Kolarski Black Friday
Napisano 26 listopad 2020 - 07:49
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Napisano 26 listopad 2020 - 09:56
Pozostałe trzy kupiłem już bezpośrednio, bo ceny są takie same.
Natomiast clue jest takie - byłem u niego w sklepie na KEN i to po prostu musi kosztować więcej niż wynajęcie biura i pomieszczenia we Wrocku. A takich sklepów ma trzy,
Gość może jest specyficzny, ale jak przychód nie pokryje kosztów to interes zwinie.
#48 Gosc_Kuba__H_*
Napisano 26 listopad 2020 - 10:19
Łukaszzsch, ale ja nie mówię ze tak ma nie być. Znajdzie się grono ludzi, którzy pójdą do AirBike i kupią z kilku przyczyn:
1. Bo masz sklep z gwarancją na miejscu, który ogarnie to za Ciebie
2. bo możesz porozmawiać z gwiazdą Youtube'a
3. Bo jesteś przywiązany do lokalnego sklepu rowerowego.
Wiem jak wyglądają salony AirBike'a bo jeden jest tuż obok warszawskiego biura firmy w której pracuję to i byłem tam zajrzeć.
Napisano 26 listopad 2020 - 13:27
Polska obecnie ma po prostu sporo bardziej rozwarstwione społeczeństwo niż 20 lat temu.
EDIT: nie wiem czy tym pojedynczym zdaniem przekazałem wystarczająco, by w tak durnej formie dyskusji jaką jest słowo pisane zawrzeć o co mi chodziło. Większe rozwarstwienie społeczne stwarza nie tylko różnice w zarobkach między obywatelami ale i zapotrzebowanie na treści dopasowane pod kątem owego rozwarstwienia. Świetnym przykładem jest choćby ogólnie środowisko szosowe, które przez wielu niedzielnych rowerzystów-turystów jest postrzegane jako zasadniczo dość skrajnie (burżujskie, czasem nowobogackie itd.) .
- Jarek.b i lukaszzsch lubią to
Napisano 26 listopad 2020 - 13:34
Ale o to chodzi. On celuje w konkretny target i ten target z nim robi interesy. W normalnym rowerowym siedzisz w g... po łokcie i robisz sprzęt, który taniej by wyszło kupić nowy za pół ceny swojej pracy żeby pożyło u dzieciaka czy u babki jeszcze z pół roku a on celuje w drogie rowery gdzie wszystko jest jak trzeba, robota trwa 5 minut a kasę można doić wiadrami.
Dla mnie ten koleś jest mega pozerem, który traktuje "z buta" każdego, kto nie ma wypchanego portfela. Przynajmniej na takiego się kreuje i jego poczucie humoru ma w tym wszystkim małe znaczenie.
Jeden kocha rowery, inny pieniądze a inny obie te rzeczy i goli. A w Wawie jak masz na utrzymaniu kilka salonów to musisz golić ile się da bo nigdy nie wiadomo kiedy sezon się zacznie a kiedy skończy.
Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
- lukaszzsch lubi to
Napisano 26 listopad 2020 - 15:03
Rule28.com
Jeszcze zostalo pare rzeczy w dosc smiesznych cenach na Archive Sale. Mialem juz od nich aero skarpetki biale i czarne, teraz dokupilem rekawki w obu kolorach, 1/3 ceny!
Na reszte maja 20% "BLACKFRIDAY20"
Napisano 26 listopad 2020 - 15:11
Nie o tym ten temat.
Raso jutro na wszystko -30%, a na wybrane produkty -50%.
Spróbuję więc ich ciuchów. Tylko teraz rozkmina odnośnie rozmiarów. Wzrostem pasuje S, wagą M, a wymiarami L
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Chyba musisz zamówić wszystko x3 i zrobić wielką odsyłkę niepasujących rozmiarów
- samuraj_84 lubi to
Napisano 26 listopad 2020 - 17:07
on celuje w drogie rowery gdzie wszystko jest jak trzeba, robota trwa 5 minut a kasę można doić wiadrami.
Jeden kocha rowery, inny pieniądze a inny obie te rzeczy i goli.
Wszystko fajnie, ale mając tą furę kasy nie chciałbym jawnie być traktowany jak jeleń, któremu trzeba wcisnąć wszystko co najdroższe. Można zrobić to samo troszkę delikatniej
A w temacie...jak wychodzi rozmiarówka spodenek Questa w porównaniu np. do Martombike. Mają -30% na jeden z modeli. Jaka tam jest wkładka? To samo co Eroe, czyli EI ?