[2018] Wspólne Zamówienie Ubrań Kolarskich
Napisano 24 luty 2018 - 15:08
uraz, koszulka Cut przepuszcza UV na plecach?
Nie mam pojęcia, ale nie mogę się doczekać dnia w którym będę mógł to sprawdzić.
- pimpf, piotrkol, sirkozi i 1 inna osoba lubią to
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Napisano 05 marzec 2018 - 16:26
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Napisano 14 marzec 2018 - 11:08
Właśnie odebrałem zamówienie od kuriera...
Na wstępie chciałem podziękować Urazowi za ogarniecie tematu. Jak zwykle wszystko na najwyższym poziomie To już moje trzecie zamówienie grupowe;)
A teraz parę słów o ciuchach
Jakość moim zdaniem OK. Koszulka bardzo fajny materiał, mam wersję race i rzeczywiście w porównaniu do Vintesse jest krótsza. ..Mogę przyczepić się jedynie ze metki nie są tak rozwiązane jak w Vintesse czyli nadruk - tutaj trzeba bawić się w wycinanie. ..Kieszonka na zamek dziwne rozwiązanie i moim zdaniem zdecydowanie za mała...
Spodenki również są OK. Co prawda trochę żałuję że nie wziąłem skrócenia nogawek ale tragedii nie ma. Wkładają wydaje się że będzie OK. Bluza także fajna jakość wykonania.
Jescze raz dziękuję i pozdrawiam.
Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
- uraz lubi to
Napisano 14 marzec 2018 - 22:25
Witam
Przesyłka dotarła. Podziękowania dla Uraza za zaangażowanie i poświęcony czas.
Materiały i wykonanie dobre.W moim przypadku rozmiar prawie trafiony. Do koszulki cut będzie trzeba ze 3kg z oponki zimowej zjechać do wiosny, aby się nie marszczyło za bardzo. Spodenki super, wkładka solidna, obiecująca wygodę, długość z wersją -3 ok. Pozostaje jedynie przetestować komplecik.
Dziękuję i pozdrawiam.
- uraz lubi to
Napisano 15 kwiecień 2018 - 14:31
Dzisiaj miałem okazję po raz pierwszy ubrać koszulkę. Krótko mówiąc jest bardzo fajna, ale niestety z rozmiarem trochę przesadziłem... Jakby ktoś miał za małą XL i szukał XXL w wersji luźniejszej (nie pamiętam jak dokładnie się nazywa), ubranej jeden raz, to możemy się jakoś dogadać. Mogę wziąć pod uwagę sprzedaż. Mogę ewentualnie przytyć, ale to rozwiązanie zostawiam sobie na koniec.