Na pewno tylko nie wiem czy zamówienie właśnie nie nie poszło.A czy można zamówić jeszcze jedną koszulke na zmiane?
Koszulki, spodenki i inne czyli stroje Drużyny
Napisano 09 czerwiec 2010 - 21:35
Osoby, które znają spodenki z Nowatexu niech podpowiedzą, która z używanych i nich pianek jest lepsza. Słyszałem, że obie nie są jakieś rewelacyjne, ale jeśli już, to która?
Napisano 11 czerwiec 2010 - 09:42
Ja właśnie pakuje kolejną partię koszulek do wysyłki.
Zaczyna być z tym wszystkim coraz więcej roboty, bo jest o nas coraz głośniej... Prosiłbym o info, kto ma jakie plany startowe z Drużyny. Zbiorę to do kupy, wyślę do Bodzia na stronę Drużyny. Poinformuje też redaktora Olszańskiego z radiowej Trójki, który już wkrótce dostanie naszą koszulkę! :-D
Napisano 11 czerwiec 2010 - 09:51
Pozdrawiam i czekam na projekt.
Sylwek
Napisano 11 czerwiec 2010 - 10:40
A nie mówiłem, że są szybcy.
Sly, zapytam czy nie problem. Może nawet za chwile napisze emila do Nowatexu.
Napisano 11 czerwiec 2010 - 12:05
Myślę, że będą bardziej uniwersalne. Nie ma tez problemu by zamówić bez szelek. Po prostu przy zamówieniu kto będzie chciał na gumie, ten wyraźnie zaznaczy. To jak? Czarny model?
A z innej beczki RELACJA z naszego wspólnego treningu z Maćkiem. :mrgreen:
Napisano 11 czerwiec 2010 - 12:36
Napisano 11 czerwiec 2010 - 12:54
Dokładnie tak! Bez kombinowania proponuje pozostać przy czarnej wersji....Czy dobrze widzę, że cienki pasek na lampasie będzie w kolorze koszulki (w projekcie czerwonych spodenek miał odcień taki jak przód i tył)? Myślę, że poszczególne elementy stroju będą dobrze do siebie pasować.
Mam już cenę spodenek: 85zł. Wkładka niebieska, bo tej gorszej już nie robią.
Czyli sprawa ma się tak:
WZÓR SPODENEK
ROZMIARÓWKA
WKŁADKA
Cena: 85zł
Napisano 11 czerwiec 2010 - 15:21
Może mi ktoś doradzi jaki rozmiar wybrać. Mam 184 cm wzrostu ale w pasie 80cm. Więc według rozmiarówki pas mam z XS a wzrost z XL. Standardowo z ciuchów kolarskich noszę M ale w Novatexie M to pas 90cm czyli sporo za dużo.
Napisano 11 czerwiec 2010 - 17:45
Jak dla mnie jesteście the best. Ja jestem w drużynie szpiku od początku jej istnienia. Podziwiam wasze forum od początku i muszę wam powiedzieć, że robicie kawał dobrej roboty. Ta szybka akcja z tymi koszulkami, a spodenki to wogole expressem widzę. Słuchajcie oby tak dalej!!! Trzymam za was mocno kciuki
Pozdrawiam
P.S.
Zapomniałem wam powiedzieć, że wkrótce rozpoczną się prace nad przebudową naszej strony i to już jest postanowione, że znajdzie się tam dla was nowe miejsce.
Napisano 11 czerwiec 2010 - 20:38
Napisano 11 czerwiec 2010 - 20:45
Nie za szybko, bardzo dobrze... Takich ludzi jak WY nam brakuje i bardzo WAS potrzebujemy!!!!
A co do szalonych pomysłów, to my (Drużyna Szpiku) jesteśmy od tego specami. Szefowa je wymyśla a później my jej pomagamy je realizować.
Pozdro
Napisano 12 czerwiec 2010 - 12:38
rozmiar dł. szer.
4/s 87 35
5/M 89 37
6/L 91 38
7/XL 94 40
8/XXL 97 41
dł.- to długość od samego dołu do końca szelek
szer.- to szerokość w pasie
Teraz niech sobie każdy porówna to z tym co ma w domu i będzie wiedział co wybrać. Mam nadzieję :mrgreen: