Nie będę z Tobą się wdawał w dyskusję czy to są głupoty czy nie. To Cię może jeszcze napędzić. Co do OCLV Treka tu link do ramy z tego luksusowego włókna ze strony Treka https://www.trekbike...colorCode=black. źródło oficjalna strona Trek Bikes.
Mimo krytyki stylu, formy itd. Dziękuję każdemu z was i wszystkim pozostałym osobom za spędzenie na lekturze tego beznadziejnego gniota, średnio 7 minut i 25 sekund. Dziękuję też że uprawiając masochizm zaglądnęliście przy okazji na inne artykuły i tam też spędziliście parę minut Absolutnie nie chcę nadwyrężać waszego gustu i omijajcie od dziś stronę na której to przeczytaliście szerokim łukiem. Po co męczyć oczy i umysł. Niezwykle mi przykro, że tak was przeczołgała lektura tego artykułu. Przypominacie mi w pewnym sensie Onet.pl a tak nie powinno być Sportowcy to zdecydowanie bardziej pogodni ludzie. No właśnie co do tego od zawsze mam wątpliwości, czy normalny kolarz spędza pół życia oceniając styl i interpunkcję, składnię, rytm zdań? Czy może czyta wyciąga wnioski i wyskakuję z kolegami na 2h na przejażdżkę, a jak wróci to już nie ma ochoty wojować na forum? Pozdrawiam i podkreślam nie żywię urazy. Mam dużo zrozumienia dla przyczyn dla których ludzie tak się zachowują. Nie zamierzam też marnować mojego czasu na dalszą przepychankę z Wami. Jak napisałem wcześniej, omijajcie naszą stronę szerokim łukiem będzie to z korzyścią dla Was przede wszystkim. I nie hejtujcie tak ostro, bo jak tak dalej pójdzie to nam serwer siądzie ;-D