RB jak Rondo Babka
Gosc_T.o.m.p.o.z_*
Napisano 09 listopad 2010 - 14:56
Cytat
Czy ktos ma jakies wiesci dotyczace stanu zdrowia kolarza, ktory uczestniczyl w dzisiejszej kraksie w rejonie Nowego Dworu? Policjanci po zatrzymaniu grupy powiedzeili nam, ze nie jest z nim za dobrze i zostal zabrany smiglowcem do jakiegos innego szpitala...
na naszych łódzkich ustawkach niestety zdarzały się prze tyle lat i wypadki nawet śmiertlene tak zprzyczyn medycznych jak kraks
Tompoz
Napisano 09 listopad 2010 - 15:49
Cytat
nie wiem naprawdę czy jestem uprawnioną osobą do przekazywania takich wiadomości... ale i tak w końcu wszyscy się dowiedzą, więc chciałem napisać że kolega który leżał w kraksie 31 października niestety nie żyje...Czy ktos ma jakies wiesci dotyczace stanu zdrowia kolarza, ktory uczestniczyl w dzisiejszej kraksie w rejonie Nowego Dworu? Policjanci po zatrzymaniu grupy powiedzeili nam, ze nie jest z nim za dobrze i zostal zabrany smiglowcem do jakiegos innego szpitala...
nie wiem czy warto kontynuować ten temat, może lepiej nie, bo po co, po prostu niech każdy przeczyta i wyciągnie taki wniosek: na rowerze jeździ się tylko w kasku !
Napisano 10 listopad 2010 - 01:26
Cytat
temat jest zamknięty, jak chcesz się więcej dowiedzieć to przyjedź w czwartek lub sobotę na RB, w niedzielę jak pogoda pozwoli jedziemy w parę osób rundkę http://www.bikemap.net/route/508534 z zasłużonym odpoczynkiem na rynku w Warce :-)Panowie.......jeśli można zapytać skąd ten chłopak był i w jakim wieku ? To straszne......Tak po prostu liznąć koło i na śmierć......Przykro mi.
Może dołączysz ?
Gdyby ktoś chciał spokojnie pojeździć to zapraszam, tempo 25-30km/h.
Napisano 10 listopad 2010 - 10:05
Cytat
Cześć Krzysiu,z tym tematem to ok, natomiast RB w sobotę i runda niedzielna może wchodzić w rachubę jak tylko dotrwam do niedzieli (mam potwornie dużo pracy) i oczywiście pogoda dopisze......bardzo chciałbym jeszcze w tym roku pokręcić w plenerze. A o której i gdzie robisz zbiórkę w niedzielę ? Pozdrowienia dla wszystkich.........JacekCytat
temat jest zamknięty, jak chcesz się więcej dowiedzieć to przyjedź w czwartek lub sobotę na RB, w niedzielę jak pogoda pozwoli jedziemy w parę osób rundkę http://www.bikemap.net/route/508534 z zasłużonym odpoczynkiem na rynku w Warce :-)Panowie.......jeśli można zapytać skąd ten chłopak był i w jakim wieku ? To straszne......Tak po prostu liznąć koło i na śmierć......Przykro mi.
Może dołączysz ?
Gdyby ktoś chciał spokojnie pojeździć to zapraszam, tempo 25-30km/h.
Napisano 10 listopad 2010 - 13:54
Cytat
Krzy1976 o której i skąd startujecie w niedzielę?
9:10 Rosoła/Jeżewskiego:
52° 8'9.58"N
21° 4'21.77"E
lub 9:20 plac zabaw Powsin:
52° 7'42.14"N
21° 6'17.14"E
http://www.bikemap.net/route/508534
Napisano 10 listopad 2010 - 19:34
Cytat
A czemu w niedzielę nie jedziesz na Babkę?jedziemy w parę osób rundkę http://www.bikemap.net/route/508534 z zasłużonym odpoczynkiem na rynku w Warce :-)
Będę starał się dołączyć do was, bardzo lubię tą trasę do Warki, ale niestety trochę trzeba ją zmodyfikować, bo jest zamknięty mostek zaraz po skręcie w lewo w Wągrodnie, można przejść bokiem, ale po ostatnich deszczach może być grząsko, albo objechać przez Uwieliny i Krupią Wólkę.
O której bym musiał być na rondzie w Konstancinie?
Napisano 10 listopad 2010 - 20:11
Cytat
jutro jadę na rondo i w sobotę więc w niedzielę chcę sobie zrobić odmianę. Jechałem tą trasą w niedzielę półtora tygodnia temu i dało się objechać tą budowę bokiem bez siadania z roweru więc proponuję jednak nie zmieniać trasy, bo na tamtym odcinku jest teraz zerowy ruch :-) a możesz dojechać jakoś do naszej trasy na przykład do tego miejsca ? 52° 5'53.64"N 21° 9'47.91"ECytat
A czemu w niedzielę nie jedziesz na Babkę?jedziemy w parę osób rundkę http://www.bikemap.net/route/508534 z zasłużonym odpoczynkiem na rynku w Warce :-)
Będę starał się dołączyć do was, bardzo lubię tą trasę do Warki, ale niestety trochę trzeba ją zmodyfikować, bo jest zamknięty mostek zaraz po skręcie w lewo w Wągrodnie, można przejść bokiem, ale po ostatnich deszczach może być grząsko, albo objechać przez Uwieliny i Krupią Wólkę.
O której bym musiał być na rondzie w Konstancinie?
Napisano 10 listopad 2010 - 21:34
Cytat
pewnie, że dojadę, a może podjadę na Ursynów, jeszcze się dogadamy, tylko żeby pogoda dopisała.a możesz dojechać jakoś do naszej trasy na przykład do tego miejsca ? 52° 5'53.64"N 21° 9'47.91"E
A ile osób będzie?
Na Babce w niedzielę jakie tępo, ściganie czy po zakończeniu sezonu spokojniej?
Napisano 10 listopad 2010 - 22:07
Cytat
Krzysiek czy mówicie o tym mostku co kiedyś razem chyba z Adamem po ciemaku robiliśmy z rowerami na plecach? Ja sie piszę w niedzielę przy placyku w Powsinie o 9:20........oby tylko pogoda dopisała...... :-)jutro jadę na rondo i w sobotę więc w niedzielę chcę sobie zrobić odmianę. Jechałem tą trasą w niedzielę półtora tygodnia temu i dało się objechać tą budowę bokiem bez siadania z roweru więc proponuję jednak nie zmieniać trasy, bo na tamtym odcinku jest teraz zerowy ruch :-) a możesz dojechać jakoś do naszej trasy na przykład do tego miejsca ? 52° 5'53.64"N 21° 9'47.91"E