Jump to content

Photo

Ehh, Co To Sie Robi Na Tym Świecie...

1447 replies to this topic

#621 Gosc_tobo_*

Gosc_tobo_*
  • Gość

Posted 24 June 2019 - 10:14

Uważasz się za prawicowego kretyna?
Ja toleruję wierzących i dobrze że oni muszą tolerować mnie.

"Pijacy, homoseksualiści, cudzołożnicy, kłamcy, złodzieje, ateiści, bałwochwalcy. Piekło czeka na was. Pokutujcie! Tylko Jezus może was zbawić" – taki napis widniał na grafice udostępnionej przez sportowca.

Bardzo dobrze że go wykopali. Stalin też twierdził że jest jedynym lekiem na całe zło. Bohater artykułu stawia tych wszystkich ludzi w jednym rzędzie. Nie dodał "fanatycy". Następnie średnio i słabo wierzący.

#622 Gosc_marvelo_*

Gosc_marvelo_*
  • Gość

Posted 24 June 2019 - 14:36

Ja toleruję wierzących i dobrze że oni muszą tolerować mnie.

"Pijacy, homoseksualiści, cudzołożnicy, kłamcy, złodzieje, ateiści, bałwochwalcy. Piekło czeka na was. Pokutujcie! Tylko Jezus może was zbawić" – taki napis widniał na grafice udostępnionej przez sportowca.

Bardzo dobrze że go wykopali. 

Cierpisz na jakieś rozdwojenie osobowości?

Zapytaj może tych Twoich muzułmańskich znajomych, jakie jest ich zdanie na temat homoseksualizmu i czy popierają prawo szariatu w tym względzie. Albo co powinno się robić ze złodziejami, cudzołożnicami, bałwochwalcami? 

Z jednej strony mamy chrześcijańskie nazywanie czegoś grzechem i nawoływanie do pokuty i zwrócenia się do Jezusa (co tak Cię oburza), a z drugiej islamski szariat (którego w ogóle nie widzisz, a który jest nieuchronna konsekwencją na pewnym etapie islamizacji jakiegoś państwa).

Plączesz się coraz bardziej, tobo, Ty wzorze tolerancji. Twoja hipokryzja nie zna granic.

Poczytaj sobie jeszcze instrukcje dotyczące islamskiego kamieniowania (Iran). Nawet wielkość kamieni jest ściśle określona, aby śmierć nie przyszła za szybko, ale też by kamieniujący zbytnio się nie zmęczyli (proces zwykle trwa od 20 minut do nawet dwóch godzin).

https://imgur.com/gallery/HoEZ4ce

#623 Gosc_tobo_*

Gosc_tobo_*
  • Gość

Posted 24 June 2019 - 18:47

Cierpisz na jakieś rozdwojenie osobowości?

Zapytaj może tych Twoich muzułmańskich znajomych, jakie jest ich zdanie na temat homoseksualizmu i czy popierają prawo szariatu w tym względzie. Albo co powinno się robić ze złodziejami, cudzołożnicami, bałwochwalcami?
https://www.youtube....h?v=gr7d1sTDNts

https://www.youtube....h?v=APeUja6xh50

Z jednej strony mamy chrześcijańskie nazywanie czegoś grzechem i nawoływanie do pokuty i zwrócenia się do Jezusa (co tak Cię oburza), a z drugiej islamski szariat (którego w ogóle nie widzisz, a który jest nieuchronna konsekwencją na pewnym etapie islamizacji jakiegoś państwa).

Plączesz się coraz bardziej, tobo, Ty wzorze tolerancji. Twoja hipokryzja nie zna granic.

Poczytaj sobie jeszcze instrukcje dotyczące islamskiego kamieniowania (Iran). Nawet wielkość kamieni jest ściśle określona, aby śmierć nie przyszła za szybko, ale też by kamieniujący zbytnio się nie zmęczyli (proces zwykle trwa od 20 minut do nawet dwóch godzin).
https://imgur.com/gallery/HoEZ4ce

Tu gdzie mieszkam nie ma szariatu. Mam myśleć o tym czego nie ma?
Myślę o tym, że żaden facet w czerni nie obrabia mnie z ambony a moje życie nie jest przedmiotem dyskusji sąsiadów. To wymierna korzyść.

Nie cierpię na rozdwojenie. Widzę że ktoś stawia w jednej linii pijaka I ateistę. Jeśli to jeden sort ludzi I zagrożenia to warto autorów takich przemyśleń tępić.

#624 Gosc_Bullet_*

Gosc_Bullet_*
  • Gość

Posted 24 June 2019 - 19:15

Można to nazwać hipokryzją, tyle że hipokryta czy cynik musi mieć świadomość swej dwulicowości. Typ która gada trzy po trzy nie mając pojęcia o czym mówi przejawia nie tyle hipokryzję co matołectwo. Koleś na każdym kroku daje wyraz swej pogardy dla wierzących, twierdzi że łazi w czapce zwiedzając kościoły w Europie, łazi tam pewnie z łapami w kieszeni żując gumę i robiąc fotki, a jednocześnie popłakuje, że go czarni z ambony pouczają. Śmiech i żenada.

Oczywiście, że lewacy są nietolerancyjni - w końcu ich pobratymcy- komuniści wyznają zasadę dyktatury proletariatu. Wszędzie gdzie rządzą lewacy nie ma mowy o tolerancji dla inaczej myślących. Człowiekowi, który nawet palnął głupotę można było potrącić coś z pensji czy ukarać go dyscyplinarnie, ale musieli wywalić go z pracy. Z tych samych powodów we Francji za krytykowanie w necie prawa aborcyjnego grozi więzienie. No i postępaki są tak tolerancyjne, że np. w Holandii jedna z uczelni w ramach równouprawnienia płci nie będzie przyjmować do pracy mężczyzn, a tylko i wyłącznie kobiety.

https://www.rp.pl/Sp...c-mezczyzn.html

#625 Gosc_grzesiek32_*

Gosc_grzesiek32_*
  • Gość

Posted 24 June 2019 - 19:20

Ateistów nikt nie przegada. Dla nich liczy się tylko to czy ktoś zwróci na nich uwagę . Ciąży na nich presja absurdu który dźwigają

#626 Siara_iwj

Siara_iwj

Zło Konieczne

• Moderator
  • 2,263 posts
  • SkądSheffield

Posted 24 June 2019 - 21:54

Mamy już katolickiego zealotę, mamy krzyczącego prawaczka naziolka, który zarejestrowal się na forum, po czym wężykiem pobiegł tu, żeby pluć się na "lewaków" (ciekawe kto poczuł się w mniejszości i posłał po niego..?). 

Do kompletu brakuje antyszczepionkowca i kreacjonisty i będzie można wymyślać dowcipy o tym jak wchodzą do baru. Kto się zgłasza..?

Enyłej, moja lewacka, progejowska, proaborcyjna, postkomunistyczna, satanistyczna, słuchająca CHEAVY metalu (I kto tu gada trzy po trzy nie mając pojęcia o czym mówi..? Wg autora to jest matoł. Zatem matoł.) osoba jedzie na urlop. Życzę dobrej zabawy i do widzenia za dwa tygodnie :*

Lekkie. Tanie. Mocne. Wybierz dwa - C. Boardman

#627 Gosc_Bullet_*

Gosc_Bullet_*
  • Gość

Posted 24 June 2019 - 22:29

Nie zapomnij żelków, gumowej kaczki i płyty Kinga Diamonda.Może w miedzyczasie pomysłodawca forum znajdzie na twoje miejsce jakiegoś poważnego moda.

#628 Gosc_tobo_*

Gosc_tobo_*
  • Gość

Posted 24 June 2019 - 22:38

Można to nazwać hipokryzją, tyle że hipokryta czy cynik musi mieć świadomość swej dwulicowości. Typ która gada trzy po trzy nie mając pojęcia o czym mówi przejawia nie tyle hipokryzję co matołectwo. Koleś na każdym kroku daje wyraz swej pogardy dla wierzących, twierdzi że łazi w czapce zwiedzając kościoły w Europie, łazi tam pewnie z łapami w kieszeni żując gumę i robiąc fotki, a jednocześnie popłakuje, że go czarni z ambony pouczają. Śmiech i żenada.
Oczywiście, że lewacy są nietolerancyjni - w końcu ich pobratymcy- komuniści wyznają zasadę dyktatury proletariatu. Wszędzie gdzie rządzą lewacy nie ma mowy o tolerancji dla inaczej myślących. Człowiekowi, który nawet palnął głupotę można było potrącić coś z pensji czy ukarać go dyscyplinarnie, ale musieli wywalić go z pracy. Z tych samych powodów we Francji za krytykowanie w necie prawa aborcyjnego grozi więzienie. No i postępaki są tak tolerancyjne, że np. w Holandii jedna z uczelni w ramach równouprawnienia płci nie będzie przyjmować do pracy mężczyzn, a tylko i wyłącznie kobiety.

https://www.rp.pl/Sp...c-mezczyzn.html

Sugerowałem- jak piszesz do mnie to nie pisz o mnie. Jesteś głąbem i zwróciłem się bezpośrednio do ciebie, żeby nikt nie pomylił odbiorcy. Jeśli masz ochotę do religijnego bełkotu dorzucić bełkot polityczny, to możesz, skoro ci lżej.

Wolałbym pogadać w cztery oczy, byłoby ciekawiej i śmieszniej ale niestety rzeczywistość nie stworzy na to szansy.

Byłoby to jedynie zabawne , bo szansy na to, żebyś ruszył zawartością swojej czaszki tak czy inaczej nie ma.

Ten wątek forumowy jest bardzo ciekawy. Uświadamia jaki "beton" żyje wśród nas ludzi.

Jestem tolerancyjny dla wierzących, nietolerancyjny dla fanatyków religijnych, bo dzięki takim jak ty w Polsce jest trudniej żyć.

#629 Gosc_tobo_*

Gosc_tobo_*
  • Gość

Posted 24 June 2019 - 22:42

Nie zapomnij żelków, gumowej kaczki i płyty Kinga Diamonda.Może w miedzyczasie pomysłodawca forum znajdzie na twoje miejsce jakiegoś poważnego moda.

Może też pójdzie po rozum do głowy i wyśle cię na wakacje. O bliżej nieokreślonej długości.
Siara został modem bo w ankiecie nie było pytań o wiarę. Gdyby były- mielibyśmy dwóch nowych modów. Ty i marvelo.

#630 Gosc_tobo_*

Gosc_tobo_*
  • Gość

Posted 24 June 2019 - 22:46

Ateistów nikt nie przegada. Dla nich liczy się tylko to czy ktoś zwróci na nich uwagę . Ciąży na nich presja absurdu który dźwigają

Na tobie zalega ciężar grzechu którego nie popełniłeś. Ale to twój wybór brać na siebie takie rzeczy. Krytyczne myślenie o tym absurdzie nie służy religijności. Posłużyłoby duchowości ale ona z wiarą nic wspólnego nie ma.

#631 Siara_iwj

Siara_iwj

Zło Konieczne

• Moderator
  • 2,263 posts
  • SkądSheffield

Posted 24 June 2019 - 23:13

Żelki lubię.

Kaczką gardzę.

I lepszy King (chociaż dawno mi się znudził) niż nudne pitu-pitu dla starych Januszy, którzy są zbyt durni, żeby ogarnąć jakieś bardziej złożone riffy. Nudne pitu pitu jak A Ce piorun De Ce :>

Jadę jako mod i wrócę jeszcze modniejszy. Ciao :D

#632 ROZMIAR

ROZMIAR
  • Użytkownik
  • 3,255 posts
  • SkądPoznań

Posted 25 June 2019 - 09:29

Większość ateistów nawet nie podejmie dyskusji, jest tylko część fanatyków takich samych jak fanatycy religijni, i to oni podejmują się kłótni i hejtu. Obie strony w coś wierzą, ale problem w tym dlaczego chcą kogoś przekonać o swojej racji.

Co gorsze to to że wygląda na to, że nasz moderator czuję się lepszy od innych bo jest "nie wierzący". No i tempi "fanatyków religijnych" hołubi "fanatyków nie wiary". Ostatnie wpisy podchodzą pod zwykłe trolowanie.  Tym czasem może mi się wydaję ale powinien pilnować porządku

Więcej satysfakcji daje dobra forma niż dobry sprzęt.logo_phpBB.gif<p>

#633 Gosc_Bullet_*

Gosc_Bullet_*
  • Gość

Posted 25 June 2019 - 09:58

Nie mam nic do ateistów, jeżeli tylko szanują cudze poglądy. Natomiast poglądy i wypowiedzi fanatyków ateistycznych, a tacy często są wśród lewaków, trzeba ośmieszać i zwalczać, tak jak i wszelkich fanatyków. Lepiej robić to, niż później walczyć na wojnach, które są wywoływane z nienawiści przez takich przygłupów.

#634 Gosc_Bullet_*

Gosc_Bullet_*
  • Gość

Posted 25 June 2019 - 13:02

I lepszy King (chociaż dawno mi się znudził) niż nudne pitu-pitu dla starych Januszy, którzy są zbyt durni, żeby ogarnąć jakieś bardziej złożone riffy. Nudne pitu pitu jak A Ce piorun De Ce :>

G....no wiesz o muzyce AC/DC, tak jak i o  innych rzeczach. Bardziej złożone riffy? Pffff...Wystarczy posłuchać sobie płyt tej grupy z lat 70-tych jeszcze z Bono Scottem.

#635 Siara_iwj

Siara_iwj

Zło Konieczne

• Moderator
  • 2,263 posts
  • SkądSheffield

Posted 25 June 2019 - 13:04

To nie ja zacząłem obrażać muzykę innych (było pisane coś o pryszczatych nastolatkach, zdaje się), ale chętnie pociagnę temat, więc acedece to prymitywny roczek dla opitych rednecków. Bum.

Co do reszty, to jeszcze nie oszalałem, żeby traktować ten temat poważnie. Gdybym miał tu pilnować porządku wedle wszelkich zasad regulaminu i dobrego smaku to tego tematu by w ogóle nie było. A tak każdy przedstawia własną wersję rzeczywistości i sobie piszemy bzdury.

Różnica jest taka, że niektórych ten temat śmieszy i nie postrzegają go jako jakiegoś pola obyczajowej wojny, np. mnie szczególnie cieszą reakcje tych, którzy nie potrafią reagować inaczej niż najwyższym oburzeniem na wszystko co ich otacza, szczególnie na ludzi, którzy mają dobry humor pomimo usilnych prób ich obrażenia. Czym większy ból tyłka z tego powodu jestem w stanie wywołać, tym lepiej się bawię, więc obruszajcie się dalej, prawaczki i tańczcie, tańczcie, tańczcie :D

#636 Gosc_tobo_*

Gosc_tobo_*
  • Gość

Posted 25 June 2019 - 13:05

Zwalczać, na forum rowerowym? To masz marne możliwości.

Fanatyzm religijny, nie tylko u prawaków, nakazywał zwalczać wolność myślenia oraz otwartość umysłu I skazywać na śmierć za przekonanie np o niepłaskości Ziemi.
W końcu ktoś światły uznał że fanatykom religijnym trzeba skrócić smycz i docisnąć kaganiec. Patrząc na to co robicie uważam że jeszcze ten kaganiec dociśnięty jest za mało. To niestety zasługa religijnego państwa (a nie wierzących obywateli).

Wiem że wojna to wasz standardowy sposób krzewienia swiatopoglądu tylko dziś ciężej skłonić do tego ludzi.

#637 Gosc_tobo_*

Gosc_tobo_*
  • Gość

Posted 25 June 2019 - 13:13

Większość ateistów nawet nie podejmie dyskusji, jest tylko część fanatyków takich samych jak fanatycy religijni, i to oni podejmują się kłótni i hejtu. Obie strony w coś wierzą, ale problem w tym dlaczego chcą kogoś przekonać o swojej racji.

Co gorsze to to że wygląda na to, że nasz moderator czuję się lepszy od innych bo jest "nie wierzący". No i tempi "fanatyków religijnych" hołubi "fanatyków nie wiary". Ostatnie wpisy podchodzą pod zwykłe trolowanie. Tym czasem może mi się wydaję ale powinien pilnować porządku

Gdybyś był tępiony (bo zastanawiające jest co znaczy "tempi") to byś dostał bana. Ale jak widać nadal piszesz i nie dostałeś nawet ostrzeżenia.
Tymczasem (bo tamtym czasem tego wątku nie dotyczy) z pewnością ci się wydaje że ma pilnować porządku. Gdyby ciebie to nie było nie miałby kompletnie nic do roboty. Na razie robi minimum, nabija się z ciebie.

#638 Siara_iwj

Siara_iwj

Zło Konieczne

• Moderator
  • 2,263 posts
  • SkądSheffield

Posted 25 June 2019 - 13:23

Na ROZMIARa jeszcze nie nadawałem, pomimo jego ataków na moją osobę.

#639 ROZMIAR

ROZMIAR
  • Użytkownik
  • 3,255 posts
  • SkądPoznań

Posted 25 June 2019 - 13:24

To nie ja zacząłem obrażać muzykę innych (było pisane coś o pryszczatych nastolatkach, zdaje się), ale chętnie pociagnę temat, więc acedece to prymitywny roczek dla opitych rednecków. Bum.

Co do reszty, to jeszcze nie oszalałem, żeby traktować ten temat poważnie. Gdybym miał tu pilnować porządku wedle wszelkich zasad regulaminu i dobrego smaku to tego tematu by w ogóle nie było. A tak każdy przedstawia własną wersję rzeczywistości i sobie piszemy bzdury.

Różnica jest taka, że niektórych ten temat śmieszy i nie postrzegają go jako jakiegoś pola obyczajowej wojny, np. mnie szczególnie cieszą reakcje tych, którzy nie potrafią reagować inaczej niż najwyższym oburzeniem na wszystko co ich otacza, szczególnie na ludzi, którzy mają dobry humor pomimo usilnych prób ich obrażenia. Czym większy ból tyłka z tego powodu jestem w stanie wywołać, tym lepiej się bawię, więc obruszajcie się dalej, prawaczki i tańczcie, tańczcie, tańczcie :D

Przecież to zwykłe trolowanie.

Gdybyś był tępiony (bo zastanawiające jest co znaczy "tempi") to byś dostał bana. Ale jak widać nadal piszesz i nie dostałeś nawet ostrzeżenia.
Tymczasem (bo tamtym czasem tego wątku nie dotyczy) z pewnością ci się wydaje że ma pilnować porządku. Gdyby ciebie to nie było nie miałby kompletnie nic do roboty. Na razie robi minimum, nabija się z ciebie.

Ciekawe to co piszesz, ale jakoś ani nie czuję się tępiony (dziękuję za poprawę) ani żeby ktoś się ze mnie nabijał bo i po co. Ale skoro tak oceniasz postępowania innych to mogę tylko zacytować:

"Ehh, Co To Sie Robi Na Tym Świecie..."

Więcej satysfakcji daje dobra forma niż dobry sprzęt.logo_phpBB.gif<p>

#640 Gosc_tobo_*

Gosc_tobo_*
  • Gość

Posted 25 June 2019 - 13:31

Błąd - religijni fanatycy piszą bzdury. My piszemy komentarze do ich bzdetów.

Reply to this topic