdzie nie jesteśmy wymienieni, przykład TUTAJ.
Dwa miesiące temu byłem też oddać krew, właśnie w szpitalu na ostatnim piętrze i tam również nie widnieje żadna informacja, że mogę zostać wpisany na listę potencjalnych dawców szpiku. Za jakiś czas znowu pójdę oddać krew i zapytam, czy faktycznie mogę u nas zostać wpisany jako potencjalny dawca i jeżeli tak, to dlaczego nie ma o tym żadnej informacji na poczekalni.

Pozdrawiam
Grzegorz

Reply to this topic