Dzięki widzisz nie wiedziałem że w nim można to zrobić. Za VW płacę 55 zł ale jesli można mieć za free to fajna sprawa.
Napisano 26 kwiecień 2021 - 20:17
Od kilku moich ostatnich aktywności Strava przestała estymować moc na segmentach, przy czym średnia moc z całej jazdy jest dalej estymowana. Ostatni raz segmenty z estymowaną mocą mam z 18. kwietnia. Począwszy od 20. kwietnia, żadna zapisana aktywność, z dzisiejszą włącznie, nie ma już mocy na segmentach (a jedynie średnią z całej jazdy).
Zauważył ktoś podobny problem?
Napisano 27 kwiecień 2021 - 06:20
tak, Strava zastopowała tą funkcję
chcesz moc kup pomiar
te wyliczenia stravy i tak były o kant d..
Dzięki. Nigdzie nie mogłem znaleźć informacji o tym, myślałem, że może zależy to teraz od jakichś ustawień.
Pomijam fakt, czy ta estymacja jest wiarygodna, czy nie. Skoro utrzymali estymację średniej mocy z całej jazdy, to dlaczego zlikwidowali ją z segmentów? Nie do końca to konsekwentne.
Napisano 29 kwiecień 2021 - 15:58
Czyli taki https://www.relive.cc w wydaniu stravy.
Mają własne mapy czy korzystają z google?
Google nie wszystko ma w 3d.
Napisano 29 kwiecień 2021 - 21:01
Za darmo? Heatmapy Strava użytkownika są chyba tylko dla subskrybentów, prawda?
Relive w wersji darmowej niby jest, ale użyteczność otrzymuje właściwie dopiero w wersji Plus. Znaczy za $7/mc.
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Napisano 29 kwiecień 2021 - 21:09
Tak, w Stravie heatmapy są jedynie dla subskrybentów. Ale poruszana wyżej na filmie metoda alternatywna, na wygenerowanie heatmapy 3D poprzez Garmin Connect i Google Earth Pro jest darmowa
Właśnie sprawdziłem w sumie po raz pierwszy, sprawdza się równie dobrze a może nawet lepiej no ale jedynie dla pojedynczej aktywności (możemy ręcznie wyeksportować kilka i nanieść na Google Earth):

- Prozor lubi to
Napisano 29 kwiecień 2021 - 22:09
Z Relive i strava to była jakaś afera z tego co pamiętam.
Czyli 3D z Google. Czyli browser extension przeglądarkowe może to ogarnąć.
Czyli czekam aż któraś wtyczka to doda, ale właściwie nie wiem po co mi to ![]()
Sory dzisiaj mam takie nihilistyczne podejście do tego tematu ![]()
Napisano 02 maj 2021 - 08:22
Napisano 02 maj 2021 - 08:41
Jak myślicie, wina Stravy czy Wahoo? Gdzie grzebać?
Nie mam Wahoo, więc mogę tylko tyle dorzucić, że ze Stravą raczej wszystko ostatnio w porządku, gwiazdkowałem jak i odgwiazdkowywałem tak segmenty jak i trasy w ostatnich dniach i wszystko się ładnie synchronizowało (do Garmina).
Może jakiś reset do zera tych Wahoo Wam pomoże.
Napisano 02 maj 2021 - 12:21
Nie, nie jest. To zdecydowanie co innego[mention]Prozor [/mention] czy sauce nie jest tym samym co elevate?

Wysłane z mojego motorola one action przy użyciu Tapatalka
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Dodaj odpowiedź
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: strava
Odzież i akcesoria →
Inne →
Stravit.app - Rywalizacje I Raporty Zintegrowane Ze StravaNapisany przez wojtek123 , 21 kwi 2021 |
|
||
Giełda →
Sprzedam / Oddam / Zamienię →
[Komputerek] Bryton Rider 310Napisany przez fzski , 08 lut 2021 |
|
||
Trening, zdrowie i wszystko co z tym związane →
Trening i zdrowie →
Strava - Koniec Obsługi Czujników Ant + Oraz Strava Kończy Obsługę Czujników Bluetooth I Ant+Napisany przez Gregory92 , 17 paź 2019 |
|
||
Odzież i akcesoria →
Liczniki - pulsometry - gps - oświetlenie →
Eliminowanie Flagujących Na StravieNapisany przez Born Ready , 15 paź 2018 |
|
||
Odzież i akcesoria →
Liczniki - pulsometry - gps - oświetlenie →
Strava - Usunięcie Oflagowanej Jazdy Z LeaderboardówNapisany przez Born Ready , 02 cze 2018 |
|