Najlepsze sklepy i serwisy w okolicach Warszawy
Napisano 16 maj 2013 - 09:00
Ani ja ani moi znajomi (czy nawet znajomi maratończycy) którzy korzystali z serwisu tej firmy chwalili go za fachowośc i rzetelnośc a sprzęt był wydawany nie pobrudzony.
I to tle w tej polemice
Napisano 16 maj 2013 - 09:25
Kupowałem górala, oglądałem u nich meridy i porównywałem sobie do Krossa, facet zobaczył i mówi, że jak chce, żeby rama pękła to, żebym śmiało Krossa kupował. Beznadziejny tekst. Kross kasował ich pod względem jakości i osprzętu. Czasem jak się nie ma nic mądrego do powiedzenia, to lepiej zamilknąć. Rower mam do dziś. Nie oszczędzam go. Jak zaczynałem jeździć to dużo ważyłem, rama nie pękła.
W zamierzchłych czasach podjechałem kiedyś moim przedpotopowym góralem, bo przerzutka nie zrzucała na najmniejszą koronkę podpytać się z czym to jest związane (byłem i nawet teraz jestem raczej zielony jeśli idzie o mechanikę rowerową) facet wziął śrubokręt pokręcił śrubką i przerzutka zmienia (7 sekund), chciałem odjechać, a on do mnie 20zł. Szkoda, że nie powiedział z początku. Serdeczna, bezinteresowna pomoc. Oczekiwałem raczej odpowiedzi: "trzeba wyregulować przerzutkę, a to kosztuje u nas 20zł".
Jak kupiłem u nich pierwsze buty i pedały SPD SL do bloki zamiast do SL, dostałem do Looków. Wtedy nie miałem pojęcia z czym to się je. Spędziłem masę czasu nad tym czemu nie umiem się wpiąć w pedał (w najśmielszych oczekiwaniach, nie wpadłbym na pomysł, że serwis rowerowy sprzedał nie te bloki). W końcu znalazłem na pudełku od bloków napisy Look. I musiałem jechać jeszcze raz wymieniać bloki.
Napisano 27 lipiec 2013 - 21:58
jano_3 wiesz jakie mam podejście do ludzi którzy uważają że inni pracują za dziękuję i czy za to nawet nie? chciałbyś tak? a może nie chciałeś wiedzieć czy to kosztuje a cennik wisi w widocznym miejscu przecież :/
no dobra ale jakie inne serwisy polecacie ? żeby nie było że tylko o Legionie tu piszemy :mrgreen:
Napisano 28 lipiec 2013 - 09:56
jano_3 wiesz jakie mam podejście do ludzi którzy uważają że inni pracują za dziękuję i czy za to nawet nie? chciałbyś tak? a może nie chciałeś wiedzieć czy to kosztuje a cennik wisi w widocznym miejscu przecież :/
Nie widziałem cennika. Nie zostałem poinformowany o cenie takiej usługi.
Nie kazałem pracować za dziękuję i zapłaciłem tyle ile chceili, ale więcej z rowerem się nie pojawię.
Napisano 28 lipiec 2013 - 21:59
A wiesz że czekałam na taką odpowiedź. Ciekawi mnie czemu akurat Legionu się tak nie lubi?
Ani ja ani moi znajomi (czy nawet znajomi maratończycy) którzy korzystali z serwisu tej firmy chwalili go za fachowośc i rzetelnośc a sprzęt był wydawany nie pobrudzony.
I to tle w tej polemice
Akurat legionu bo akurat tam mi ubrudzili owijkę