Nie, nie będzie. Nie będzie też współpracować z programem Magellan.
Mio Cyclo
Napisano 15 październik 2014 - 17:59
Witam. mam problem ze zgraniem traz z mio do mio share. System to win 7 ultimate 64bit. IE 11. Probowalem juy wzlacyac firewalle jakies i antywirusy a nawet jawe. Mioshare urzadzenie podlaczone widzi. Pokazuje stan pamieci na pasku a nie zrzuca traz. dodam ze ten problem mam juz od dluzszego czasu. Czasem mi sie udawalo bez problemu polaczyc a czasem nie.
Pomoże ktos?
#392 Gosc_Voltek_*
Napisano 15 październik 2014 - 18:06
Mi nie zrzuca gdy najpierw podłączę Mio do kompa a potem odpalę mioshare.
Teraz zawsze robię tak.
1 odpalam mioshare
2 loguje się w mioshare
3 upewniam się że wszystko dobrze odpaliło
4 włączam mio
5 podłączam mio (zawsze do tego samego portu USB)
6 odpowiadam tak na pytanie czy połączyć z PC
7 przyglądam się jak wszystko idzie zgodnie z planem
Napisano 23 październik 2014 - 11:51
Od kilku dni strona mioshare uległa znacznej zmianie, działa znacznie lepiej. Można także z niej korzystać z każdej przeglądarki.
Jeszcze jedna zmiana przypadła synchronizacji licznika ze stroną, odbywa się ona za pośrednictwem programu mioagent, który najpierw pobiera pliki tj. na komputer a następnie sam przesyła je do mioshare.com. Moim zdaniem odbywa się to 10 x sprawniej niż we wcześniejszej wersji.
Nie wiem czy u Was też tak jest, ale na głównej stronie mioshare.com, mam jakąś dziwną średnią prędkość moich przejazdów, w treningach jest ok, każdy trening z osobna ma właściwe wartości.
#396 Gosc_lconi_*
Napisano 24 październik 2014 - 18:06
#398 Gosc_Voltek_*
Napisano 28 październik 2014 - 16:10
A człowieku, gehenna zakończona instalacją Win8.1 i telefonem na infolinie. W dodatku bug na MioCyclo i strata trzech pięknych tras (moja strava: 24-26-28(drugi)/10/2014)
Teraz już wygląda to OK
Jeżeli nie odinstalowałeś MioShare przed instalacją tego nowego CycloCośtam to może być bieda.
Spróbuj tak:
Wyloguj sie
Zamknij CycloAgenta i upewnij się że nie działa w tle
Wylacz MioCyclo i odłącz go od komputera
Odpal od nowa CycloAgenta i włącz MioCyclo
Zaloguj się, wtedy dopiero podłącz MioCyclo i odpowiedz YES na stawiane w urządzeniu pytanie.
Teraz powinno działać