Wyszło przyzwoicie, szczególnie zmiana bazowego koloru ściągaczy w spodenkach to była dobra decyzja. Wszyscy którzy mieli odbiór osobisty są zadowoleni. We wtorek przekonamy się co sądzą pozostali.
[2018] Wspólne Zamówienie Ubrań Kolarskich
Napisano 17 luty 2018 - 22:19
Cześć,
Dzisiaj odebrałem swój komplet.
Po pierwsze - jak zwykle Uraz wielkie dziękuję za inicjatywę i całą pracę przy zamówieniu!
Ciuchy bardzo fajne IMHO, design i kolory wyglądają świetnie. Rozmiarówka - spodenki w punkt, koszulka wydaje się chyba nieco za bardzo "aero", ale to może wina mojej zimowej kondycji :-)
Zamawiałem też potówkę z rękawkami - rozmiar M jest OK na szerokość( chociaż długi) oraz rękawiczki i rękawki, które pasują jak ulał.
Na dzisiaj jestem b. zadowolony. Mam nadzieję, ze wkładka się sprawdzi.
Pozdrawiam
- pimpf, uraz, Kolunio i 1 inna osoba lubią to
Napisano 20 luty 2018 - 10:36
URAZ - thx za ogarnięcie zamówienia.
Na żywo komplet wygląda bardzo fajnie.
Jakość wykonania oraz użyte materiały bardzo dobre ,lecz powiem szczerze,że gdybym miał kupować Raso w cenie detalicznej ze sklepu stacjonarnego musiałbym się mocno nad tym zastanowić.(wg mnie ceny za ciuchy kolarskie w sklepach to ostre przegięcie)
Ja akurat trafilem z rozmiarem ( brałem L-kę Training na swoje 176cm/79kg), lecz rękawki i nogawki mogły by być ciut ciaśniejsze.
Spodenki rzeczywiście bardzo długie - a brałem wersję -3 cm.
Podsumowując: wyszło bardzo fajnie!!!
P.S.
Ciekawy jesem jak z rozmiarem trafili ci którzy na swoje 180 cm i 75-80 kg zamówili koszulki Race w rozmiarze M )
Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
- uraz lubi to
Napisano 20 luty 2018 - 13:23
Nie wiem jak do tego doszło...
...ale jest to najbardziej dopasowany komplet jaki do tej chwili miałem... Całość w rozmiarze Cut M...
Trochę brakuje mi napisu-loga Raso z tyłu na spodenkach... ale to już kwestia gustu...
Całość oceniam na 5...
Dołączam się do podziękowań dla Uraza
Napisano 20 luty 2018 - 14:59
Uraz, mega szacun za ogarnięcie całego procesu zamówienia.
Ciuchy L, zgodnie z oczekiwaniami leżą idealnie. Skrócenie nogawek o 3cm było super pomysłem (podobnie jak niska stójka w koszulce - mega komfort).
Trochę zaszalałem z rozmiarem rękawiczek - okazuje się, że M są trochę ciasne.
Gdyby ktoś wziął rękawiczki L i były na niego za duże, to chętnie się wymienię
Napisano 20 luty 2018 - 17:22
Cieszę się że wszystko szybko dostarczyli. Jeszcze tylko bluzy do naprawy i zamówienie będzie można uznać za zamknięte.
Jak rozumiem zasadniczo jesteście zadowoleni z Raso nawet mimo stosunkowo wysokiej ceny?
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll