Dzięki widzisz nie wiedziałem że w nim można to zrobić. Za VW płacę 55 zł ale jesli można mieć za free to fajna sprawa.
Napisano 26 kwiecień 2021 - 20:17
Od kilku moich ostatnich aktywności Strava przestała estymować moc na segmentach, przy czym średnia moc z całej jazdy jest dalej estymowana. Ostatni raz segmenty z estymowaną mocą mam z 18. kwietnia. Począwszy od 20. kwietnia, żadna zapisana aktywność, z dzisiejszą włącznie, nie ma już mocy na segmentach (a jedynie średnią z całej jazdy).
Zauważył ktoś podobny problem?
Napisano 27 kwiecień 2021 - 06:20
tak, Strava zastopowała tą funkcję
chcesz moc kup pomiar
te wyliczenia stravy i tak były o kant d..
Dzięki. Nigdzie nie mogłem znaleźć informacji o tym, myślałem, że może zależy to teraz od jakichś ustawień.
Pomijam fakt, czy ta estymacja jest wiarygodna, czy nie. Skoro utrzymali estymację średniej mocy z całej jazdy, to dlaczego zlikwidowali ją z segmentów? Nie do końca to konsekwentne.
Napisano 29 kwiecień 2021 - 15:58
Czyli taki https://www.relive.cc w wydaniu stravy.
Mają własne mapy czy korzystają z google?
Google nie wszystko ma w 3d.
Napisano 29 kwiecień 2021 - 21:01
Za darmo? Heatmapy Strava użytkownika są chyba tylko dla subskrybentów, prawda?
Relive w wersji darmowej niby jest, ale użyteczność otrzymuje właściwie dopiero w wersji Plus. Znaczy za $7/mc.
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Napisano 29 kwiecień 2021 - 21:09
Tak, w Stravie heatmapy są jedynie dla subskrybentów. Ale poruszana wyżej na filmie metoda alternatywna, na wygenerowanie heatmapy 3D poprzez Garmin Connect i Google Earth Pro jest darmowa Właśnie sprawdziłem w sumie po raz pierwszy, sprawdza się równie dobrze a może nawet lepiej no ale jedynie dla pojedynczej aktywności (możemy ręcznie wyeksportować kilka i nanieść na Google Earth):
- Prozor lubi to
Napisano 29 kwiecień 2021 - 22:09
Z Relive i strava to była jakaś afera z tego co pamiętam.
Czyli 3D z Google. Czyli browser extension przeglądarkowe może to ogarnąć.
Czyli czekam aż któraś wtyczka to doda, ale właściwie nie wiem po co mi to
Sory dzisiaj mam takie nihilistyczne podejście do tego tematu
Napisano 02 maj 2021 - 08:22
Napisano 02 maj 2021 - 08:41
Jak myślicie, wina Stravy czy Wahoo? Gdzie grzebać?
Nie mam Wahoo, więc mogę tylko tyle dorzucić, że ze Stravą raczej wszystko ostatnio w porządku, gwiazdkowałem jak i odgwiazdkowywałem tak segmenty jak i trasy w ostatnich dniach i wszystko się ładnie synchronizowało (do Garmina).
Może jakiś reset do zera tych Wahoo Wam pomoże.
Napisano 02 maj 2021 - 12:21
Nie, nie jest. To zdecydowanie co innego[mention]Prozor [/mention] czy sauce nie jest tym samym co elevate?
Wysłane z mojego motorola one action przy użyciu Tapatalka
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Dodaj odpowiedź
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: strava
Odzież i akcesoria →
Inne →
Stravit.app - Rywalizacje I Raporty Zintegrowane Ze StravaNapisany przez wojtek123 , 21 kwi 2021 strava, stravit i 2 więcej |
|
||
Giełda →
Sprzedam / Oddam / Zamienię →
[Komputerek] Bryton Rider 310Napisany przez fzski , 08 lut 2021 GPS, komputerek, licznik, bryton i 1 więcej |
|
||
Trening, zdrowie i wszystko co z tym związane →
Trening i zdrowie →
Strava - Koniec Obsługi Czujników Ant + Oraz Strava Kończy Obsługę Czujników Bluetooth I Ant+Napisany przez Gregory92 , 17 paź 2019 strava, trening, ant+, Bluetooth |
|
||
Odzież i akcesoria →
Liczniki - pulsometry - gps - oświetlenie →
Eliminowanie Flagujących Na StravieNapisany przez Born Ready , 15 paź 2018 Strava |
|
||
Odzież i akcesoria →
Liczniki - pulsometry - gps - oświetlenie →
Strava - Usunięcie Oflagowanej Jazdy Z LeaderboardówNapisany przez Born Ready , 02 cze 2018 Strava |
|