Mam i ja: spodenki Race S, koszulka Cut S. 173 cm, 63 kg. Pasuje idealnie
Kolor nieco inny niż na początkowym projekcie (co było wiadomo), ale na żywo prezentuje się świetnie. Dzięki za ogarnięcie
Posted 13 February 2019 - 22:06
Posted 13 February 2019 - 23:15
Do mnie również ubrania dotarły, dzięki uraz
Spodenki mam M na 185cm wzrostu, ale miałem już wcześniej spodenki Raso i M-ka pasuje mi idealnie, nogawki jak to w Raso, długie, są ok, ale gdyby były ze 2cm krótsze byłoby idealne. Pierwszy raz zamówiłem na szelkach, jest niby ok, ale też mam wrażenie, że mogłyby te szelki być minimalnie dłuższe albo bardziej rozciągliwe. Na minus to to, że szelki są białe i dość nisko wszyte, a więc jak będzie np. czarna krótka koszulka z przodu, to może być je widać.
Kamizelkę zamówiłem L, jak wszystkie góry z Raso i jest ok, ale jest dość luźna i mogłaby mieć mniejszy obwód kołnierza. Zobaczymy jak będzie z oddychalnością
Posted 14 February 2019 - 21:58
Posted 14 February 2019 - 23:01
Dziś miałem okazję testować po raz pierwszy spodenki i ... lipa. Wkładka odcisnęła piętno na moich 4 literach. Sposób wszycia wkładki w porównaniu do ubiegłorocznego zamówienia pozostawia wiele do życzenia.
Czy ktoś mam podobne odczucia czy jestem wyjątkiem?
Co masz na myśli sposób wszycia wkładki? Ja tylko przymierzałem spodenki, ale wydaje mi się, że jak w każdych innych Raso wkładka wszyta jest dość nisko w porównaniu z innymi producentami.
Posted 15 February 2019 - 16:57
Posted 15 February 2019 - 22:19
Posted 16 February 2019 - 19:51
Posted 16 February 2019 - 19:54
Posted 16 February 2019 - 20:29
Tylko z lewą kieszonką im trochę nie wyszło,po za tym ok.
https://m.fotosik.pl...121fc06f625ad27
Można reklamować.
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Posted 19 February 2019 - 15:29
Mam podobny problem z kamizelką. Jaka jest procedura reklamacji?
Należy odezwać się do Raso i powiedzieć lub napisać jaki jest problem powołując się na "grupowe zamówienie" i moje nazwisko. Problemów nie przewiduję ale w razie potrzeby postaram się pomóc.
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll