[2018] Wspólne Zamówienie Ubrań Kolarskich
Napisano 22 luty 2018 - 17:10
Hej mam koszulkę cut w rozmiarze L, mogę ją wymienić na cut XL albo na trainig L. Przy 184cm i 75kg jest dość opieta
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Ja mam kilka cm mniej i kilka kg więcej i moim zdaniem M jest ok. Co zawodnik to inne preferencje co do obcisłości.
Napisano 23 luty 2018 - 08:35
Raczej nie pasuja idealnie, bo koszulka, po dlugosci, wyglada jak od starszego brata Nie wyglada to za ciekawie.Uraz wielkie dzięki za realizację na najwyższym poziomie.
Przy 192 cm i 90 kg koszulka 2xl oraz spodenki xl pasują idealnie.
W stosunku do Vitesse nogawki spodenek w Raso są o wiele dłuższe (po kolana) a koszulka krótsza.
Zdecydowanie jest za dluga, juz masz ja na biodrach i tylku. W sumie, patrzac na zdjecie, moglbys sprobowac rozmiar mniejszy. Juz teraz widac lekkie wybrzuszenie zamka. Pewnie jak jestes w zgietej pozycji na rowerze, ta czesc musi sporo sie faldowac i odstawac (?).
Spodenki, dobra dlugosc.
Napisano 23 luty 2018 - 14:35
Podobnie jak 1415chris preferuję koszulki które się kończą praktycznie w miejscu gdzie zaczyna się czarny materiał spodenek. Co prawda stojąc przed lustrem nie wygląda to najlepiej ale nie po to są ubrania kolarskie. Dodatkowo od 2 lat biorę rękawki +3 cm. Wolę jak się kończą bliżej łokcia niż połowy ramienia.
Na prześwitywanie pomaga base layer. Zwracałem na to uwagę kilka lat temu jak pierwszy raz rozważaliśmy Raso.
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Napisano 23 luty 2018 - 18:42
ja bym się spodziewał, że materiał jest ten sam.
A w linku zdjęcie Louisa Meintjesa z tego roku
https://twitter.com/...247178369617920
- wierzba lubi to