Hey
Dziś zaktualizowały się mapy europy centralnej w 505, teraz czekam na nowy soft 4.2 który w USA już od kilku tygodni. ;-)
Wkurza mnie jedna sprawa, jak daje rejestrowanie treningu, to kilka razy ten dołączył mi do treningu odcinek który przebyłem od włączenia mio od miejsca w którym chciałem wystartować (często MIO włączam już na klatce w bloku znosząc bajka) - ktoś ma podobne spostrzeżenia?
Dziś upierdliwiec dołączył mi do 2 pierwszych prób rejestracji treningu po takim kawałku, chciałem bowiem przechytrzyć bestię i włączyłem i następnie wyłączyłem trening by go później usunąć, a ten i tak 2 razy dodał mi po 45sekund, dopiero za 3 razem miałem start od miejsca w którym wcisnąłem start. :-)
W/w jest fajne jak się zapomni włączyć rejestrację treningu, bo wystarczy poczekać i wyskoczy komunikat, że zarejestrowano ruch i zapyta czy zarejestrować trening, wówczas mamy wszystko, tzn włącznie z drogą od włączenia licznika, ale przy ręcznym uruchamianiu taki dodatek wkurza, szczególnie że nie jest to powtarzalne i trza pilnować licznika czasu czy przypadkiem nie zaskoczy nas minutą do treningu. :-)