Koszulki, spodenki i inne czyli stroje Drużyny
Started By
Mike93_KMI
, 12 Apr 2010 18:39
333 replies to this topic
Posted 30 August 2010 - 10:10
Zorrospecialized, dzięki za wrzucenie fotek.
Zbieram zamówienie na kolejną partię koszulkę i spodenek, więc kto chętny, proszę pisać na prive'a.
Jak widać za oknem jesień nadchodzi (nadjeżdża?) wielkimi krokami. Czas pomyśleć o jakichś kurtkach Drużyny. Temat pod dyskusję, szczególnie zachęcam tych, którzy już używali kurtek z Nowetexu. LINK
Zbieram zamówienie na kolejną partię koszulkę i spodenek, więc kto chętny, proszę pisać na prive'a.
Jak widać za oknem jesień nadchodzi (nadjeżdża?) wielkimi krokami. Czas pomyśleć o jakichś kurtkach Drużyny. Temat pod dyskusję, szczególnie zachęcam tych, którzy już używali kurtek z Nowetexu. LINK
Posted 31 August 2010 - 20:11
irimi z tego co się orientuję, to pan Piotr polecał nam kurtkę Gamex, Skeeball takową posiada i ją chwalił. Aczkolwiek trochę będzie ona kosztować, więc moze jakaś alternatywa tańsza typu bluza ocieplana z SuperRoubaix. Wtedy więcej osób by się zainteresowało.
Posted 01 September 2010 - 09:24
Serav, trudno powiedzieć, Bo to sprawa indywidualna.Po prostu przy zamówieniu podaj swoje wymiary i napisz, że ciuch ma być mocno przylegający.
Maciej, a to super roubaix gdzie jest? Ja generalnie wolałbym kurtkę, bo jeśli chodzi o ciepłe bluzy, to można zawsze coś założyć pod klubową koszulkę.
Co do ceny Gamex'u to na pewno będzie wyraźnie korzystniejsza niż sklepowa. Porozmawiam z Panem Piotrem.
Maciej, a to super roubaix gdzie jest? Ja generalnie wolałbym kurtkę, bo jeśli chodzi o ciepłe bluzy, to można zawsze coś założyć pod klubową koszulkę.
Co do ceny Gamex'u to na pewno będzie wyraźnie korzystniejsza niż sklepowa. Porozmawiam z Panem Piotrem.
Posted 15 September 2010 - 20:39
http://www.danielo.pl/
Jakbyście na bluzy się decydowali itp.
Mam dobrego znajomego, który się tam zaopatruje od kilku sezonów dla swoich kolarzy.
Mógłbym może lepszą cenę załatwić, to tak na marginesie :-P
Jakbyście na bluzy się decydowali itp.
Mam dobrego znajomego, który się tam zaopatruje od kilku sezonów dla swoich kolarzy.
Mógłbym może lepszą cenę załatwić, to tak na marginesie :-P
Posted 17 September 2010 - 18:34
Na ciuchy już mamy dostawcę, BCM Nowatex, ceny stosunkowo niskie. W niedzielę irimi poda szczegóły odnośnie kurtek.
Z tego co widzę to Danielo będzie za drogie chyba jeżeli chodzi o bluzy. Nowatex jest cenowo bardzo konkurencyjny na dzień dzisiejszy, zresztą wiem ile płaciłem za ciuchy drużyny szpiku, to nie są duże pieniądze. O bluzy można jeszcze zapytać w Quest, firma p.Włoszczowskiej. Wiem, że robią dobre ciuchy i mają przystępne ceny.
Posted 21 September 2010 - 12:40
Jeszcze dziś zadzwonię do Nowatexu. Już w sumie dzwoniłem, ale szef zajęty, a negocjować muszę bezpośrednio z nim. Jak coś ustalę, dam znać.
PS. Nowatex z kilku względów: mamy dobry "układ", dobre ceny, łatwość odbioru, mają drużynowe wzory. Dotychczas współpraca była wzorowa, więc będziemy się tego trzymać, także ze względów lojalnościowych.
PS. Nowatex z kilku względów: mamy dobry "układ", dobre ceny, łatwość odbioru, mają drużynowe wzory. Dotychczas współpraca była wzorowa, więc będziemy się tego trzymać, także ze względów lojalnościowych.