Koszulki, spodenki i inne czyli stroje Drużyny
Napisano 16 marzec 2011 - 00:46
Witam,
napiszcie jaki rozmiar jest dla Was odpowiedni.
Koszulki drużynowe trzeba zamawiać rozmiar mniejsze. Nawet jeśli mamy porównanie z innymi fasonami z Nowatexu.
Z tego co wiem można też zamówić koszulkę z kolekcji Vezuvio. Cena nie jest mi znana. Rozmiarówka wypada zgodnie z tabelą.
@irimi
przy ładnej pogodzie Puszczykowo aż się prosi o wycieczkę rowerową Ja się z przyjemnością dołączę z plecaczkiem. Sama zresztą też będę potrzebować wiatrówkę. Zapraszam więc do składania zamówień.
Napisano 04 kwiecień 2011 - 17:14
Napisano 21 lipiec 2011 - 20:19
Napisano 21 lipiec 2011 - 22:15
Mam nadzieję, że zamówienie wyśle jutro. Ciągle nie jestem rozliczony z Nowatexem za KGHM, a bez tego nie złoże kolejnego zamówienia, ale jest nadzieja, że nastąpi to jutro. Jeśli nie, to dopiero w okolicy 2ego sierpnia, gdy wrócę ze Szkoły Letniej Aikido.
Napisano 21 lipiec 2011 - 22:47
BTW: jest do wzięcia koszulka drużynowa rozmiar XL za symboliczne pieniądze. Raz miałem na sobie, stan idealny. Ktoś chętny to pisać.
Napisano 22 lipiec 2011 - 10:26
wicklowman,
....doszła do Ciebie wiadomość ode mnie bo chyba mi skrzynka strajkuje :-((((
Tak, tak. Dzisiaj wysyłam :-)
Napisano 30 lipiec 2011 - 21:00
a co kghm nie zapłacił?To napisz na prive'a albo e-mail wszystkie dane, jak poprzednio:rozmiary, adres, imię i nazwisko itp.
Mam nadzieję, że zamówienie wyśle jutro. Ciągle nie jestem rozliczony z Nowatexem za KGHM, a bez tego nie złoże kolejnego zamówienia, ale jest nadzieja, że nastąpi to jutro. Jeśli nie, to dopiero w okolicy 2ego sierpnia, gdy wrócę ze Szkoły Letniej Aikido.