Giełda
Napisano 22 czerwiec 2010 - 13:47
-Akcesoria
-Osprzęt
-Koła
-Opony
-Rowery i ramy
-Reszta części (kiery,mostki,sztyce,stery itp)
-Ubiory
-Literatura
-Narzędzia i smary
-Inne
To jest tylko mój pomysł. Ułatwi to na pewno poszukiwania danej części, ubioru itp.
Napisano 23 czerwiec 2010 - 12:06
Prędzej rozbudowałbym dział sprzęt jak giełdę.. choć i do tego nie wiem czy się przekonam.
Napisano 23 czerwiec 2010 - 15:09
Choć nie powiem, bo ruch na giełdzie spory, ale jak sie czegoś szuka to zawsze mozna cofnąć sie miesiąc wstecz i poczytac wszystkie oferty.
Napisano 24 czerwiec 2010 - 17:09
Napisano 22 marzec 2012 - 19:33
Z tego co zauwazylem do gielda obecnie zajmuje sie Spike i maciej a ci dwaj panowie a co z reszta modow moze pomysl nad dobraniem konkretnych ludzi ktorzy chodziaz beda tam zagladac bo wyglada to lipnie .
Wiadomo ze zaraz Spike bedzie wrzucal swoje trzy grosze i straszyl warnami ale panowie nie lepiej dobrac ludzi ktorzy , sa w miare aktywni i zagladaja popatrzcie na inne fora ;-)
Napisano 22 marzec 2012 - 19:40
Krzysztof, nikt nikogo nie straszy , a co do tego to już pisaliśmy do admina bo sie ruch zwiększył .
Profesjonalny serwis i montaż kół do rowerów www.velotech.pl
Serwis rowerowy - Kraków tel: 666-316-604, [email protected]
Masz pytanie o koła - to zadzwoń najpierw !!!!!!! w godz. - 12.oo - 19.oo
Napisano 22 marzec 2012 - 21:46
http://www.forumszos...pic.php?t=12891
Rozumiem, że regulamin nie dotyczy moderatorów. Nie rozumiem też dlaczego zamknąłeś ten temat. Poinformowałeś zainteresowanego o swojej akcji i zamknąłeś (co trochę monopolem podlatuje), ale może sam user będzie chciał coś dopisać.
I jeszcze jedno, nie czepiam się, tylko zwracam uwagę na przestrzeganie regulaminu. Pozdrower!
Napisano 22 marzec 2012 - 22:38
Rozlewam ten olej już 2 lata, chętnie tego nie zrobie bo to babranina , 50 flaszek , masakra .
Daki - tak przestrzegasz regulaminu giełdy ?? zacznij od siebie prosze.
Napisano 23 marzec 2012 - 09:51
Co do gieldy jeszcze mam takie male pytanko do Malika powiedz mi ty jak zarzadca forum szosowego nie widzisz , ze modowie Deathorse jaki Xgx wogle nie zagldaja ani nie interesuja zyciem tego forum ?
Z tego co zauwazylem do gielda obecnie zajmuje sie Spike i maciej a ci dwaj panowie a co z reszta modow moze pomysl nad dobraniem konkretnych ludzi ktorzy chodziaz beda tam zagladac bo wyglada to lipnie .
Wiadomo ze zaraz Spike bedzie wrzucal swoje trzy grosze i straszyl warnami ale panowie nie lepiej dobrac ludzi ktorzy , sa w miare aktywni i zagladaja popatrzcie na inne fora ;-)
Co Ty możesz wiedzieć, skoro nie widzisz efektów? 8-)
Napisano 29 marzec 2012 - 19:51
Założenie było takie, brak edycji przez użytkownika , zapewni , że jak np. wyślesz komuś coś innego niż było wystawione to będzie "dowód winy "
I jak na razie wszystko działa prawidłowo, choć patrząc na Twój avatar , można mieć inne wrażenie.
Napisano 20 kwiecień 2012 - 19:11
Napisano 10 maj 2012 - 20:07
Dlaczego ?? bo jest to nieszkodliwe , bo i tak aby dostać towar , trzeba wysłać kase wcześniej za niego, poza tym troche osób nam to zasugerowało ostatnio.
2-ga sprawa, nadal nagminnie łamiecie reg giełdy pkt. 7, 8 , oraz 4. ( od dzisiaj latają już punkty w nagrode )
w przypadku pkt 4 dopuszczamy wyłącznie posty , jeśli coś sie sprzeda fizycznie i tej rzeczy już nie ma do sprzedania dalej , a nie rezerwuje , abyć może itd , promocja , obniżka ceny itd czas - min 5 dni !.
Następna sprawa to , jest dział sprzedam , gdzie dajemy ogłoszenia o sprzedaży szpejów tu na forum, a osobno jest dział Linki Allegro, ebay - gdzie wrzucamy swoją sprzedaż jako linki allegro.
Tematy zakładane nie w tych działach jak mają być nie będą akceptowane.
Napisano 13 lipiec 2012 - 05:37
Cyrki sobie ktoś robi ?
Napisano 13 lipiec 2012 - 17:57
Dodałem nowe szpeja na sprzedaż (opis, zdjęcia, ceny) czyli wszystko zgodnie z regulaminem (nie zakładając nowego tematu)...ktoś usunął. Żadnego info od modów, ani na PW (na to nie liczyłem) ani w temacie...
Wlasnie wiki tez to zauwazylem , ze ktos ci to usnol to takie moje trzy grosze Spike moze troche starych ogloszen z stycznia do marca mozna by usunac bo troche balagan tam na koncu ;-)