Koszulka + Spodenki / Verge
Napisano 25 kwiecień 2018 - 15:23
chyba są takie dostępne. Muszę to wszystkie zebrać do kupy, kto, co, ile, jakie. Zrobię jakiś taki formularz online i będę prosił o jego uzupełnienie przez wskazanie nicku i co dana osoba chciałaby zamówić. Może uda mi się to zrobić jutro. Wyślę dziś maila do verge, że będziemy brać zamówienie. Z nimi kontakt jest rewelacyjny.
Napisano 21 luty 2019 - 16:08
Witajcie,
odgrzewam temat i przepraszam, że na tak długo ucichłem.
Będę zamawiał dla siebie ubrania z Verge. Wobec tego zapraszam do współpracy.
Napisałem już z pytaniem o koszty i cennik, bo mógł się zmienić - także powinienem mieć informację do końca tygodnia. Spodziewam się, że koszt wyniesie okołło 450 - 570 zł.
Zatem pytanie wstępne - czy ktoś jest chętny, a jeżeli tak, to na co.
Co do projektu - spodenki czarne, bez żadnych wstawek.
Koszulka - jednokolorowa - biała albo czarna albo ewentualnie czerwona lub granatowa.
Napisano 22 luty 2019 - 10:28
Napisano 22 luty 2019 - 13:09
Byłbym zainteresowany koszulką Strike w kolorze czerwonym. Wzór może być taki jak na stronie, tylko niebieski zmieniony na czerwony w różnych odcieniach.
https://www.vergespo...rotkim-rekawem/
Napisano 22 luty 2019 - 13:45
Serdecznie zapraszam. Tylko myślałem raczej o czymś jednokolorowym. Czy to wchodzi w grę?
Strike miałem w próbkach - to model nieco mniej sportowy. Polecałbym krój aero, bo w zwykłym fitted przypomina już lekko koszulkę na MTB. Przynajmniej na mnie była dość luźna. Jak ktoś ma więcej masy, żeby to wypełnić, to pewnie wygląda lepiej.
Napisano 22 luty 2019 - 14:11
Wolałbym taki wzór jak na stronie niż jednokolorową. chyba ciekawsza.
Mam jedną koszulkę z kolekcji Core i Elite. Masz może porównanie do Strike? Krój fitted jak najbardziej mi pasuje, bo nie jestem super wycieniowanym szczypiorem
Jak to wygląda cenowo, model Core i Strike?
Napisano 22 luty 2019 - 15:40
Dla mnie taki układ kolorystyczny raczej nie wchodzi w grę. Stawiam na coś minimalistycznego, bez udziwnień. Różne ślaczki, kreseczki, wzorki, wymieszane kolory mnie po prostu nie przekonują co do zasady.
Nie porównywałem Core i Elite do Strike. Miałem na próbki tylko TOR i Strike.
Model Core: 190 zł brutto (a przy 3 i więcej osobach o 30% mniej);
Model Strike: 225 zł brutto (przy 3 i więcej taniej o 30%).
Napisano 23 luty 2019 - 15:33