[2018] Wspólne Zamówienie Ubrań Kolarskich
Posted 07 November 2017 - 21:21
shmoo, też powoli zmierzam do realizacji własnego kompletu u nich i właśnie dlatego przesłałem Urazowi ich ofertę, bo kontakt, obsługa jest po prostu zdumiewająco super nawet przy jednym komplecie, co dla nich przecież stanowi śmieszną ilość i śmieszny zarobek.
Daj znaka jak z wykonaniem Twojego zamówienia.
Posted 07 November 2017 - 21:32
shmoo, też powoli zmierzam do realizacji własnego kompletu u nich i właśnie dlatego przesłałem Urazowi ich ofertę, bo kontakt, obsługa jest po prostu zdumiewająco super nawet przy jednym komplecie, co dla nich przecież stanowi śmieszną ilość i śmieszny zarobek.
Daj znaka jak z wykonaniem Twojego zamówienia.
Jesteście się w stanie podzielić informacjami, ile życzą sobie za wykonanie pojedynczego kompletu koszulka + spodenki?
Posted 08 November 2017 - 07:24
Panowie, w sprawie skarpet z podstawowej kolekcji proszę pisać na pw.do mnie postaram się ogarnąć temat zainteresowanych osób. A co do kwestii forumowego zamówienia skarpet wszystkie sugestie, uwagi,pomysły,projekty kierujemy do kolegi Uraza.
Myślę, że takich co chcieliby spróbować tych skarów będzie więcej, może założyłbyś wątek i napisał np ceny?
każdy dźwiga swoje brzemię
HongFu HF-FM039 - 6871,2g
Radon ZR Race - 8222,8g
Posted 11 November 2017 - 16:06
Głosowanie na ostateczny projekt
Duże wersje projektów
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Posted 11 November 2017 - 19:29
Nad odcieniami zastanowimy się na koniec. Chciałem jeszcze powiedzieć że oba projekty z paskami liczę jako 1 więc niezależnie czy ktoś wybrał pomarańczowe czy złote i tak jest to zaliczone do "pasków".
- kadencjusz likes this
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Posted 12 November 2017 - 17:41
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
- wierzba likes this