Koszulki, spodenki i inne czyli stroje Drużyny
Posted 28 October 2010 - 18:31
Posted 12 January 2011 - 09:27
Prawdopodobnie w przyszłym tygodniu będę zamawiał kolejna partię koszulek, spodenek i wiatrówek Drużyny. Jeśli ktoś jest chętny na jakieś ciuchy niech zgłasza zamówienie.
Czy jest opcja zamówienia tylko spodenek ??? Oryginalnie zamawiałem L/6...niestety są zbyt ciasne. irimi jak jest taka możliwość to dla mnie spodenki XL. Pisz na PW dane do wpłaty i jaka kwota. Jak nie to zamówię prawdopodobnie komplet.
Posted 12 January 2011 - 20:59
Jak najbardziej można zamówić same spodenki. Zamów przez PW, bo wole mieć wszystko w jednym miejscu, żeby czegoś nie przeoczyć.
Tak jest szefie już wysyłam zamówionko
Posted 17 February 2011 - 20:34
Do sprzedania nowa koszulka, spodenki i wiatrówka z Gamex'u Drużyny Szpiku. Rozmiar 7 -XL. Z opcją zamiany na 6 - L.
@moly mam spodenki, rozmiar 6-L, z chęcią zamienię na 7-XL. Raz założyłem i zong, za małe, musiałem zamawiać ostatnio XL. Jak nówki, raz założone w celu przymiarki.
Daj znać.
Posted 18 February 2011 - 20:45
W ubiegłym tygodniu odebrałem od Irimiego i niestety są mi za duże.
Mam:
koszulkę z krótkim rękawem - rozmiar XL/7 producent BCM Novatex cena 49 zł
spodenki - rozmiar i producent j.w. cena 85 zł
wiatrówka - rozmiar i producent j.w. cena 140 zł (to jest właściwie koszulka z długim rękawem).
Sprzedam lub zamienię na rozmiar L/6.
Nowe, nie noszone, tylko raz przymierzone. Ceny takie jakie zapłaciłem. Pokrywam koszt przesyłki.
Jeśli ktoś zaczyna przygodę z Drużyną i ma rozmiar XL/7 może mieć odrazu strój ode mnie, bo Irimi zbiera więcej chętnych zanim złoży zamówienie.
Ja, jeśli któs ode mnie kupi te stroje, dołącze do kolejnego zamówienia Irimiego z mniejszym rozmiarem.
Irimi może potwierdzić moją wiarygodność i fakt zakupu u niego tych strojów.
Pozdrawiam,
Wigor
Posted 18 February 2011 - 22:42
Da radę jakieś foto LIVE tej wiatrówki ???
Posted 19 February 2011 - 15:30
Chciałbym przy najbliższej okazji zamówić koszulkę, spodenki i wiatrówkę. Z Nowatexu mam spodenki długie na szelkach w rozmiarze L i są za luźne. Może ktoś z Was jest podobnych rozmiarów jak ja i posiada odzież drużyny. Jeżeli tak to napiszcie jaki rozmiar jest dla Was odpowiedni.
Moje wymiary:
wzrost: 176,
obwód w pasie: 82,
obwód w biodrach: 92,
obwód w klatce piersiowej: 96,
obwód szyi: 39,
obwód uda: 54,
obwód łydki: 35,
obwód ramienia:29,
obwód nadgarstka: 18,
odległość pacha-nadgarstek: 48,
odległość krok-kostka: 75,