Na wczesną wiosnę będzie jak znalazł
Kolarski Black Friday
Napisano 27 listopad 2020 - 17:35
Dzięki. Flare RT właśnie dotarł. Wygląda świetnie.Promo na lampki
Zestaw lampek Bontrager Ion 200 RT/Flare RT USB
(Bez zestawu też są, 175zł i 179zł)
https://bmsbike.com/...are-RT-USB.html
Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
- artho lubi to
Napisano 27 listopad 2020 - 19:23
Od razu "żartujesz", to zwykły spamer jest
- artho i lukaszzsch lubią to
A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?
Napisano 27 listopad 2020 - 20:09
Dobre ceny na Oakley: .....
Jak to są dobre ceny, to ja dziękuję.
Z ciekawości sprawdziłem cenę Oakley Jawbreaker Prizm Road
- w tym "twoim" sklepie 787,36 zł, wysyłka w ciągu 1-2 tygodni
- w Brylano 511,20 zł, zamówiłem dzisiaj ok. 11:00, paczka już wyruszyła do mnie.
Napisano 27 listopad 2020 - 20:29
Jak to są dobre ceny, to ja dziękuję.
Z ciekawości sprawdziłem cenę Oakley Jawbreaker Prizm Road
- w tym "twoim" sklepie 787,36 zł, wysyłka w ciągu 1-2 tygodni
- w Brylano 511,20 zł, zamówiłem dzisiaj ok. 11:00, paczka już wyruszyła do mnie.
Po pierwsze nie "moim", po drugie podałeś cenę nie uwzględniającą 25% rabatu, po trzecie nigdzie nie pisałem, że wszystkie modele są najtańsze na rynku (Ty zrobiłeś świetny interes i kupiłeś za 511,20 zł, a tam są po 428,23 zł https://www.edel-opt...20)-Oakley.html), może podasz ceny innych modeli w Brylano. Po czwarte może nie wszyscy chcą kupić okulary na już i 2-tygodnie na realizacje zamówienia im nie przeszkadza.
Nie mam nic wspólnego z powyższym sklepem, chciałem się tylko podzielić informacją zgodną z założonym tematem, a tym bardziej nie mam zamiaru nikogo przekonywać gdzie ma wydawać swoje pieniądze.
Z mojej strony koniec tematu.
- B00mer lubi to
Napisano 27 listopad 2020 - 20:41
Nie wiem gdzie Ty masz te ceny. U mnie najtańsze jawy to 580 zł i wysyłka 2 tyg xD
Widzisz, jakbyś doczytał co jest napisane na stronie to byś wiedział, że od podanych cen jest jeszcze rabat 25%, (kod podajesz w formularzu zamówienia).
Ludzie bez urazy, ale co po niektórym przydałby się kurs czytania ze zrozumieniem, chyba że jesteście aż tak leniwi, że wszystko trzeba wam podać na tacy.
Napisano 27 listopad 2020 - 20:52
Ta strona jest tak beznadziejna i nieczytelna, ze nawet nie chcialo mi sie jej czytac. A jak zobaczylem tydzien czy dwa na zamowienie to nawet jej ponownie nie zamierzam odpalic ;-)
... czyli miałem rację, leń ...
ps. tydzień czy dwa oczekiwania jest na modele, których nie mają na stanie, resztę wysyłają od razu
Napisano 28 listopad 2020 - 09:53
Varia za 799. Chyba nienajgorzej skoro ostatnio ciężko znaleźć coś poniżej 900
Wysłane z mojego ONEPLUS A6013 przy użyciu Tapatalka