Cały czas używam tylko kolorów z ubrań Wigginsa. Na dole są trochę grubsze i złote a na górze cieńsze i czerwone. Ściągacz koszulki jest w kolorze koszulki (granatowy) a ściągacz spodenek jest w kolorze spodenek (czarny).
Posted 03 November 2017 - 21:14
Cały czas używam tylko kolorów z ubrań Wigginsa. Na dole są trochę grubsze i złote a na górze cieńsze i czerwone. Ściągacz koszulki jest w kolorze koszulki (granatowy) a ściągacz spodenek jest w kolorze spodenek (czarny).
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Posted 04 November 2017 - 11:34
te paski nie wyglądają najgorzej
do wcs jeszcze troche brakuje, wszak zółty i czerwony to nie kolory mś
brakuję mi kompetencji do obsługi np gimpa żeby to pokazać, ale można pobawić sie z tymi paskami moze same żółte , czerowone ,złote..
może tylko na jednej nogawce itp..
Posted 04 November 2017 - 13:08
Skarpetki
Raso realizuje skarpetki ale przy minimum 120 par.
Dla innych producentów minima mogą być podobne.
Także nie wiem czy nam się uda.
Jednak bardzo na to liczę:
Verge mówi otwarcie, że skarpetki ma słabe i poleca konkurencję: Winaar, Danielo. (sytuacja na kwiecień 2017)
Posted 04 November 2017 - 16:29
Paski fajne, zupełnie nie ogarniam tych co widzą tam tęczę albo lgbt. Od kiedy tęcza składa się z 2 kolorów? Przecież jak byk to jest przejście tonalne ze złotego (a właściwie pomarańczowego) do czerwonego więc nie przesadzajmy. Przy takim projekcie skarpetki to już muszą być bo ciężko będzie coś dobrać z istniejących na rynku wzorów. Jeżeli rzeczywiście wyjdą tanio to spokojnie kilka par biorę
Posted 04 November 2017 - 17:43
trochę to forum działa jak: https://www.youtube....?v=4sadvhSQCsw:
Ktoś napisze żeby walnąć tęczę na koszulkę ("świetny" pomysł swoją drogą. Na pewno spotkałby się z aprobatą), to drugi podchwyci temat, że wzór jest pro-lgbt a trzeci że wygląda jak koszulka mistrza świata.
Już przestańcie.
Co do skarpetek,
to trochę mnie martwi, że w tym Hedamie są tylko do 46.
Aczkolwiek deklarują, że te 45-46 (29-30) to na stopę 29-30cm.
To bardziej odpowiada rozmiarowi butów 47-49 (numeracja Specialized-Shimano-Bont. One są bardzo zbliżone do siebie.)
Ktoś ma od nich skarpetki? Rzeczywiście są tak duże?