Tak naprawdę pochodzę z Poznania świetnie znam tamte trasy. Losy zawiodły mnie (chwilowo mam nadzieję) do Bydgoszczy. Co do Waszej propozycji: wszystko pięknie, tylko, że musiałbym dojechac do Łobza i wtedy wspólnie do Poznania. A ja muszę jeszcze wrócić do Bydgoszczy i to najpóźniej w niedzielę popołudniu. Zatem tym razem odpuszczam Panowie! Liczyłem raczej na dojazd gdzieś w trasie do Waszej ekipy i potem juz wspólnie Kołobrzeg. Marzeniem byłoby wykąpać się w morzu i w pociąg!
Nie mam prawa mieszać się w Wasze plany. Wypada życzyć tylko owocnej realizacji!
Poznań- Kołobrzeg 24.07.2010
Started By
maciej1986
, 04 lip 2010 20:42
27 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 11 lipiec 2010 - 11:11
Nie reklamując się zbytnio i trochę tak z tajniaka ,marecki z dwoma kumplami wyruszył wczoraj o północy z Elbląga . Przez Wąbrzezno dotarli do Golubia-Dobrzynia , gdzie na nich czekaliśmy i wspólnmie dojechaliśmy do Włocławka . Przed Płockiem się pożegnaliśmy i oni ruszyli dalej przez Lidzbark do Elbląga. Fajnie zakręceni ludzie.
Marecki pewnie też wrzuci trasę na bikestats . Gorąco jak diabli , nie bardzo się chce jeżdzic , do tego myślałem , że zorganizuję im trochę większą obstawę na trasie , bo są inne lokalne grupy . Wychodzi , że łatwiej pisac niż jeżdzic.
Marecki pewnie też wrzuci trasę na bikestats . Gorąco jak diabli , nie bardzo się chce jeżdzic , do tego myślałem , że zorganizuję im trochę większą obstawę na trasie , bo są inne lokalne grupy . Wychodzi , że łatwiej pisac niż jeżdzic.