no to pytanie którego nie powinno być bo Edek ustawia to samodzielnie
Czy ktoś wie jak zmienić datę w Edku 530 ? teoretycznie ustawić sie powinna sama po GPS ale od 2 tygodni GPS nie wlączałem i to chyba powód że mi edek zgłupiał
właśnie puściłęm 5 min trening ot tak w domu na oknie zostawiłem na chwile , po 5 min zakończ -
zapisał sie - klikam zobacz podsumowanie - a tam ZONK - pokazuje 56 km jazde sprzed 2 tygodni to raz
trening sie eksportuje do urządzenia i na TP - ale dziś mamy 9.04 a on wszystko wszędzie wrzuca z datą 02.04 - czyli jakby ma date urządzenia 7 dni temu - zatrzymał mu sie czas / przesunął - HGW
to byłoby wyjaśnienie dlaczego mi sie treningi nie synchronizuja dzisiejesze ( na fenixa wskakują bo ona dobrą date ) a na edka dziś ich nie zobacze bo urządzenie ma date 02.04 na dodatek eksportuje z inną godziną niż obecna - choć na pasku wyświetla 10 to trening eksportuje z inną godziną.
wystarczy jakiś plik systemowy podmienić ? czy formatować musze wszystko i od nowa ustawiać ??
aha - to sie popsuło w weekend - dziś rano usunąłem urządzenie z telefonu, GConnect i BT wszystko podlączyłem od nowa - nie pomogło , Edek ma ewidentnie inną date.
ktoś ma pomysla ?