Fajne są, będzie mega obciachowa opalenizna. Czy poza rękawiczkami są w planie jeszcze jakieś akcesoria? Z chęcią domówiłbym potówkę bez rękawków
[2018] Wspólne Zamówienie Ubrań Kolarskich
Napisano 11 grudzień 2017 - 16:51
Wstępnie planuje kupić spodenki, koszulki cut i training, bluzy aquazero i roubaix, rękawiczki, nogawki, rękawki, kamizelki, potówki. Kieszonka na zamek w Raso jest opcją płatną +10 zł. Suwaki z przodu nie mają osłony.
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Napisano 12 grudzień 2017 - 20:16
Wstępnie planuje kupić spodenki, koszulki cut i training, bluzy aquazero i roubaix, rękawiczki, nogawki, rękawki, kamizelki, potówki. Kieszonka na zamek w Raso jest opcją płatną +10 zł. Suwaki z przodu nie mają osłony.
Czy mógłbyś dopytać czy taka osłonka od wewnątrz z przodu na całej długości zamka mogłaby być doszyta - odpłatnie
Napisano 13 grudzień 2017 - 14:13
Ok jestem po rozmowie, koszulki training są o 1,5 cm szersze od cut i o 1 cm dłuższe. Mają też wyższy kołnierzyk. 2 informacja jest taka, że z powodu problemów z dostawcą materiału aquazero będzie można zamawiać tylko tańsze bluzy z materiału roubaix (ocieplana lycra).
Zbieranie zamówień planuję zacząć w piątek wieczorem i zakończyć w niedzielę wieczorem lub jak będzie taka potrzeba to 1-2 dni później. Info roześlę przez forum do osób z listy i dodam link w pierwszym poście.
Jak dobrze pójdzie to ubrania będą gotowe jeszcze w styczniu.
@wierzba Suwaki w koszulkach letnich nie będą niczym podszyte.
- palli lubi to
Napisano 14 grudzień 2017 - 15:28
No dobra, a co z pozostałymi wymiarami? nie będzie? :-?
Wygląda na to że w tym roku więcej nie będzie. Zasadniczo widać trend; +2 na szerokość +2 na długość wraz ze wzrostem rozmiaru. Training +1,5 na szerokość + 1 na długość względem Cut. Dodatkowo w Warszawie i w Krakowie są sklepy Veloart gdzie można ubrania przymierzyć.
Liczyłem na bluzę aquazero
Ja również.
bedą rozmiary dziecięce ?
Dziecięcych nie ma ale tak jak już pisałem można brać mniejsze niż XS i większe niż XXL.
- pimpf lubi to