Psują całą zabawe amatorom, którzy na chleb zarabiają inna praca a nie jazdą na rowerze.
AmenDla mnie to nie tylko obciach ale świadectwo kultury i poziomu jaki reprezentuje taki zawodnik.
Napisano 24 sierpień 2010 - 20:00
rzeczywiście mogło tak być, że puszczali koło i krzyczeli żeby zwolnił :-) oczywiście średnia nic nie mówi, chyba wpadłem w kult średniej jaki panuje na naszym forum :-) może jeszcze dla informacji: licencję Elity może mieć każdy i nie świadczy to o tym że kolarz dostaje za jeżdżenie na rowerze pieniądze ale w tym wypadku jest to typowy zawodowiec....Fakt, że dla takiego kolarza przejazd ze średnią 39 km/h dystansu 82 km to pewnie zwykły trening jednak może dwaj panowie nie mieli tyle sił żeby utrzymać koła?? Poza tym średnia prędkość niczego nam nie mówi, kiepska trasa, dość silny wiatr uważam, że to i tak poza zasięgiem amatorów.
Napisano 24 sierpień 2010 - 20:06
Prescot:
a ty się przekwalifikujesz? Torowiec na maratony? i to 150km? Krajoznawczo i turystycznie to 80km w zupełności wystarczy :-)
Napisano 24 sierpień 2010 - 20:42
Napisano 27 sierpień 2010 - 06:54
Napisano 27 sierpień 2010 - 17:48
Napisano 27 sierpień 2010 - 20:51
poza bardziej niebezpiecznym jechaniem "na klamce samochodu" od niebezpiecznego jechania za samochodem nie widzę większej róznicy mając na uwadze osiągniety cel
te 30 sekund starczyło aby skutecznie zgubić "kolegę"
poczytaj również regulamin PP odnośnie pomocy osób trzecich przy pokonywaniu dystansu
już po ukończeniu dystansu słyszałem o widzianych uczestnikach jadących na klamce samochodu, a na forum się to potwierdza - i tłumaczenie że tylko trochę jest żałosne - trochę się to ja się ścigam i wiem co oznacza nawet chwilowa pomoc, tymbardziej przy przeciwnym wietrze
brawo panowie możecie być dumni
No kolego nie trzeba szukać u innych potknięć skoro samemu swoich się nie pamięta :-/
Ok 40km, 1/3 grupy przeleciala zakręt i pojechala prosto, a reszta na podjeździe w prawo odjechala. Wystarczyło by 30 s. na dojście, ale trudno pod wiatr samemu gonić resztę grupy :-/
Napisano 27 sierpień 2010 - 22:00
któtki film ze startu, miłego oglądania
następne z trasy i zakończenia wkrótce
V Kołobrzeski Maraton Rowerowy (przed startem)
Napisano 28 sierpień 2010 - 09:41
Napisano 28 sierpień 2010 - 12:37
Napisano 29 sierpień 2010 - 08:48