Skocz do zawartości

Zdjęcie

Koszulki, spodenki i inne czyli stroje Drużyny

333 odpowiedzi w tym temacie

#161 pawelkepien

pawelkepien
  • Użytkownik
  • 719 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 28 październik 2010 - 18:31

W skrócie odnośnie wiatrówki - dziś pierwsza (niestety krótka) jazda, ale wrażenia jak najbardziej pozytywne. Co prawda wiatrówki wcześniej nie miałem, tylko gruba zimowa kurtka, w której się gotowałem wchodziła w grę, a i w ciuchach za 1000 zł nie jeżdżę, ale... ;-) 10°C (w czasie jazdy oczywiście mniej), pod spodem miałem tylko potówkę i jak dla mnie w sam raz. Naprawdę jestem mile zaskoczony - leciutka, chroni przed wiatrem (jak nazwa sugeruje ;-)) i oddycha (w co - przyznam - troszkę wątpiłem). Tak więc, jeszcze raz dzięki irimi za sprawną jak zwykle organizację i wysyłkę. No i za dogadanie przystępnej ceny.

fs-userbar-blog-white.png

#162 Deadi

Deadi
  • Użytkownik
  • 2567 postów
  • SkądOpolskie

Napisano 09 listopad 2010 - 18:38

Irimi, kiedy składasz zamówienie na ciuchy?

#163 irimi

irimi
  • Użytkownik
  • 839 postów
  • Skądże znowu?

Napisano 09 listopad 2010 - 22:46

Wszystko zależy kiedy się uzbiera więcej zamówień. Jest koniec sezonu, więc na razie 2 osoby zgłosiły chęć zakupu koszulek. Jak uzbiera się z 8 sztuk, to zamawiam. Można składać zamówienie. Jak się termin wyklaruje dam znać.

#164 Deadi

Deadi
  • Użytkownik
  • 2567 postów
  • SkądOpolskie

Napisano 10 listopad 2010 - 15:29

OK to dopisz mnie na listę koszulkową ROZMIAR L (chudy 186cm) :)

do wiosny daleko, więc nie pali się z realizacją zamówienia

#165 irimi

irimi
  • Użytkownik
  • 839 postów
  • Skądże znowu?

Napisano 11 styczeń 2011 - 19:15

Prawdopodobnie w przyszłym tygodniu będę zamawiał kolejna partię koszulek, spodenek i wiatrówek Drużyny. Jeśli ktoś jest chętny na jakieś ciuchy niech zgłasza zamówienie.

#166 wiki

wiki
  • Użytkownik
  • 2190 postów
  • SkądOzorków k/Łodzi

Napisano 12 styczeń 2011 - 09:27

Prawdopodobnie w przyszłym tygodniu będę zamawiał kolejna partię koszulek, spodenek i wiatrówek Drużyny. Jeśli ktoś jest chętny na jakieś ciuchy niech zgłasza zamówienie.

Czy jest opcja zamówienia tylko spodenek ??? Oryginalnie zamawiałem L/6...niestety są zbyt ciasne. irimi jak jest taka możliwość to dla mnie spodenki XL. Pisz na PW dane do wpłaty i jaka kwota. Jak nie to zamówię prawdopodobnie komplet.

#167 irimi

irimi
  • Użytkownik
  • 839 postów
  • Skądże znowu?

Napisano 12 styczeń 2011 - 18:07

Jak najbardziej można zamówić same spodenki. Zamów przez PW, bo wole mieć wszystko w jednym miejscu, żeby czegoś nie przeoczyć.

#168 wiki

wiki
  • Użytkownik
  • 2190 postów
  • SkądOzorków k/Łodzi

Napisano 12 styczeń 2011 - 20:59

Jak najbardziej można zamówić same spodenki. Zamów przez PW, bo wole mieć wszystko w jednym miejscu, żeby czegoś nie przeoczyć.

Tak jest szefie :) już wysyłam zamówionko :)

#169 Marras

Marras
  • Użytkownik
  • 100 postów
  • SkądGryfino

Napisano 12 styczeń 2011 - 21:40

Irimi... możesz podać aktualne ceny?

#170 irimi

irimi
  • Użytkownik
  • 839 postów
  • Skądże znowu?

Napisano 13 styczeń 2011 - 17:51

Ceny bez zmian: http://www.forumszos...opic.php?t=6673

#171 irimi

irimi
  • Użytkownik
  • 839 postów
  • Skądże znowu?

Napisano 26 styczeń 2011 - 10:07

W poniedziałek składam zamówienie na ciuchy druzynowe. Jeśli do tego czasu coś się komuś przypomni, to proszę o sygnał.

#172 Deadi

Deadi
  • Użytkownik
  • 2567 postów
  • SkądOpolskie

Napisano 17 luty 2011 - 16:55

Koszulka pierwsza klasa

Teraz pora by się zapisać i spróbować pomóc :-)

#173 moly

moly
  • Użytkownik
  • 296 postów
  • SkądPoznań

Napisano 17 luty 2011 - 20:23

Do sprzedania nowa koszulka, spodenki i wiatrówka z Gamex'u Drużyny Szpiku. Rozmiar 7 -XL. Z opcją zamiany na 6 - L.

#174 wiki

wiki
  • Użytkownik
  • 2190 postów
  • SkądOzorków k/Łodzi

Napisano 17 luty 2011 - 20:34

Do sprzedania nowa koszulka, spodenki i wiatrówka z Gamex'u Drużyny Szpiku. Rozmiar 7 -XL. Z opcją zamiany na 6 - L.

@moly mam spodenki, rozmiar 6-L, z chęcią zamienię na 7-XL. Raz założyłem i zong, za małe, musiałem zamawiać ostatnio XL. Jak nówki, raz założone w celu przymiarki.
Daj znać.

#175 Bizon77

Bizon77
  • Użytkownik
  • 75 postów
  • SkądŻory

Napisano 18 luty 2011 - 13:45

A ja mam pytanie .Czy będą może spodnie ? bo jestem w trakcie kupowanie spodni wiosennych no i pomyślałem o drużynie szpiku .Są może jakieś plany na stworzeni takich portek ?

#176 Wigor

Wigor
  • Użytkownik
  • 131 postów
  • SkądPoznań

Napisano 18 luty 2011 - 20:45

Moly napisała o moich strojach... dzięki :)
W ubiegłym tygodniu odebrałem od Irimiego i niestety są mi za duże.
Mam:
koszulkę z krótkim rękawem - rozmiar XL/7 producent BCM Novatex cena 49 zł
spodenki - rozmiar i producent j.w. cena 85 zł
wiatrówka - rozmiar i producent j.w. cena 140 zł (to jest właściwie koszulka z długim rękawem).
Sprzedam lub zamienię na rozmiar L/6.
Nowe, nie noszone, tylko raz przymierzone. Ceny takie jakie zapłaciłem. Pokrywam koszt przesyłki.
Jeśli ktoś zaczyna przygodę z Drużyną i ma rozmiar XL/7 może mieć odrazu strój ode mnie, bo Irimi zbiera więcej chętnych zanim złoży zamówienie.
Ja, jeśli któs ode mnie kupi te stroje, dołącze do kolejnego zamówienia Irimiego z mniejszym rozmiarem.
Irimi może potwierdzić moją wiarygodność i fakt zakupu u niego tych strojów.
Pozdrawiam,
Wigor

#177 wiki

wiki
  • Użytkownik
  • 2190 postów
  • SkądOzorków k/Łodzi

Napisano 18 luty 2011 - 22:42

Wigor, poszła PW, jak dla mnie sprawa załatwiona.
Da radę jakieś foto LIVE tej wiatrówki ???

#178 Wigor

Wigor
  • Użytkownik
  • 131 postów
  • SkądPoznań

Napisano 19 luty 2011 - 01:14

Post z 20:45 nieaktualny jeśli idzie o spodenki i koszulkę. Losy wiatrówki jeszcze się ważą. Póki co spodenki i koszulka jadą do Zakopanego :)))

#179 Marras

Marras
  • Użytkownik
  • 100 postów
  • SkądGryfino

Napisano 19 luty 2011 - 15:30

Witam,

Chciałbym przy najbliższej okazji zamówić koszulkę, spodenki i wiatrówkę. Z Nowatexu mam spodenki długie na szelkach w rozmiarze L i są za luźne. Może ktoś z Was jest podobnych rozmiarów jak ja i posiada odzież drużyny. Jeżeli tak to napiszcie jaki rozmiar jest dla Was odpowiedni.
Moje wymiary:
wzrost: 176,
obwód w pasie: 82,
obwód w biodrach: 92,
obwód w klatce piersiowej: 96,
obwód szyi: 39,
obwód uda: 54,
obwód łydki: 35,
obwód ramienia:29,
obwód nadgarstka: 18,
odległość pacha-nadgarstek: 48,
odległość krok-kostka: 75,
odległość krok-bark: 76.

#180 pawelkepien

pawelkepien
  • Użytkownik
  • 719 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 14 marzec 2011 - 14:44

Wczoraj na targach trafiłem na Pana Miśkiewicza - bardzo miły gość. Z uśmiechem podziękowałem w imieniu szpikowców za pozytywne podejście do sprawy strojów i chwilę jeszcze pogadaliśmy. Pokazał mi nową koszulkę Nowateksu, która jest pokryta odblaskowymi "pikselami", dzięki czemu po jej oświetleniu cała wali po oczach (pokazują ją na swojej stronie głównej). Oprócz tego, wszystkie standardowe koszulki (w tym ponoć szpikowe) mają mieć odblaskowy pasek z tyłu. No i jeszcze informacja (może już dawno znana irimiemu, ale nie zaszkodzi przekazać ;-)), że jeśli będzie taka potrzeba, to Drużyna może składać zamówienia składające się nawet z kilku koszulek, bez konieczności czekania do uzbierania się kilkunastu sztuk. Pan Piotr powiedział, że inicjatywa bardzo mu się podoba i życzy nam, "aby nas przybywało". I oby tak było ;-)

fs-userbar-blog-white.png

Dodaj odpowiedź