Vuelta 2010
Started By
rijkaard
, 29 sie 2010 11:23
39 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 31 sierpień 2010 - 19:30
Sastre - jak zwykle, zaczyna się GT a on już przypina sobie tabliczkę : NIE WYGRAM Wg mnie powinien on się postarać przygotować do 1 GT, zamiast w występować we wszystkich 3 i we wszystkich zajmować miejsca w 20.
A. Schleck - Jakby ktoś chciał wiedzieć to on sam mówił że jest POMOCNIKIEM Franka
Nibali - Faworyt. Widać, że jest w gazie. Po górach jeździ super, najlepszy czasowiec z faworytów prócz Menchova.
Anton - Razem z Nibalim są największymi faworytami na dziś.
J. Rodriguez - Też jest w gazie, jednak ta czasówka gra na jego nie korzyść, Menchov,
Nibali dadzą mu ze 2 minuty w plecy. Stać go na 3-5 miejsce.
Menchov - Widać, że jest w formie po TdF, jest tam gdzie ma być. To nie są etapy pod niego. Najlepszy czasowiec z faworytów.
F. Schleck - Miał razem ze zespołem wszystkich odstawić na czasówce, a wyszła lipa.. Jak Andy złapie formę to może odstawić wszystkich w górach, musi nadrobić przed czasówką, narazie tak jak Mienszow jest tam gdzie trzeba.
Zresztą to dopiero początek. Fajnie jedzie Caisse, jednak bez Valverde nie mają konkretnego lidera, więc zajmują miejsca w granicach pierwszej dziesiątki - Wygrają drużynówkę. W dodatku trzeba pochwalić Velitsa, ładnie dziś pojechał.
A. Schleck - Jakby ktoś chciał wiedzieć to on sam mówił że jest POMOCNIKIEM Franka
Nibali - Faworyt. Widać, że jest w gazie. Po górach jeździ super, najlepszy czasowiec z faworytów prócz Menchova.
Anton - Razem z Nibalim są największymi faworytami na dziś.
J. Rodriguez - Też jest w gazie, jednak ta czasówka gra na jego nie korzyść, Menchov,
Nibali dadzą mu ze 2 minuty w plecy. Stać go na 3-5 miejsce.
Menchov - Widać, że jest w formie po TdF, jest tam gdzie ma być. To nie są etapy pod niego. Najlepszy czasowiec z faworytów.
F. Schleck - Miał razem ze zespołem wszystkich odstawić na czasówce, a wyszła lipa.. Jak Andy złapie formę to może odstawić wszystkich w górach, musi nadrobić przed czasówką, narazie tak jak Mienszow jest tam gdzie trzeba.
Zresztą to dopiero początek. Fajnie jedzie Caisse, jednak bez Valverde nie mają konkretnego lidera, więc zajmują miejsca w granicach pierwszej dziesiątki - Wygrają drużynówkę. W dodatku trzeba pochwalić Velitsa, ładnie dziś pojechał.
Napisano 31 sierpień 2010 - 19:35
A co powiedziecie o Van Garderenie cały czas wysoko. Narazie nie pomyliłem się pisząc o nim jako czarny koń. Czasówke na pewno zrobi dobrą, zobaczymy jak będzie w wysokich górach, ale jak Velitsovie i Siwcow będą w stanie mu pomóc może być dość groźny. Oczywiście mówię tak top10.