Barbieri Nuda posiada uchwyt poza tym mieści się w kieszonce (pod skosem).
Napisano 23 sierpień 2013 - 12:44
Posiadam cos takiego to chyba ta sama co pisal kolega Marcin:
http://www.decathlon...id_8132181.html
i polecam zwlaszcza jak ktos ma rame czarna czarno-biala etc bo sie ladnie zlewa jak zamocujemy:)
Napisano 27 sierpień 2013 - 20:54
Wiele razy nie była potrzebna, ale zawsze dawała rade jak cos
http://allegro.pl/sk...3445750918.html
fajna i zgrabna
Krisowy blog sportowy:
Strava: https://www.strava.c...thletes/3746277
Endomondo: https://www.endomond...profile/1796231
Napisano 28 sierpień 2013 - 11:04
Ja polecam http://www.lezyne.com/en/road-drive - warta swojej ceny
Napisano 28 sierpień 2013 - 18:25
Bez dwoch zdan mega dmuchawka!
Napisano 28 sierpień 2013 - 18:40
Jakoś nie podzielam zachwytu. Otwór wyprowadzający wężyk jest dokładnie tam, gdzie chciałbym oprzeć dłoń w czasie pompowania. Bawiłem się nią i choć pompuje nieźle, ergonomia jest wg mnie bardzo słaba.
Poza tym: 100 zł za ręczną pompkę rowerową? Litości, wszystko ma swoje granice.
A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?
Napisano 28 sierpień 2013 - 18:54
@mikroos
Właśnie to samo chciałem napisać. Jak dla mnie to cena mojego Blackburna jest zdecydowanie górną granicą bólu. Płacenie ponad 100 za pompkę, z której i tak się korzysta na zasadzie wyjątkowych okoliczności jest wg mnie zbędnym wydatkiem.* Tak jak mówiłem, mój Blackburn spokojnie nadynda 6 bar, a jak się spocisz to może i 7 wyjdzie. Michelin Pro4 ma 8 bar max, a Continental GP4000s ma 8,5. Więc o czym my tu mówimy? Za co tak naprawdę płacimy taką kasę?
*Chociaż przyznać muszę, że w moim rowerowym życiu poczyniłem wiele zbędnych wydatków i to nawet na sumy większe niż 100 zł
Napisano 29 sierpień 2013 - 07:11
Ja mam Blackburna SL, nigdy go datąc nie użyłem a kupiłem ze względu na wymiary i kolor (biały). Mam biało niebieski rower więc pompka przytroczona do uchwytu koszyka jest praktycznie niewidoczny. Osobiście nie jestem zwolennikiem sakiew podsiodłowych wielkosci plecaka ani tez upychania pompki w kieszeni, za każdym razem trzeba o niej pamiętać a poza tym bo i tak wozi się tam z reguły sporo innych rzeczy, Przypiąłem SL-a do roweru i zapomniałem o jego istnieniu.
Bianchi Oltre XR3 Disc
Accent Freak
Bulls Copperhead 3
Napisano 29 sierpień 2013 - 10:53
Polecam Lezyne dla tego że jest wg mnie najlepsza jaką do tej pory miałem bardzo szybko idzie napompować koło Nie mówię o cenie bo są osoby które kupują rower za 10k i są osoby które uważają że to zbędny wydatek i kupią rower o połowę tańszy tak więc nie patrzeć na cenę. Tak więc jeśli kogoś stać to polecam.
Jaka jest różnica w pompce powiedzmy o połowę tańszej od Lezyne ? To taka że napompowanie koła trwa bardzo krótko idzie nabić naprawdę mocno koło
Napisano 29 sierpień 2013 - 11:22
To absolutnie nie jest kwestia "czy mnie stać". Jest duża różnica pomiędzy "stać mnie" a "uważam wydatek za zasadny".jeśli kogoś stać to polecam.
Znacznie tańszy Zefal da radę co najmniej równie dobrze.Jaka jest różnica w pompce powiedzmy o połowę tańszej od Lezyne ? To taka że napompowanie koła trwa bardzo krótko idzie nabić naprawdę mocno koło
Napisano 29 sierpień 2013 - 15:58
To absolutnie nie jest kwestia "czy mnie stać". Jest duża różnica pomiędzy "stać mnie" a "uważam wydatek za zasadny".
Znacznie tańszy Zefal da radę co najmniej równie dobrze.
Sorka nie chciałem Ciebie urazić
W ciągu 2 lat użyłem 6 różnych pompek i niestety żadna nie przetrzymała
Nie twierdze że Zefal jest zły bo go nie używałem ale rozumiesz że przy tej ilości a wszystkie były ze średniej półki, musiałem zainwestować w droższą pompkę i się przekonać czy jest warta tej ceny. Powiem szczerze że jak na razie jestem bardzo zadowolony z tego rozwiązania i z tej pompki.
Napisano 29 sierpień 2013 - 16:08
I drugie spoko luz - najważniejsze, że jesteś zadowolony
#36 Gosc_marvelo_*
Napisano 16 wrzesień 2013 - 20:29
Barbieri Nuda jest zajebista 39 gram a bije do 10 bar
Raczej bije tyle, ile masz cierpliwości i siły w rękach. Przypuszczam, że z racji długości jest wygodniejsza w użyciu, niż ta najmniejsza (Nana, taką posiadam, ma tylko 14 cm), ale w te 10 bar i tak nie wierzę. Przy pewnym ciśnieniu nawet Pudzian zrezygnuje, bo więcej powietrza będzie uciekać, niż będzie wtłaczane.
Napisano 16 wrzesień 2013 - 20:56
Chciałbym zobaczyć 1. wskazania manometru 2. Twoją twarz po tym wyczynieBarbieri Nuda jest zajebista 39 gram a bije do 10 bar
Poza tym pełna zgoda z @solid_crank. Dodałbym jeszcze: po co komu w ogóle 10 bar w oponie?
Dodaj odpowiedź
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: szosa, pompka, lezyne, pompka reczna
Rowery oraz części →
Rowery oraz ramy →
Jaki rower za 3500zł i więcej? →
Pierwsza Szosa 5-6 Tyś.Napisany przez becow1 , 29 lip 2024 szosa, endurance, pierwsza szosa |
|
||
Rowery oraz części →
Rowery oraz ramy →
Jaki rower do 3500zł? →
Pierwsza Szosa Dla Kobiety - Do 3000 ZłNapisany przez ocet-na-rower , 18 cze 2024 szosa, kobieta, rower, sensa |
|
||
Giełda →
Kupię →
Kross Vento 8.0 Rama 21 Cali Czy Jest Sensowna Konkurencja W Tym Przedziale Cenowym?Napisany przez wolf24 , 20 kwi 2024 szosa |
|
||
Giełda →
Sprzedam - linki do allegro, olx, itp. →
(Pompka Stacjonarna) Birzman The Pump 11 Bar / 160 Psi Wszystkie Zawory ! NowaNapisany przez adamDi2 , 30 sty 2024 pompka, bar, psi, birzman i 5 więcej |
|
||
Sponsorzy serwisu →
4-bike.pl →
Dlaczego Zalecane Jest Oklejanie Roweru Na Mokro?Napisany przez Tomek z 4-bike.pl , 19 mar 2023 folieochronne i 6 więcej |
|