[2018] Wspólne Zamówienie Ubrań Kolarskich
Napisano 19 listopad 2017 - 13:16
Biorąc pod uwagę, że będziesz dysponował próbkami Raso i jak się domyślam nie będzie możliwości ich przymierzenia... to czy byłaby taka możliwość abyś dokonał mapowania "na płasko" całej rozmiarówki ?
Rozwiązało by to większość problemów z dobraniem odpowiedniego rozmiaru... niestety za cenę kolejnej roboty dla Ciebie... Rozważ proszę...
Napisano 19 listopad 2017 - 14:47
Przy poprzednich zamówieniach Santini i Vitesse były ładnie zwymiarowane, więc podejrzewam, że przy wyborze Raso i jeśli dostarczą próbki to też możemy się tego spodziewać.
Ja mam pytanie z innej beczki, a jest tu parę obeznanych osób. Czy Vitesse odpowiada na maile, a jeśli tak to w jakim terminie?
- wierzba lubi to
Napisano 19 listopad 2017 - 14:59
- wierzba lubi to
Napisano 19 listopad 2017 - 19:02
Proszę o dopisanie na listę.
Napisano 19 listopad 2017 - 21:25
- wierzba lubi to
Napisano 19 listopad 2017 - 22:15
Przy poprzednich zamówieniach Santini i Vitesse były ładnie zwymiarowane, więc podejrzewam, że przy wyborze Raso i jeśli dostarczą próbki to też możemy się tego spodziewać.
Ja mam pytanie z innej beczki, a jest tu parę obeznanych osób. Czy Vitesse odpowiada na maile, a jeśli tak to w jakim terminie?
Ja pisałem do Vitesse jakoś w lato i odpisywali bardzo szybko. Najpierw pytałem kiedy otworzą sklep online, a póżniej pytałem o zamówienie grupowe i także szybko odpisali wraz z wysłaniem oferty.
Napisano 21 listopad 2017 - 16:23
Wysłałem projekt, czekam na odpowiedź na kilka pytań i termin wysyłki próbek. Dam znać jak się dowiem czegoś nowego.
@pimpf Nie będę znał dokładnych cen w najbliższym czasie. Dopiero w okolicach 10 grudnia.
- mzo lubi to
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Napisano 23 listopad 2017 - 07:47
Odpowiedzi z RASO:
1. kołnierzyk w koszulkach jest dostosowany do kroju i nie opcji jego zamiany
2. tak robimy rozmiar XXS a nawet 140, 150, 160 cm oraz większe jak XXL czy 3XL.
3. spodenki występują w opcji bez szelek.
- pimpf, palli, Krzysztof303 i 1 inna osoba lubią to
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Napisano 23 listopad 2017 - 10:58
@uraz, jest szansa dodać do zamówienia spodenki z czarnymi ściągaczami? Jeśli cena tych z głównego zamówienia np. dla 40 sztuk to 200 zł a dodatkowo drugi projekt czyli czarne to mniej chętnych np. 15 sztuk i cena miała by wzrosnąć np. do 240 zł to i tak to dobra okazja w porównaniu do cen w detalu Raso. Od początku tematu już kilka osób deklarowało się dodatkowo na tę opcję.