Skocz do zawartości

Zdjęcie

[2018] Wspólne Zamówienie Ubrań Kolarskich

855 odpowiedzi w tym temacie

#221 uraz

uraz
  • Użytkownik
  • 1730 postów
  • SkądLublin

Napisano 31 październik 2017 - 19:51

Oficjalne wyniki Na szczęście nie wygrał gobik ... 

[ND] - usunięte głosy oddane wielokrotnie; [F] - Tylko głosy ludzi z listy

Jeśli chodzi o listę to już nikogo nie dopisuję. Zakładam, że nawet jeśli połowa zapisanych osób zrezygnuje to i tak będziemy mieli tyle chętnych ile potrzeba. Oczywiście to, że kogoś nie ma na liście nie znaczy, że nie będzie mógł sobie czegoś zamówić (w drugiej połowie listopada).

Zmieniłem zdanie, jednak jak ktoś chce być na liście to można taką chęć nadal zgłaszać. Jak już zamówienia będą przyjmowane to roześlę do Was informację.

Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll

#222 uraz

uraz
  • Użytkownik
  • 1730 postów
  • SkądLublin

Napisano 31 październik 2017 - 20:08

Wygrała koszulka x-pot_03 ale jest trochę problematyczna bo cała granatowa koszulka nie będzie pasowała do czarnych spodenek. Ja proponuję zostawić ściągacze ale dół koszulki zrobić w kolorze czerwonym tak jak na zdjęciu które przesłał bonobo (niestety po terminie).

Jeśli taka opcja Wam nie pasuje to mogę się zgodzić na pozostawienie projektu bez zmian czyli koszulka taka jak na zdjęciu + czarne spodenki z pasującymi ściągaczami. 

Czekam na komentarze. 

#223 szuwar8

szuwar8
  • Użytkownik
  • 15 postów

Napisano 31 październik 2017 - 20:13

Wygrała koszulka x-pot_03 ale jest trochę problematyczna bo cała granatowa koszulka nie będzie pasowała do czarnych spodenek. Ja proponuję zostawić ściągacze ale dół koszulki zrobić w kolorze czerwonym tak jak na zdjęciu które przesłał bonobo (niestety po terminie).

Jeśli taka opcja Wam nie pasuje to mogę się zgodzić na pozostawienie projektu bez zmian czyli koszulka taka jak na zdjęciu + czarne spodenki z pasującymi ściągaczami. 

Jestem jak najbardziej za - czyli za czerwonym dołem.

#224 uraz

uraz
  • Użytkownik
  • 1730 postów
  • SkądLublin

Napisano 31 październik 2017 - 20:14

Zacytowałeś 2 warianty więc nie bardzo wiadomo za czym jesteś :) 

#225 Siecky

Siecky
  • Użytkownik
  • 240 postów

Napisano 31 październik 2017 - 20:16

Zmieniłem zdanie, jednak jak ktoś chce być na liście to można taką chęć nadal zgłaszać. Jak już zamówienia będą przyjmowane to roześlę do Was informację.

W takim razie proszę o wpisanie na listę:

1szt. męska koszulka,

1 szt. męskie spodenki,

i jeśli będzie to możliwe to 1 szt. kamizelka

P.s. czerwona dolna część b.db. pomysł

#226 zann85

zann85
  • Użytkownik
  • 61 postów

Napisano 31 październik 2017 - 20:21

Jak dla mnie może być opcja z czerwonym dołem

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

#227 x-pot

x-pot
  • Użytkownik
  • 19 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 31 październik 2017 - 20:22

Mnie też jak najbardziej pasuje czerwony dół.

#228 Krzysztof303

Krzysztof303
  • Użytkownik
  • 233 postów

Napisano 31 październik 2017 - 20:35

No a mi nie bardzo. Nie lubię czerwonego. Na co innego glosowaliśmy 😔
  • wierzba lubi to

#229 piosol

piosol
  • Użytkownik
  • 27 postów

Napisano 31 październik 2017 - 20:39

Moze jakas dogrywka pomiedzy 3-4 najlepiej ocenianymi projektami ?

• MaRcIn30, vuc i wierzba lubią to

#230 Grimst

Grimst
  • Użytkownik
  • 33 postów

Napisano 31 październik 2017 - 20:51

A może by tak robić spodenki w tym samym kolorze co koszulka, ściągacze w spodenkach takie same jak zakończenia rękawków koszulki? :)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

• vuc lubi to

#231 grubass

grubass
  • Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 31 październik 2017 - 20:58

Dla mnie czerwony dół bardzo fajny :)

#232 renton

renton
  • Użytkownik
  • 438 postów

Napisano 31 październik 2017 - 21:09

Byle nie czerwony - plissss :o
Już lepszy żarówiasty różowy ;)

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka

#233 sirkozi

sirkozi
  • Użytkownik
  • 2297 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 31 październik 2017 - 21:11

A może by tak robić spodenki w tym samym kolorze co koszulka, ściągacze w spodenkach takie same jak zakończenia rękawków koszulki? :)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Możesz co najwyżej dopasować kolor koszulki do spodenek, a nie odwrotnie, bo lycra na spodenki ma tylko kilka możliwych kolorów w zależności od producenta materiału.

#234 pksmudy

pksmudy
  • Użytkownik
  • 58 postów
  • SkądWwa

Napisano 31 październik 2017 - 21:15

moje zdanie - zrobić końce spodenek jak koszulek w jasnoniebieskim. ale nie upieram sie - czerwony tez ok, tylko na spodniach to cienki pasek.

co mozna zamówić poza spodniami koszulka i bluzą ? bedą dodatki ? jakie ?

Przemek

#235 boozy

boozy
  • Użytkownik
  • 62 postów

Napisano 31 październik 2017 - 21:39

Ja jestem za oryginalnym projektem xpot_3. Jeżeli miałby być czerwony to już wolę projekt xpot_1. Co do projektu bonobo jestem na nie.

A tak na poważnie to weźmy Gobika ;)

#236 bonobo

bonobo
  • Użytkownik
  • 1981 postów
  • SkądWrocław

Napisano 31 październik 2017 - 22:18

nieźle wygląda ten zeszłoroczny projekt. Dla mnie ogólnie jakiś kontrastowy względem otoczenia kolor jest dobry - choćby był to tylko element - z uwagi na bezpieczeństwo, choć wiem, że ciemne ubrania są bardziej stylowe i mnie też bardziej się podobają. Ale w tym sezonie dwukrotnie miałem nieprzyjemność obserwować akcję po wypadkach z udziałem kolarzy trafionych przez auto. Wiem, że barwa nie pomoże na nieostrożnego kierowcę, ale jeżeli zmniejsza ryzyko, to już coś. 

Widzę, że czerwony się wielu osobom nie podoba, a szkoda, bo moim zdaniem to super połączenie.

Zerknijcie na koszulki z serii Wigginsa:

Screen-Shot-2015-06-02-at-1.52.41-PM.png

Wiggins-2016-kit-FRONT1.jpg

Przy okazji widaćjak granat komponuje się z czarnym

#237 keisaj

keisaj
  • Użytkownik
  • 43 postów
  • SkądRzeszów/Nowa Wieś

Napisano 31 październik 2017 - 22:54

Głosowałem na Gobika ale zwycięska propozycja x-pot_3 też jest bardzo fajna i byłbym zainteresowany kompletem.

Możesz co najwyżej dopasować kolor koszulki do spodenek, a nie odwrotnie, bo lycra na spodenki ma tylko kilka możliwych kolorów w zależności od producenta materiału.

Raso chyba szyje spodenki z granatowej lycry i w tej chwili prowadzi w głosowaniu na producenta. 

#238 Rrr16

Rrr16
  • Użytkownik
  • 65 postów

Napisano 31 październik 2017 - 23:32

Tak jak Krzysztof303 uwazam, ze nie glosowalismy na wariant dzielonej koszulki, tymbardziej z czerwonym, a na to co widac na zdjeciu. Taki wariant niebieski z czerwonym to juz mam i jak wam sie podoba to kupcie na wiggle, model dhb aeron.
Argument, ze niebieski nie pasuje do czarnych spodenek chyba nie trafiony, co nawet widac na zdjeciach Wigginsa powyzej. Czarne spodenki to klasyka, ktora pasuje do wszystkiego, sciagacze mozna zaaranzowac jak sciagacze koszulki. Cala Rapha bazuje na podobnie kolorystycznej zaleznosci...
Jak uwazacie?

#239 PiKa

PiKa
  • Użytkownik
  • 388 postów

Napisano 31 październik 2017 - 23:37

Ja nie zdążyłem zagłosować...

#240 SZYMSZEL

SZYMSZEL
  • Użytkownik
  • 186 postów

Napisano 01 listopad 2017 - 06:22

Też byłbym za jakąś dogrywką spośród 3-4 najbardziej popularnych projektów z pierwszego głosowania.

Jeśli nie będzie drugiego głosowania to jestem przeciwny dodawaniu koloru czerwonego do koszulki x-spot_03

• palli lubi to

Dodaj odpowiedź