Gdzie dokładnie będziesz mieszkał ? Teraz to chyba rzeczywiście lepsze wyjście od kiedy Słowacy wprowadzili euro... A kiedyś było tam tak tanio :-(W marcu planuję tygodniowy urlop od rzeczywistości i będę mieszkał 3km od granicy ze słowacją, a szukał będę dłuższych podjazdów.
Tatry Tour 2010 i 2011
Started By
Virenque
, 27 lip 2010 07:57
28 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 08 styczeń 2011 - 15:34
#22 Gosc_kobrys_*
Napisano 08 styczeń 2011 - 15:39
Gdzie dokładnie będziesz mieszkał ? Teraz to chyba rzeczywiście lepsze wyjście od kiedy Słowacy wprowadzili euro... A kiedyś było tam tak tanio :-(W marcu planuję tygodniowy urlop od rzeczywistości i będę mieszkał 3km od granicy ze słowacją, a szukał będę dłuższych podjazdów.
Prawdopodobnie w Brzegach - 3km od łysej polany.
Napisano 08 styczeń 2011 - 17:04
Edytować tematu już nie mogę, więc jak można prosić jakiegoś moda, np. Deadhorse możesz zmienić na 2011 ?
Wicklowman ja przyjeżdżam na tydzień do Bukowiny i chce połączyć Tatry Tour 100km, może TdP i oczywiście zrobić kilka fajnych treningów Myślę, że się zgadamy.
WinSho dajesz na Tatry Tour !! Naprawdę warto, takiego ścigania w Polsce na amatorskich imprezach daleko szukać (przynajmniej jeśli chodzi o maratony z cyklu Pucharu Polski).
Jeśli chodzi o jakość asfaltów na trasie to mogę się wypowiedzieć o dystansie 100km, od Popradu przez Stary Smokovec aż do miejscowości Zdiar asfalty miód malina, potem do Łysej Polany trochę gorzej i miejscami asfalt bardzo połatany, powrót tą samą drogą, więc analogicznie.
Tempo w pierwszej dużej grupie do Zdiaru wyszło coś około 38 km/h (jakoś tak), potem zaczął się podjazd i wszystko się podzieliło.
To co moim zdaniem wyróżnia ten wyścig to:
- jazda dużą grupą po częściowo zabezpieczonej trasie (wszędzie jest policja, która zatrzymuje samochody i jedzie się całą szerokością jezdni)
- fajny pakiet startowy (w 2010 roku były np. skarpetki i czapeczka Tatry Tour)
- wysoki poziom
- idealnie zabezpieczone start i meta (barierki i napisy informujące ile zostało do mety)
- posiłek po zawodach (normalny, dwudaniowy obiad w pobliskiej restauracji)
pzdr
Wicklowman ja przyjeżdżam na tydzień do Bukowiny i chce połączyć Tatry Tour 100km, może TdP i oczywiście zrobić kilka fajnych treningów Myślę, że się zgadamy.
WinSho dajesz na Tatry Tour !! Naprawdę warto, takiego ścigania w Polsce na amatorskich imprezach daleko szukać (przynajmniej jeśli chodzi o maratony z cyklu Pucharu Polski).
Jeśli chodzi o jakość asfaltów na trasie to mogę się wypowiedzieć o dystansie 100km, od Popradu przez Stary Smokovec aż do miejscowości Zdiar asfalty miód malina, potem do Łysej Polany trochę gorzej i miejscami asfalt bardzo połatany, powrót tą samą drogą, więc analogicznie.
Tempo w pierwszej dużej grupie do Zdiaru wyszło coś około 38 km/h (jakoś tak), potem zaczął się podjazd i wszystko się podzieliło.
To co moim zdaniem wyróżnia ten wyścig to:
- jazda dużą grupą po częściowo zabezpieczonej trasie (wszędzie jest policja, która zatrzymuje samochody i jedzie się całą szerokością jezdni)
- fajny pakiet startowy (w 2010 roku były np. skarpetki i czapeczka Tatry Tour)
- wysoki poziom
- idealnie zabezpieczone start i meta (barierki i napisy informujące ile zostało do mety)
- posiłek po zawodach (normalny, dwudaniowy obiad w pobliskiej restauracji)
pzdr
Żeby wygrać trzeba wystartować...
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Napisano 08 styczeń 2011 - 20:36
Intel Action no właśnie ten fragment jest najgorszy na całym wyścigu.
Żeby wygrać trzeba wystartować...
Napisano 16 styczeń 2011 - 13:18
tutaj jest wszystko: http://www.tatrytour.eu/Panowie a ilu uczestników było w zeszłym roku na TTour ? I kiedy dokładnie jest ten wyścig w tym roku? Rozumiem że całość odbywa się po rundach ? Chodzi mi o różne kat. i dystanse.
Runda jest jedna dla długiego dystansu a dla krótkiego jest dojazd do Łysej Polany i z powrotem.
Wszyscy jadą razem, wszystkie kategorie.