Obsługa Forum - Czy Jest Takowa?
Napisano 13 lipiec 2018 - 01:14
Byłem na miesięcznym urlopie na którym przejechałem z Anglii do Polski z sakwami. Zostawiłem notkę w kanciapie administratorskiej, ale czy ktoś odczytał to nie wiem.
P.S. Sprawdziłem. Dwa razy odczytany temat. Przeze mnie. Nie wiem gdzie jest administracja i czy w ogóle jeszcze jest.
- ROZMIAR lubi to
Lekkie. Tanie. Mocne. Wybierz dwa - C. Boardman
Napisano 19 luty 2020 - 19:34
Założyłem temat w giełdzie. Napisało mi, że temat musi zatwierdzić moderator. Minęła doba i tematu dalej nie ma. Zastanawiałem się czy to może jakiś błąd i temat przepadł ale okazało się, że na forum w ogóle nie pojawia się moderacja. To może wyłączcie chociaż zatwierdzanie tematów jeżeli przez 28 godzin na forum nie ma moderatora. Albo jeszcze inaczej - niech użytkownicy z jakimś tam większym stażem mają bez zatwierdzania, a nowi z zatwierdzaniem i problem z głowy.
Napisano 19 luty 2020 - 21:42
Tęsknisz? Bo nie widzę, żebyś akurat tam się udzielał. Ani żadnego zgłoszenia z Twojej strony też nie było. No chyba, że jest to tylko stwierdzenie, że tam jakiś moderator się pokazał. Zapewniam, że nie tylko tam. Tyle tylko, że życie nie ogranicza się do siedzenia 24h na forum i moderowania.
Założyłem temat w giełdzie. Napisało mi, że temat musi zatwierdzić moderator. Minęła doba i tematu dalej nie ma. Zastanawiałem się czy to może jakiś błąd i temat przepadł ale okazało się, że na forum w ogóle nie pojawia się moderacja. To może wyłączcie chociaż zatwierdzanie tematów jeżeli przez 28 godzin na forum nie ma moderatora. Albo jeszcze inaczej - niech użytkownicy z jakimś tam większym stażem mają bez zatwierdzania, a nowi z zatwierdzaniem i problem z głowy.
To akurat do administratora, może przepuści (jestem za). Nie siedzę 24h na forum i jeśli komuś na czymś zależy to proszę o pw i przepuszczę w miarę możliwości najszybciej jak się da.
Raporty o nowych wpisach mam ustawione raz na dobę, ale nie zawsze mogę od ręki przepuścić dalej.
- piotrkol lubi to
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Napisano 19 luty 2020 - 21:57
^Dzięki za wyjaśnienie, jasna sprawa że nie wymagam siedzenia i sprawdzania nonstop stąd właśnie pomysł na zmianę tego systemu bo jednak człowiekowi czasem zależy na czasie.
Miałem okazję moderować dwa średniej wielkości fora i od tamtej pory staram się podchodzić do modów bardzo wyrozumiale także spoko luz z mojej strony
- Prozor lubi to
Napisano 20 luty 2020 - 13:09
Tęsknisz? Bo nie widzę, żebyś akurat tam się udzielał. Ani żadnego zgłoszenia z Twojej strony też nie było. No chyba, że jest to tylko stwierdzenie, że tam jakiś moderator się pokazał. Zapewniam, że nie tylko tam. Tyle tylko, że życie nie ogranicza się do siedzenia 24h na forum i moderowania.
Nie tęsknię, stwierdzam fakt. Nie musimy być tacy sami, nie udzielam się w tematach, o których nie mam pojęcia
- Prozor lubi to