Raso.
Spodenki + koszulka + koszulka długi rękaw
[2019] Wspólne Zamówienie Ubrań Kolarskich
Posted 11 October 2018 - 10:56
Jestem wstępnie zainteresowany - koszulka + spodenki.
Jakie były w zeszłym roku ceny za te rzeczy od RASO?
HDJ ROCKER PLATE - Platforma pod trenażer
https://rockerplate.pl - Shimano i Continental + Kolarskie motywy dla etui na telefon
Posted 11 October 2018 - 15:25
W Raso nie wychodzi jakoś super tanio nawet przy dużych zamówieniach. Na pewno będzie więcej niż 350 zł za komplet a po doliczeniu dodatkowych opcji (szelki z taśmy, dodatkowe kieszonki, przedłużanie/skracanie) to nawet bliżej 400 zł.
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Posted 11 October 2018 - 16:14
Ja bym chętnie zamówił ze sportful albo castelli ale po przeliczeniu na PLN mają zaporowe ceny. Santini też jest ok ale kontakt przez pośrednika się nie sprawdza, dodatkowo ceny raczej nie należą do niskich. Kilka firm już wypróbowaliśmy w ciągu ostatnich lat. To że większość głosuje na Raso ma racjonalne uzasadnienie jak choćby przetestowana rozmiarówka, dobrej jakości materiały, wygodne wkładki, krój aero.
Można by celować w któregoś z polskich producentów i zrobić zamówienie budżetowe ale cała idea grupowego zamówienia polega na tym żeby kupić jak najlepszej jakości ubrania za jak najbardziej przystępną cenę - taki złoty środek.
- Siecky likes this
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Posted 11 October 2018 - 20:24
Ja tam konsekwentnie co roku głosuje na Santini. Inne firmy też mają bardzo fajne ciuchy ale tych co mieliśmy od włochów to po prostu do dziś nic nie pobiło w mojej subiektywnej opinii... Nawet sobie ten komplet zachowałem i czasem w lecie jeżdżę w nim po nocy (w nocy bo lajkra po tylu latach już nieco zaczęła pokazywać co pod spodem ).
Wkładki niby u innych też dobre, krój pro też można dostać gdzie indziej ale tamten komplet po prostu się zakładało i człowiek nie czuł na sobie kompletnie nic - 100% komfortu za każdym razem, nic nigdy nie miało prawa się zagiąć, nic nie uwierało, wszystko leżało jak trzeba. Najlepiej wydane pincet* złotych na kolarstwo ever.
*czy coś koło tego
- pimpf and sirkozi like this
Posted 12 October 2018 - 14:16
Ja tam konsekwentnie co roku głosuje na Santini. Inne firmy też mają bardzo fajne ciuchy ale tych co mieliśmy od włochów to po prostu do dziś nic nie pobiło w mojej subiektywnej opinii... Nawet sobie ten komplet zachowałem i czasem w lecie jeżdżę w nim po nocy (w nocy bo lajkra po tylu latach już nieco zaczęła pokazywać co pod spodem ).
Wkładki niby u innych też dobre, krój pro też można dostać gdzie indziej ale tamten komplet po prostu się zakładało i człowiek nie czuł na sobie kompletnie nic - 100% komfortu za każdym razem, nic nigdy nie miało prawa się zagiąć, nic nie uwierało, wszystko leżało jak trzeba. Najlepiej wydane pincet* złotych na kolarstwo ever.
*czy coś koło tego
Potwierdzam, jak do tej pory najlepsze ciuszki jakie miałem.